11

Майка

преди 1 година

Какъв е този хепатит с неустановен произход??? До сега хепатит А беше болест на мръсните ръце, сега и той ли мутира и се предава по въздушно-капков път. Ами явно тоя свят отива на затриване, сега и с децата ни ще правят опити. Тая СЗО е за прибиване, добре Тръмп ги беше погнал.

10

Не казват

преди 1 година

Не се казва дали пациентите са ваксинирани против Ковит миналата година

9

Анонимен

преди 1 година

На вакситата им казваш че файзера може да.доведе до хепатит според листовката на джуса а те не неваксинираните ще се разболеете отхепатит.ами кой е.прекаралия се.тук питам аз?

8

Анонимен

преди 1 година

Ами на всички е ясно че е резултат от "ваксините"! още други болести и ефекти ще се появяват!

7

Анонимен

преди 1 година

Ваксиниран с автоимунно заболяване след това няма описан. Обаче преболедувал с автоимунни заболявания са много. 70% имат повишени чернодробни ензими , а 5% развиват цироза.

6

Хаха

преди 1 година

Според документацията на Файзър, които бяха принудени да я покажат, един от страничните "ефекти" на отровите е чернодробна недостатъчност, тоест хепатит. Вече има становище по отношение на "мистериозния" хепатит, че това е автоимунно заболяване причинено от "ваксините", вследствие на промени в ДНК-то. Файзър твърдяха, че отровите не променят ДНК-то, но след като си показаха документацията се оказа всъщност точно обратното.

5

Анонимен

преди 1 година

След прекаран ковид, опасността от автоимунни заболявания е реална. Дори безобидни аденовируси може да отключат автоимунен хепатит . На неваксинираните честито! Тепърва ще има да теглите.

4

Доктор Сър Пичук

преди 1 година

Същия аденовирус се използва за производство на детски ваксини. Няма никакво съмнение, че ваксинацията е донесла хепататит на тези деца.

3

Аха

преди 1 година

Аденовирус-а у КОВИД-Ваксините!

2

Генади

преди 1 година

Аденовирус на баба им фърчилото .. Дори на файзер я листовките в началото си пише,- опастност от "автоимунен хепатит"

1

Анонимен

преди 1 година

Ваксинирани ли са с някоя от новите ваксини, украинчета ли са.......?