104

Щик

преди 1 година

До АлексИ по-отровен да е ....

103

анонимен келеш

преди 1 година

На руските тролейбусчета им остана само да плашат света с глад,студ и ядрени войни:):):)Никой не ги иска руснаците.Много ги боли горките:):):)

102

Амин

преди 1 година

ДОт твоите уста в божиите уши! Така да бъде!

101

смей се, Унуфре

преди 1 година

"Пресъхнаха" доставките на марков вносен алкохол, казвате. Каква ужасна трагедия. Вчера дочух, че Русия имала намерение да прекъсне доставките на инертни газове за Тайван. Както добре знаят тук присъстващите майтапчии, без инертни газове, няма чипове. Но разбира се липсата на руски инертни газове на международния пазар е далеч по-маловажна от липсата на марков вносен алкохол в руските супермаркети.

100

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 109 Значи догодина Русия ще е поставила Европа на колене и ще й диктува условията си, нали така? :)))

99

Анонимен

преди 1 година

Отсъствието на украинското зърно ще удуши животновъдството в Европа, а отсъствието на руски енергии ще удуши икомиката на Европа.

98

Анонимен

преди 1 година

На никой не му пука за руснаците да се оправят. Утре ако изчезнат, на никой няма да липсват.

97

Алекс

преди 1 година

За диваците само самогон.Друго не заслужават.

96

ти къде живееш?

преди 1 година

И ти като си в най-бедната държава (след Молдова) с най-слабата икономика какво мислиш, че ще стане с теб? *** в Киров там е по-хубаво и е пълно с ресурси

95

Анонимен

преди 1 година

Европейският свръхуспешен бизнес-модел основан на експорт беше замислен, проектиран и построен, експлоатира се и се развива на основата не евтини непрекъсваеми енергии от Русия. Икономическия успех на Европа винаги е бил основан и ще бъде зависим от наличието на висококачествени руски енергии. Но вече свърши. Добрите времена за Европа свършиха. Европа е обречена на обедняване и де-икономикация.

94

Анонимен

преди 1 година

Преди години бях на гурбет в Русия...от магазина 3ма бл....купиха пред мен 1 бут.водка и три бири.Стана ми интересно и излязах да ги видя...Отпиха до половината бира и водката се раздели на всеки в бирените шишета...станало е коктейл Боздуган...

93

Анонимен

преди 1 година

Вучич прогнозира есента и зимата $5000 за газ. Президентът на Сърбия Вучич заяви, че сделката за газ с Русия е изключително изгодна за Сърбия, цената е 10-12 пъти по-ниска отколкото в Европа. Сърбия е осигурена с газ за зимата и за следващите години.

92

анонимен келеш

преди 1 година

Днезс пристигна от САЩ първият танкер с втечнена газ предназначен за България.:):):)За руските тролеи и тази нощ ще е безсънна:):):)

91

Споко

преди 1 година

Споко, че ние българите че се ориентираме да си одиме на село и че си гледаме прасенце и че си садиме картофки и ще си живеем без газ и нефт и без ток. Не ни мислете нас българите.

90

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 96 Мне. Повечето български села имат пенсионери, които ОТДАВНА са се ориентирали към пазарна икономика и съответно с нея и предимствата на това да се грижат за себе си. От друга страна, в най-богатата на ресурси страна в света, в която членовете на Кремълската хунта живеят като Крезове, хората са докарани до абсолютна крайна мизерия. И това е в "успешното" управление на Путин, както твърдите.

89

Анонимен

преди 1 година

В България хляба може да стигне 30 лева без пшеницата от Украйна.

88

Анонимен

преди 1 година

Украйна е житницата на Европа, еврипейците истерично реват "глад в Африка заради Русия", но лъжат. Африка и близкия Изток, Египет се снабдяват от Русия, и тази година Русия има рекордна реколта, Африка тях не ги застрашава глад. А в Украйна няма да има реколта. Тоест европейците тази година остават без пшеница, хляба ще стане лукс по 50 евро, само богатите ще ядат хляб, а бензина вече е 2.5 евро.

87

Анонимен

преди 1 година

местни от Курска област с 3 зъба , през което и село в България да минеш ще ги видиш същите с по 2 -3 зъба , без транспорт , без магазини без лекари които да ги посещават , затова пък ще посещават украинците

86

карачанаков

преди 1 година

Ами сега ко праим,не им остава нищо друго освен да минават на одеколон.

85

Анонимен

преди 1 година

До SS "Руснаците правят над 1000 вида водка" Да се чуди човек какво я правят. Руските водки масово са по-некачествени от западните им еквиваленти, а уж Русия била страната в която водката е измислена. Нищо смислено не могат тия.