17

Анонимен

преди 1 година

Реалното увеличение е 10,1%,а като сума около 200 лв. брутни пари,които инфлацията изяде още през март

16

Още

преди 1 година

Кога ли ще се публикуват крадените суми?

15

Анонимен

преди 1 година

Не може да се мери със заплатата на директора на рейсовете в София, която е 56 000 лева на месец!

14

Saki

преди 1 година

Еднакво ли взимат директор на езикова гимназия в София или Пловдив и директор на училище в село с общо 10 деца ?

13

Deep Zone

преди 1 година

Тоя дали не взе големите пари за месец? Толкова, колкото получава *** и начинаещ програмист за по-малко от една седмица :D

12

Анонимен

преди 1 година

До Чудо Когато родителите бъдат "изгонени" от училището бардака ще свърши

11

Анонимен

преди 1 година

А едно време какви директори имаше, треперехме, когато трябваше да идем в кабинета на директора. Помня веднъж с един мой съученик избягахме или по-точно-опитахме се да избягаме от задължителната сутрешна физзарядка на двора. Хванаха ни, класната ни казал - яла ся тук, в кабинета на директора! Отидохме там, още с влизането по два китека по вратовете и ни накара след часовете да чистим училищния двор.

10

до 9

преди 1 година

Какви места за чекиране и камери, бре?! 99% от ИТ хората работим от вкъщи има-няма по 2 часа на ден.

9

Чудо

преди 1 година

В училищата е бардак и от там излизат неграмотни ученици а те им вдигат заплатите?!

8

Анонимен

преди 1 година

4, да добавя отпуска 2 седмици веднъж годишно. На фона на 60 работни дни отпуск.

7

Анонимен

преди 1 година

4, ИТ взима, но работата му е доста по-сложна и умствено напрягаща от тази на един директор. А директора какво, пристига в 10, никой не засича кога е дошъл и кога си тръгва, не се чекира с карта. Директора пристига в 10, хахо хихи със секретарката, от 12 до 14 обяд, после пак хахо хихи, хайде една среща да речем, всяка Сряда и в 16 си е тръгнал. Е това как се сравнява с работа на ИТ на място с чекиране, с камери и натоварване до изнемога. Срещи, колове по цял ден.

6

Анонимен

преди 1 година

Ако добавим клас прослужено време, всички бонуси и добавки, се полуачва една не дотам за някои хора лоша заплата. При двама работещи с подобни доходи нещата са горе-долу ок. И аз съм живял с 1.7к месечно преди 12 години, колкото ми беше първата заплата и успявах да пестя дори. Факт, че сега 1.7 не са като едно време, но си е заплата около медианната за България. За мен са крайно малко, но аз съм материалист и кариерист. За някои хора са достатъчни.

5

Анонимен

преди 1 година

12,3% СРЕДНО - на нашите 20%, на вашите 8%. Без правила, без критерии - разпределяне на бюджетни средства без правила - корупция в кристален вид. Голяма борба пада с тази корупция, ей.

4

Анонимен

преди 1 година

И като направи 2 ремонта с правилните хора, няма да се притеснява за старините си.

3

Анонимен

преди 1 година

За жалост, учители и лекари получават малко. Останалите държавни служители със заплати на чистачки не коментираме, те са заменими от няколко десетки хиляди реда код. Не е редно училищен директор да взима колкото касиерка в Лидл... Просто не е. Тъжно е. Факт е, че има и повече отпуска, има и извънреден труд, ама с извънреден труд в склад се изкарват по 4-5000 вече. После защо няма лекари и учители. Е как да ги има, като ИТ спец на 20 вече взима 3500 без капка опит?!

2

Анонимен

преди 1 година

Брутна или нетна ?

1

Анонимен

преди 1 година

При тези цени , трябва да е 2000лв минималната заплата .