41

Анонимен

преди 2 години

От началото на годината се намирам в Холандия. Края на февруари зареждах дизел за 2,28 евро. В петък съм заредил на 1,85 евро. В Германия също има намаляване на цената. Само в България увеличение. Със сигурност има картелно споразумение. До кога ще търпи този народ

40

Анонимен

преди 2 години

Май забравихте как Бойко наистина намали цената не бензина когато имаше протести, а новите оставиха на БСП да мислят мерки, понеже те нямали идея, хахаха и вие им се радвате.

39

Анонимен

преди 2 години

Това правителство трябва да се маха веднага.

38

преживях

преди 2 години

Виденов и Гечев, ще преживея и тея нагли *** .Но си задавам логичния въпрос" кога по дяволите ще му дойде акъла на това овчедушо племе?"

37

Гиб Мелсън

преди 2 години

При Винету положението с горивата щеше да е същото или по лошо. Винету е още по наточен на руснаците иска и оръжия да пращаме. В Унгария бензин 95 е 1, 275 евро за литър. Ама Унгария не налага санкции на Русия, така че няма как да имаме техните цени.

36

ГЕРБ

преди 2 години

До кога ще ги търпим е тези измамници

35

Алтав гербер

преди 2 години

Скоро и 5 лева ще стане.Ще го носите Бойко на ръце от Банкя до парламента и ще му се молите да вземе властта.

34

Анонимен

преди 2 години

И какво от това? Аз съм вече на ЕВ (електрическо возило).

33

ГЕРБ

преди 2 години

Нали искахте промяна на ви сега

32

Анонимен

преди 2 години

До 37 Анонимен След като в Европа минат на ел.коли и намалят потреблението на руски горива ще идват да ни се молят да им ги купуваме. . . . . . ОТ НАФЪРФОРИЙ ЛИ ГО ЧУ?

31

Анонимен

преди 2 години

За Великден цените на горивата ще скочат още. . В ПЪТИ ИЛИ ПАК В ПРОЦЕНТИ? БЪЛГАРИНА ТРЯБВА ДА СЕ УДРЯ НЕПРЕКЪСНАТО В ДЖОБА ЗА ДА ИЗЛИЗА НА ИЗБОРИ И ИЗБИРА ИСТИНСКА ПАРТИЯ, А НЕ СДРУЖЕНИЕ!

30

Анонимен

преди 2 години

След като в Европа минат на ел.коли и намалят потреблението на руски горива ще идват да ни се молят да им ги купуваме.

29

1-н

преди 2 години

руския петрол цел свет го купува поне с 25% отстъпка. Тия от Лукпойл да не го купуват с надценка, *** и крадците по верижката

28

Еми

преди 2 години

има поговорка " сам каквото си направиш, никой не може да ти го направи". Това лежане и опикаване на "Орлов мост " си има цена, сега всички ще плащаме за глупостта довела "просто Киро" и компания до кормилото на властта!

27

Анонимен

преди 2 години

Двадесет лева за литър бензин е добре, тъкмо да намалеят малко трошките, особено тройка дизел с издънени катализатори. Скъсаните джобчета ще вият на умряло. А държавни хрантутници на всички нива,от два месеца влачат тубите като котка котенцата си. Хората като им разправяха борете се за достойно заплащане,те дремят за смешни пари и попълват недостига с усвояване(кражби).

26

Гиб Мелсън

преди 2 години

Като искате санкции против Русия няма да карате коли. Ще се возите с тролеи и автобуси и Метро. Толкова е просто. И пеш. И с колела. Имате толкова много опции. Никъде в конституцията не е записано, че българина задължително трябва да се вози в кола. Налагаш санкции на Русия. Вървиш пеш или си вземаш билетче за автобуса. Такъв е живота. Всеки избира пътя по който да се развива.

25

Кеф

преди 2 години

Проблема на газта е че наистина макар и по евтина на газ се харчи повече което значинче накрая пак излиза толкова ако не и повече

24

Анонимен

преди 2 години

Знаем ги тези номера и вчера напълних до горе, но иначе Киро дано да е първия с доказани престъпления в затвора, а не само с фотошопи както беше досега.

23

ГОШО

преди 2 години

До Гиб МелсънАко горивата станат 10 лева, точно джигитите и мутрите ще си карат колите, а останалите няма да могат.

22

ГОШО

преди 2 години

МУТРЕНСКА СПЕКУЛА