90

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До / Извинявам се, че се намесвам, но имам двама колуги тук - имигранти - от пет години, които са завършили начално, средно и висше образование в Киев и ВЪОБЩЕ не са чували за подобен нолидж. Някой ви е подвел много яко. Заб. В момента съм с тях и няма да скрия имената им: единият се изписва на английски Mykyta, а другият си е па руский Игор. И двамата все още се смеят, защото сме седнали на запой и вашето съобщение ги развесели много.

89

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До cekyko --- Този път изстрелът е в десятката. ТОЧНО ТАКА мисли и Зеленски. Вземат ли да убиват ***, целият джендърски свят, а той е около 1/3 от населението на земята и включва всички куиър, а queer е общ знаменател под който се мъдрят лесбийки, гейове, бисексуални, транссексуални и вся астальная... ще скочи срещу Путин и ще се притече на помощ на Зеленски. Невероятно хитър ход и прекрасно създадена ситуаия.

88

/

преди 1 година

До cekyko Това е, защото в украинските учебници по история пише, че германците испанците и французите произлизат от Украйна.

87

Анонимен

преди 1 година

Гнусна и отвратителна статия.

86

cekyko

преди 1 година

Не подценявайте Зеленски. Много по-хитър е отколкото можете да предположите. Не случайно 'някой' е подхвърлил идеята за *** в армията. Познавайки неонравите на Запада, Зеленски със сигурност от 100% ще извлече много яки дивиденти, а ако убият някой от queer човеците, всички от групата на Шаро ще скочат в защита на Зеленски и Украйна. И ако Зеленски не мисли по този начин, трамвай да стана. ;)

85

Анонимен

преди 1 година

Рая за *** под пагон е да го земат в плен азовци.

84

cekyko

преди 1 година

До Край - Да, мразят целия свят, защото целият нормален свят не ги ebava за нищо, въпреки че за шоу ходят да им гледат парадите. Значи, те имат право да парадират и правят секс на улицата, да речем срещу Общината в Париж, а ако аз изкарам жена ми на улицата и я заработя, положително ще ме осъдят по някой параграф, а ако съдийката е лисбианка или е "мъж"-гей - спукана ми е работата. Може и 10 лазарника да ми тръснат.

83

cekyko

преди 1 година

До Следовател - Чавдар Драгойчев беше гей, Мичмана, водещ спортните емиии по БТ - също, Васил Найденов, Емил Димитров - и той,... Пейчинов Jr от "Чемширите" (Бокс Трий), Ню Йорк - една от водещите фигури в този коловоз (за разлика от него баща му, който го раздаваше и "журналист", си счупи грехомера от жени) и т.н. цяла плеяда от леворезбовни българи. В Русия ситуацията е още по-зле.

82

Анонимен

преди 1 година

Как да нямат деца, имат. Само майка не разбрах дали имат.

81

Край

преди 1 година

Това са войниците на бъдещето. Такива деца нямат и след тях и потоп. Ако някога някой натисне ядреното копче от мен да го знаете това ще е ***. Тези мразят света и хората.

80

Анонимен

преди 1 година

И нашия кмет позира с плюшен еднорог, хаха

79

Анонимен

преди 1 година

Щом взеха да разчитат на травеститите, значи не на добре работата в Украйна :)) Те са женствени, нема нужда да ги пращате на фронта, не ви ли останаха мъже урки :)))

78

Анонимен

преди 1 година

Щом са опрели и до тези, спукана им е работата.

77

Анонимен

преди 1 година

Не бяха Азовци, саа пък еднорози носорози. Един дол дренки.

76

Анонимен

преди 1 година

Напомня ми един фим от 1969 The Damned.

75

Анонимен

преди 1 година

До Василев Нарде Тюринг, нерде театралът Антонин.

74

Анонимен

преди 1 година

Залегни! И ония по гръб. Знаем ги тия.

73

Анонимен

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ И на всичкото това Зельо заявил, че Украйна вече се смятат за де факто член на Европа!!! Те му казаха, че скоро няма да приемат Украйна, ама той вече се смята за член, ей, нагла работа.

72

Анонимен

преди 1 година

Сега разбирате ли защо съм за Русия?

71

Василев

преди 1 година

Войната отдавна не се води вече с мускули, а с оръжие!А с тези ракети,дронове,далекобойни оръжия в тяхното създаване и разработване не са ли участвали обратни!А онзи англичанини Тюринг, който разби секретния код на немците, той участвал ли е във войната и има ли някакви заслуги!Нищо не толкова елементарно и първично , каквото смятата че е днешната технологична война!!!Животът е жесток селяни прости!Агент Ксара Миранджа!ЦРУ!!!