261

Анонимен

преди 1 година

"Касапинът"? Тия от ИДИЛ в Сирия бяха гурме транжори ли?

260

Бунтата

преди 1 година

Аааааа,дано ни подхване и нас Путин,пък тогава ще ви видим как ще псуватеукраинците,че не пишат никаде "Слава на България"

259

Анонимен

преди 1 година

Що се сещам за антииракската коалиция търсеща химичеаки оръжия и разсипаха целия билзък изток?! Същото стана и с Либия. Седнали терористите за коментират човешки права. Смях за умрялата демокрация.

258

Слава на гертойте

преди 1 година

До Димитър Славев , чети бе . Не руснаците , а Асад .И е доказано . Това че не ти харесва , мозък промит , си е твой , проруски проблем . Няма ли да изпукате накрая , сволачи долни .Детето яло сладолед . По кой руски канал го гледа това .

257

натовски лентяй

преди 1 година

модерно ВВС и противовъздушн а отбрана -аб е кат драскате откъде вадите тез измислици

256

Наблюдател

преди 1 година

Слава на Украйна

255

Димитър Славев

преди 1 година

Абе не ви ли писна бе да пишете такива СКОДОУМИЯ бе!?Руснаците били използвали ХИМИЧЕСКО оръжие срещу ЦИВИЛНО население в Сирия!Това ОТДАВНА СЕ ДОКАЗА,ЧЕ Е ПЪЛНА ЛЪЖА и ДОЛНА МАНИПУЛАЦИЯ,която на всичкото отгоре беше извършена по най-нескипсаният и НЕпрофесионален възможен начин!Някакви "пострадали" от химическо оръжие деца,ги поливат "в болница" С ГРАДИНСКИЯТ МАРКУЧ!А на следващият кадър се вижда как същото това "пострадало" ***...си ближе сладоледа,даден му най-вероятно като награда,за участ

254

Радко Младич

преди 1 година

Айдее...ПАК старата песен с горките сирийски "БУНТОВНИЦИ" и техните "училища","болници" и "детски" градини, които руснаците безогледно бомбардирали!Ако човек вярва на скодоумията писани от пропагандните канали като:CNN,BBC,DW и останалите *** на банкстерският западен ционизъм,то излиза,че в Сирия и по-специално в териториите контролирани от "бунтовниците",няма нищо друго освен училища,болници и детски градини!Иначе тази долна статийКА все едно я е писал Руслан Трад.Пълен ***!

253

Анонимен

преди 1 година

Бax тая антируска пропаганда, всички които ги бият на фронта са "касапи", а тези които избиват мирна сватба в Ирак са "омиротворители"...

252

От Берлин

преди 1 година

Що,, истински" факти се изредиха горе! Нямам думи... Но, DW получава парички за това-Пропаганда до дупка!!! Ще си говорим след 50 години (който се е спасил от бустери и Новият Световен Ред), кой крив-кой прав!?

251

Ha

преди 1 година

И тоя ще даде фира!60 км превзеха за сега след 3 месеца и половината си армия руснаците. Изтраскват ги почти навсякъде. Белите хора ги изключих от цивилизацията. Де що имаше акъл в Русия се изнесе. Де що имаше пари се изнесе. Украйна след 10-20 години ще пито нова държава съвременна. България ще си е все същата руска колония главно заради *** в нея

250

Алекс

преди 1 година

Украинците вече ликвидираха 10бр.руски генерали.Този е следващия в списъка.

249

да бе

преди 1 година

Ракка пак ли Русия я бомби и не остана камък върху камък?

248

Български гражданин

преди 1 година

На 24.05.2022 стават три месеца от как фашисткият режим в Русия нападна Украйна. Тази война трябваше да свърши за дни, с капитулация на Украйна. Това бяха плановете на фашиста Путин. Това са фактите. Провала е очеваден. Всичко друго е просто мокър сън на хора с ограничена мисловна дейност и поклонничество към един фашист. А може би и продали мнението си за няколко копейки. Като Коцето, Корнела , Румен Петков, Румен Радев и рд други "български" политици.

247

ЬЬЬ

преди 1 година

дворников-още един кандидат за съда в Хага.Под неговото командване военните престъпления на руската армия в Украйна няма да имат брой и даже 100 доживотни присъди за него не ще бъдат съразмерни с бъдещите му престъпления.

246

Bjal

преди 1 година

Абе човека ви го каза нато било миролюбиво еми те и нашите ракети сармат са миролюбиви ще ви ги пратим подарьк

245

Ей клоун

преди 1 година

До смърт за руснацитеМи хайде де тръгвай натам храбрецо фронта е свободен, но май нямаш нито топки, нито *** за това. Тук в нета е къде къде по-безопасно да "громиш" руснаците нали? През жалкия си живот хващал ли си поне един път някакво оръжие? АК разглобявал ли си или само по филмите си го виждал?

244

Ти го туря

преди 1 година

До Анонимен 323 Ахват Кадиров не си пада по мъже и точно заради това докато ти блееш на клавиатурата той оправя жэна ти и ти върши мъжката работа.

243

смърт за руснаците

преди 1 година

руската гнясава nanлач трябва да бъде избита до крак в Украйна.

242

52

преди 1 година

Нямала Русия успехи...Дрън, дрън.За няма и три месеца Русия превзе близо 300000 кв.км.територия, без да броим Крим, или три Българии, с далеч по-скромни по численост сили. Мобилиьацията в Украйна се провали. В началото на войната Украйна въобще не поде ожесточена съпротива по всички граници, въпреки огромната си по численост армия, която беше тотално дезорганизирана. Предпочетоха да се укрепят в три големи града, прежалвайки с лека ръка огромната загуба на територии и население.