33

Анонимен

преди 1 година

Сащ нямат армията с която да разпаднат Россия

32

До 25

преди 1 година

,,Световната революция" винаги е била цел номер едно на русна ците,юнако !От създаването си преди повече от сто години това е идеологията и ! Объркаха целия свят с експеримента социализъм -комунизъм !Е видяхме го до хкъде стигна ,,недоносчето" А в момента С.Корея,Куба ,Венецуела са витрина на социалистическият ,,разцвет"

31

ДА

преди 1 година

Резултата е ясен....

30

Анонимен

преди 1 година

Демократическата партия е цоциалистка

29

Анонимен

преди 1 година

36 за Иван Костов ли говориш? И за неговите издънки във времето? В случая си прав.

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 30 Май не си работил много в БГ, щото повечето ни бизнесмени са русофили, тоест мотото им е - кръв повръщам, пари не връщам........хахахахаха :)))

27

Анонимен

преди 1 година

33 то и Джо Байдън е червен! Не знам дали осъзнавате това? Деди Джо е социалист! Много силно вярващ в социализма! Та като толкова мразиш тая идеология, защо се кланяш на нея отново?

26

Факт

преди 1 година

Унищожават Русия, следва кирилицата, православието и славянството. Румънците, влахите са пример за това. Те сега се смятат за латини. На какъв език е изпасано полиция в Българи? Никъде в Западна Европа, държава не ползваща английски език , не се използва английската дума POLICE. Полицията е символ за независимост. Кой е робът? Децата ни говорят английски. Робите учат езика на господарите си.

25

1

преди 1 година

До Анонимен 30 "ти сега свободен ли си? Гледаш друг филм, не руски" От 30 години икономиката ни се управлява от червените номенклатурчици с куфарчета, политиката от различни проруски формирования, а силовите министерства и службите са овладели държавата ни в момента както никога след 89та, та за какъв "друг" филм говориш?

24

Анонимен

преди 1 година

29 Кърджали са българи мюсюлмани! Какъв ти е проблема бе? Религиозна вражда ли искаш да подклаждаш в държавата ни, а? Ние вярваме в държавата завещава ни от Левски! Всички религии ще живеем заедно в мир и разбирателство. Кой е забранил на хората там да си говорят турски ако искат? Има ли новини на турски по БНТ? Какво насъскваш ти срещу нормални хора, а? Я прокуратурата да ти издири IPто!

23

Анонимен

преди 1 година

Колко руски войски има на територията на провеждащата "демократичен референдум" Южна Осетия? РусНАЦИте имат една и съща схема: войски в страната и "избор" на управление. Така направиха в България 45та, така правят в Украйна сега, така са правили винаги. Първото нещо, което света ще направи, когато разпадне пРосия е да анулира всичките им фалшиви референдуми за последните 75 години.

22

Анонимен

преди 1 година

26 ти сега свободен ли си? Гледаш друг филм, не руски, та свободен ли си? Колко игли трябва да имаш за да влезеш в киното? А бизнеса фалираха ли го с тая твоя западна свобода? Питат ли те от къде какво внасяш, когато ти налагат ембарго на вноса и ти заявяват че ако не го спазваш ще плащаш милиони глоба? Това е свобода викаш, така ли? Интересно! Какво ли е робството по твоята логика?

21

Анонимен

преди 1 година

Кърджали направи референдум, иска да се присъидини към Турция, русофилите са изправени на крака и ръкопляскат.......смех :)))

20

Анонимен

преди 1 година

До msm 16. Напълно си прав за справедливостта. Точно сега времето я раздава.

19

Анонимен

преди 1 година

Нека да позная, тази територийка колкото Варна ще гласува да се присъидини към Раша.......хахахахаха :)))

18

Анонимен

преди 1 година

Театрите на модрод продължават. Никой обаче не казва на обществото, че после няма излизане. Еднопосочен билет:))) роби до гроб

17

Анонимен

преди 1 година

До 20. Все едно, че описваш САЩ.

16

Анонимен

преди 1 година

Поправка. Не проруската милиция обстрелваше грузинските села, а точно обратното. Грузинската армия тръгна да унищожава град Цхинвал. Нападна и руските миротворци, при които хората търсеха спасение. Това светът отдавна го прозря и призна. Само нашите медии още се правят на луди.

15

Анонимен

преди 1 година

19 не знам дали не забелязвате, но върховенството на САЩ бе отнето преди години. Сега е борбата точно къде да бъде новият световен център. И за ужас на американците, всичките им действия правят така, че да се сбъднат кошмарите им. Защото руснаците разсъждават различно от запада. Света си сменя икономическите и политическите полюси. Не го ли виждате?

14

Анонимен

преди 1 година

Като беше обявена такава омраза срещу Русия, при това на всички нива, логично е да си приберат своите за да ги защитават! С това изолиране на Русия, ще притиснат нейните хора на всякъде по света. Помните как уволняват доказали се професионалисти само защото не искат да плюят върху Русия, нали? Не всеки е *** на запада и не всеки би заплюл родината си за да си запази заплатата. Има хора и с достойнство. А това дразни някои лесно огъващи се!