44

Мишо

преди 1 година

Лицемер! Какво да кажеш долен, нагъл Лицемер!Къде беше # Либия # Ирак # Сирия или там те не са хора?!Като не е допустима, защо я допуснахте и я провокирахте с вашето бездействие. Защото не очаквахте, че Русия ще атакува и само ще седи и гледа как с ваша помощ се убиват украинци от украинци!!!!!!!!!Лицемер!

43

Анонимен

преди 1 година

Войната е първобитна и жестока путин няма да я спре затова го спрете и да се свършва докато го има путин няма да има спокоен живот в 21 век излезе варварина от дупката и реши да ни върне в историята

42

Анонимен

преди 1 година

Точно така Путин иска още територии тези са му малко. :)

41

Анонимен

преди 1 година

Още помня омиротворителната операция на САЩ в Сърбия. Що пише спонсорирано съдържание с малък шрифт?

40

Анонимен

преди 1 година

Путин просто иска да си присвои нови територии, защото държавата му се храни от природни ресурси. Затова ненаситната ламя няма да се спре, докато не й отрежат алчните глави.

39

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 39 То и не трябва да стават щат. Ние като не сме щат да не би да не сме американска колония? Ако бяхме щат щеше да ехеее супер.

38

Анонимен

преди 1 година

Поне още 20 други болести са смятани за пряка последица от действието на Агент Ориндж. Сред тях са заешка устна, заешко небце, имунна недостатъчност, нервнотично разстройство, диабет и болест на Паркинсон. Към късните последици отнасяме редица ракови заболявания, като левкемия и рак на простатата. Пряка връзка между образуването на тумори и Агент Ориндж е трудно да бъде установена, но диоксинът е доказано причиняващ рак.

37

Анонимен

преди 1 година

До 35.Не съм забелязал някоя от изброените от теб държави да е станала щат на САЩ или друга държава от западния свят.

36

Анонимен

преди 1 година

Обеднения уран е демократичен според Гутериш.

35

До 20

преди 1 година

В Ирак имаше две войни бе, умнико! Първата през 90-те, а втората в началото на 21-ви век.

34

Христо Христов

преди 1 година

До 29"Ами и аз не допуска, че Европа ще загърби християнските ценности..." - щот си неграмотен про'стак не си го допускал. Той борисов ти го каза още преди 9 години, че си такъв!

33

Така ли?

преди 1 година

До 27 Тоест като войните в Ирак, Афганистан, Виетнам, Сърбия?

32

Анонимен

преди 1 година

Къде спа тоя про'стак 8 години?!

31

Анонимен

преди 1 година

Москва не вярва на сълзи, на приказки, на доводи и на нормална логика. Моска вярва само на як бой по главата и единствения начин Путин да разбере грешките си, е като бъде насветкан по манерката. За тях, за съжаление, други методи няма. Силоваци, които вярват само в силата на оръжието и ще разберат, че не са най-добрите по оръжие, както си мислят, когато светът ги набута в миша дупка.

30

Асан

преди 1 година

А що ? :))))

29

Teo

преди 1 година

Съгласен, Антонио! Хайде сега да изкарсш САЩ от Сирия и Ирак, да разкараш Турция от Ирак и да разкараш Саудитска Арабия от Йемен! Смееш ли? Там жертвите са в пъти повече, но нашите масмедии не ги броят за хора!

28

Анонимен

преди 1 година

вижте му доволната физиономия, затова го сложиха на мястото на Бокова, и нашия Радев, сега ходи по Португалоия, Испания на наш терен ще си пробват технологиите военните

27

Анонимен

преди 1 година

Ами и аз не допуска, че Европа ще загърби християнските ценности, или че ще допусне неонацизъм, ама се случва.Гутереш да си покаже носа извън аквариума в който живее.Света е съвсем друг.

26

Анонимен

преди 1 година

САЩ разпространяват демокрация и мир, тяхното е омиротворителна операция.

25

Анонимен

преди 1 година

По света има конфликти, които се поддържат от местното население, заради взаимна ненавист и др. локални причини. Но да извадиш оръжието си и да започнеш да обстрелваш мирни градове - това е неоправдана дивашка агресия, която човечеството не може да проспи, то трябва да я спре и да я заклейми, за да не се повтори никога вече.