28

Анонимен

преди 1 година

"демокрация" ръководена от бивши комунисти!

27

Анонимен

преди 1 година

Какви национали? Футбола е огледало на състоянието на държавата след 33 години "демокрация". Загиването на България е ОЧЕВАДЕН факт.

26

777

преди 1 година

До гост 22. Така е защото лично Кирил Домусчиев се погрижи да е пълно с чужденци. Годините минават, но някои от нас помним. Националната кауза от Разград все още беше модерна когато се заговори за ограничаване на чужденците. Тогава Киро Гела скочи и каза че било атака срещу неговия отбор и неговия успешен проект. Така ли е? Помниме ли? Как му се слагаха журналисти и всичко живо. Всичко е вързано Бойко, Шиши, Киро Гела, Боби перуката...Случайно ли фирма на Пеевски построи сградата на БФС в Бояна?

25

Анонимен

преди 1 година

до 6 ква промяна? От 15г. няма промяна!

24

ЦСКАр

преди 1 година

Преди 3 години "обърнахме" великия Люксембург от 2-3 до 4-3. Ние бяхме 1вия отбор на когото с вкарали 3 гола в един мач! Банкери, зъболекари и градинари...

23

GG

преди 1 година

Националите трябва да направят център за малтретирани деца, защото никога не бият

22

Vans

преди 1 година

Перуката: всичко точно с мен, ще трябва да сменим пак треньора обаче

21

Анонимен

преди 1 година

Техническото ниво на футбола от вчерашната среща беше като на мач от В регионална футболна група от преди 20 години. Безидейно нападение, слаба физическа подготовка, множество грешни пасове, празни полета в защитата, игра с ръка ... Ако Бистришките тигри барабар с Бойко бяха играли с Гибралтар може би щяха да имат повече шансове за победа.

20

алооо

преди 1 година

А срещу Ватикана кога?

19

Гост

преди 1 година

Селекционер идва от думата селектирам, подбирам, избирам. Това в България е длъжност лишена от смисъл. Като отиде селекционера в Левски, ЦСКАтиреЛитекс и Лудогорец от трите отбора не може да събере 11 български футболисти. А то и за резервната скамейка му трябват някакви. Тоест тук избор няма. Където има по 2ма-3ма българи, направо ги записва за националния. Без подбиране.

18

Анонимен

преди 1 година

Продължаваме напред !:)))ясен Петров се усети много бързо !:))

17

Бе

преди 1 година

на футбол нашите падат, ама я да се хванат на ядене, пиене и кючеци до сабахлем да видим кой ще е по по най!

16

ЦСКАр

преди 1 година

Наздраве Перука, наздраве Венци св. ви. ньо мазна Сик. аджии. йска! Пускай Преслава!

15

Край

преди 1 година

При това Перуката ви е най малкия проблем. Няма футбол защото на всяка кофа има клошар. Защото колите са ни по тротоарите. Защото не си боядисваме къщите и не затваряме с капаци кофите за отпадъци.Демек няма футбол защото няма нация и държава.

14

Пенев

преди 1 година

До Стоичков Добре че бяга САЩ да наредят шампионата. Също както днес дадоха на Македония да участва в Катар, да има да се радват, какво светло демократично бъдеще ги чака.

13

Анонимен

преди 1 година

Гибралтар не са толкова слаби въпреки, че на са професионалисти а предимно, митничари, счетоводители, бармани и други. Все пак са побеждавали Армения докато ни е завъртяхме равен. Като цяло това ни е нивото, ако някой си мисли, че сме на нивото на Гърция, Турция, Сърбия или Полша има грешна представа.

12

Анонимен

преди 1 година

С тази игра да се радват ,че не паднаха 3:0 :)))

11

Анонимен

преди 1 година

Националният ни аматьорски отбор по футбол.

10

Перукоф

преди 1 година

Виждате ли, напредваме.

9

Край

преди 1 година

Без бой ни политиците ни футболистите ще се оправят. Прекалено сме кротки.