110

Анонимен

преди 1 година

Тоя го утрепаха днес - 20.04.2023г.

109

Анонимен

преди 1 година

Имайте милост към разлiчнiте. Спазвайте ценностите на ЕС и свободния свят. Тука един дето се мисли за фюрер не знам какво щял да ги прави. Не може така. Уважение трябва взаимно. Уважавайте се взаимно.

108

Анонимен

преди 1 година

"Никой от бойците няма специална военна подготовка, но след като прекарали няколко дни в банята, където се скрили в самото начало на военните действия, те решили, че трябва да помогнат." ........................................ свършил им сапунът?..

107

Хахахаха

преди 1 година

Хахахаха смяяяях

106

Анонимен

преди 1 година

127- ЗА НАС СА ***"" Д". АЛИ. А ТЕЯ ДВАМАТА СИГУРНО ГОРЯТ ОТ ЖЕЛАНИЕ ДА ГИ "ЕВАКУИРАТ"РУСНАЦИТЕ. ВЪВ УКРИЯ КЛАТЕНЕТО ИМ Е БИЛО МАЛКО ТА ПРИ РУСНАЦИТЕ ЩЕ НАВАКСВАТ .

105

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До МММ --- Защо ги питате. В прав текст тези "родни патриотаре" неведнъж са заявявали, че най-доброто нещо за укрите е да се предадат. Това са нашите националисти и евентуални бойци за спасяване на България при евентуално нападение. Ако вие и аз сме в окопа, преди да започнем да стреляме срещу враговете, ще се наложи да застреляме с кеф въпросните дупедавци, защото в противен случай ние ще сме от страната на застреляните. Това е моралът на форумните бойци.

104

МММ

преди 1 година

Чета, чета и как да кажа? Разбирам, че българите пък сме основно здрави мъжаги като четрикрилни гардероби с наточени паламарки които само чакаме да ни съберат под бойното знаме и да защитим родината. И разбира се сме хомофоби! Ай сиктии бе! По социологически данни 2/3 от годните българи ще избягат преди първата пушка *** - сами си го казват. Обаче тр/ола зад компютъра е най малко Рамбо. Ами да господа, нормално е новобранеца да е изплашен. И им прави част, че се бият. А за вас как е?

103

Анонимен

преди 1 година

По ще им прилича емблемата на хралупа .... Кафява хралула ...

102

Анонимен

преди 1 година

ще нападат с разтворени бузи и после стягат и водят руснаците в плен!

101

Обективен

преди 1 година

Сега и маймунска шарка ще плъзне в украинската армия.

100

Анонимен

преди 1 година

Доста лош превод. Ясно е, че обикновено нямате време и сте ниско платени, ама прочетете си пак текста...на места си противоречи.

99

Анонимен

преди 1 година

И със Зеления Еднорог има клипове.

98

Ха!!!!!

преди 1 година

Не е проблема в това че са гейове, а че ПАРАДират до такава степен че чак и нашивки си слагат. Батальон ли ще сформират? Че и патетично възторжени статии за тях! А ако хетеросексуални почнат да се обозначават гордо(прайд) с нашивки по униформите, всички защитници на демокрацията ще ревнете и ще ги заклеймите. Толкова за перверзната ви "демокрация" и не се усещате как са ви зомбирали

97

Х

преди 1 година

Тея рашистите най ги е страх гей бомба да не ги удари. А тея европейски стингъри как болят няма да ви кажа.

96

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До / И двамата са женени, имат по две деца. Жените им са мъжки майки и думата гей е забранена за употреба в семействата. Е, понякога се ползва "шшввестери", но това е за шоуто, когато решим да си направим гаргара с въпросните. Имаме си жени, деца, семействата са топ, бизнесът също. За мен лично е много странно ЗАЩО не гейове се интересуват и пишат толкова срещу гейовете. След като вие не сте такива, какво ви дреме за тях? Дайте им "свободно".

95

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 114 - Че то това мяза на билогично оръжие ?!

94

Анонимен

преди 1 година

А Зеленски ли ще събира " свирепите еднорогчета " по храстите ?!

93

Анонимен

преди 1 година

Това ли е хитрия ход на Зеленски ?! Свършиха му истинските мъже и сега вади п.....е ! Кой в историята е печелил някога война с п....и ?! Ще стане доста забавно като се подкарат на фронтовата линия и ще е като в поемата : " На една страна захвърлил пушка , и *** лютите рани ..." !

92

/

преди 1 година

До Оберщурмбанфюрер А казвали ли са ти, че не са еднорози?

91

Анонимен

преди 1 година

Тези отиват с единствената цел да ги пленят и да им сбъднат мокрите сънища.