41

тва

преди 2 години

Мариупул ли е? То нас няма нужда някой да ни бомбандира, ние сами можем

40

чалга

преди 2 години

държава, управление, манталитет, строителство,образуование,медицина,футбол, политици..абе кво се сетиш е чалга и менте у нас понякога, но по-рядко, е менте и чалга..красота

39

акт?

преди 2 години

утре ще е като че нищо не е било, сефте

38

Дзъ

преди 2 години

Във ФБ страницата на спаси София може да видите безумното разрушаване...а що се касае до поредния кьорфишек за глоба, нека Йорданка публично покаже платежните за внесени неустойки по договори за ремонти и платени глоби от подобни строители. Само слушаме от години колко пари ще плати някой си, който никога нищо не плаща

37

Анонимен

преди 2 години

В коментар 34 съм ви пуснал целия клип (написано е какво да правите, за да го видите). По някаква причина тук, в новината е изрязан, и не се вижда как всъщност сградата планирано я събарят, ама поради некадърност, част от нея пада където не трябва. И има минувач, обвит в облак прах. Явно и тука се лиже каквото трябва и на когото трябва и не се публикува пълната новина.

36

Анонимен

преди 2 години

Аве, моята кооперация е от 1935-та година. Всички са пенсионери. Как ги виждате да извадят по 20 бона, за да направят ремонт?

35

Анонимен

преди 2 години

В България няма култура на строене. Живял съм в Андалусия, Малага и там никога не бутат фасадите, а напротив. Срутват всичко отвътре и фасадата е единственото, което остава. Вътре ново, отвън фасадата антична от 16-17-18 век. Тук се играе на дребно и се руши и пали нарочно, за да се строят нови сгради. Липса на въобръжение, липса на умения, липса на житейски опит и желание.

34

На ви клипче

преди 2 години

Истински гении - махнете интервалите и сложете точката: 9gag com / gag / aVxLGjv

33

Улицата

преди 2 години

А кой ще ремонтира улицата сега ? Вижте , че е като нива след падналите отломки и трактора събиращ ***. Сега да очакваме едни 200 000 от бюджета на общината за да поправят щетите на строителя вандал, а тези пари може да бъдат за детска градина, училище, болница...

32

ИмашСграда-поддържаш

преди 2 години

Това че се действа постфактум. Сградите се рушат ли рушат и чак когато падне тогава общината се задейства да пише глоби. В други държави е - имаш сграда - твоя работа е да и поддържаш фасадата в естетична форма. Не я ли поддържаш идва глобата - още много преди фасадата ти да започне да пада.

31

Анонимен

преди 2 години

Е, виждате ли? Ако бяхме дали оръжие на Украйна и Путин ни бомбеше, сега без пари щеше да им излезе на хората събарянето на сградата и нямаше да се охарчват толкова! Ама вие не, та не!

30

Анонимен

преди 2 години

Глобата ще е 5001 лв и ще я обжалват

29

Анонимен

преди 2 години

Това е до Майчин Дом, където цяла България си ражда децата. ЮРДАНКЕЕЕ!!!! ПЪЛНО Е С НАРОД ТАМ!!! ЮРДАНКЕЕЕЕЕ!!!!!

28

Добрев

преди 2 години

Фирмата да си носи отговорността.По-интересното е кои са собствениците на новостроящата се сграда?Кой,как и кога открадва сграда на БТК и срещу колко пари?Това е въпроса и чакаме отговори.Ще се организираме в квартала и ще настояваме за среща с баровцитеЩе следим и как ще бъде санкционирана фирмата строител.Да не си мисли някой,че ще му се размине.Кметицата да се подготви за среща също в най-скоро време.

27

Улигофрена

преди 2 години

Ето за това като минавам покрай строежи или след снеговалеж или буря, гледам нагоре и минавам в тръст, с готовност да побягна във всеки един миг. Отстрани изглеждам като yлигoфрен, наясно съм, но живота ми е по-мил от това как изглеждам.

26

Смърт по улиците

преди 2 години

На висши държавни длъжности трябва да се назначава САМО след успешно преминат психо-тест и сключена застраховка "Политическа Отговорност"... АМАН ВЕЧЕ! ЮРДАНКЕ, АМАН!

25

Отговорност?

преди 2 години

И кво правим ако на тротоара имаше 2 майки с колички, да си говорат за памперси?

24

ГЕРБ руши

преди 2 години

По същия начин преди години, уж да ремонтират, ама притуриха една планина че затрупа пътя за Рилския Манастир. Тва са те. ГЕРБ разрушителите. Юрданка продължава с видимите резултати.

23

Анонимен

преди 2 години

оставка на кмета, страхотен контрол се извършва ! Сега очаквам да паднат и сгради в съседство като започнат да копаят огромният ров нужен за строежа на новото безумие което ще лепнат в квартала

22

Айдеее

преди 2 години

Ся кака Данка, кметица-фигурантка ще я турят при кака Ставра, за корупция.