222

Анонимен

преди 1 година

Запада води прокси война с Русия за да отстрани лидера Путин но това е безсмислено ако той е болен. Русия да намери по силен лидер и да начука канчето на Запада.

221

Анонимен

преди 1 година

Разузнаването не е работило и не е докладвало до каква степен Запада са фашизирани и ръководствата и военните че и народите им за съжаление.

220

Анонимен

преди 1 година

Русия не може да се надява на разума на САЩ и ЕС защото те разум нямат. Русия трябва да се подготви за тежка схватка. Но тя ще отвърне на Запада. Нямам съмнение. Ако стане световна война вината е на САЩ и Англия.

219

Анонимен

преди 1 година

До Гражданин по време на ВСВ Западните страни много дълго време помагат на Хитлер и едва след като СССР обръща хода на войната се включват за да оберат лаврите на победата. Не може да четем историята както дявола евангелието.

218

ИВАН

преди 1 година

А ЗАЩО БЪЛГАРИНА Е НАЙ БЕДЕН ?

217

Гражданин

преди 1 година

С вероломното нападение над Украйна Русия нагледно и на практика доказа,че си е ... ЗАГУБИЛА РАЗУМА !!! Няма други чужди войски в Украйна освен РУСКИ !!! Интересно защо сега обвиняват Америка за подпомагането,а и защо да не подпомага ?! Хубаво им беше на руснаците когато по време на ВСВ американците и англичаните им помага ха,а сега защо се помага на нападната страна,чийто народ се избива от " доблестните " войски на "император" Путин и неговата клика?!Наглост,нахалство и открито престъп ление!

216

Европеец

преди 1 година

Не се притеснявайте руски касапчета.Новите американски играчки само ще депутинизират руSSия. Те са с доста по далечен обхват на огъня и основната част вече е по местата си. Къде ли? Ами в цяла Украйна вече. Харпуните в Одеса също чакат... останките от черноморския флот. А за Дон бас кулминацията предстои.

215

Анонимен

преди 1 година

САЩ се опитват да провокират 3-та световна.

214

УТОЧНЯВАНЕ

преди 1 година

Киев също се надява на разум от САЩ да му доставят повече ракети срещу Русия !

213

Анонимен

преди 1 година

Русия се надява на разум. Тя се надяваше на разум и след разпада на СССР, и 8 години след Минските споразумения. Сега пак предупреждава, дано да има кой да чуе и разбере това, което казва. По всичко изглежда,че мирен договор или някакви нови споразумения няма да има, защото няма гаранции и доверие между участниците в конфликта. Голямата война е неизбежна.Ще се включат в употреба като начало тактическите ядрени оръжия.И ако няма пълна и безусловна капитулация - ще гръмнат и стратегическите бомби.

212

Клеменс Метерних

преди 1 година

Лвов - новата столица на Украйна, която трябва да се преименува на Галиция! Русия до р. Прут и р. Буг!

211

Анонимен

преди 1 година

Янките провокират ядрена война.Ако изпратат ракети с голям обсег на действие на укритевече може всичко да се очаква.

210

Shark

преди 1 година

До да ама не Е, и като убиха Кадафи видяхме какво се случи в Либия. Анархия и беззаконие, т.е. демокрация. Кадафито ги озаптяваше и имаше ред, което обаче не се хареса на краварите. А представяте ли си огромна страна като Русия ако няма здрава ръка да я ръководи, изобщо минава ли ви през ума какво може да стане. Със сигурност не ви минама, защото сте ограничени като Бай Данчо и предишните нацисти на този пост!

209

Анонимен

преди 1 година

Целта е от Украйна нищо да не остане.Иначе идеята е добра,за по бърз край на войната.

208

Алек Блохин

преди 1 година

Виждат че Байдън и Зеленски губят войната и се чудат какви глупости да измислят.Явно освен украински жертви ще има и много краварски.

207

Пугачов

преди 1 година

Да не стане като в Югославия,когато случайна американска ракета удари китайското посолство.Мисля че след като го затвориха в началото на войната сега американското посолство в Киев пак е отворено.

206

да ама не

преди 1 година

До Анонимен Украйна не навлиза в руски територии и не ги окупира .Русия окупира крим , Донецк иЛуганск и още укроинска територия около Киев .Агресорът е ясен и светът го осъжда .Края на всеки агресор е един и същ НА СЪД В ХАГА или да го обидят отзад като Кадафи и да го разстрелят като куче.

205

до 222

преди 1 година

До Анонимен Виж кякво се е случило на 3 март 1918г. и щуе разбереш че се лъжеш.на тази дата Русия капитулира като подписва договора за капитулация в Брест Литовск на страната на пабедителите фигурира България . Така че русия е побеждавана и то здравоот българите.Затова през втората световна война издирват пенсионирани офицери от първата световна война за да ги убиват за отмъщение че са ги победили.няма по гадна нация от пияните хазарските башибозуци

204

до 225

преди 1 година

До АнонименТочно така е украинците се славяни и сродни с българите , а руснаците са хазари .И хазарите извършват геноцид над славяните, като се прикриват зад лъжи.

203

Анонимен

преди 1 година

Тази война е геноцид над славяните от страна на САЩ и Западна Европа. Дано и техните народи да страдат и да ги постигне страдание по божия воля.