81

До Анонимен 99

преди 2 години

Да припомниш кога миналата година барела е бил 180-190 долара? От 2014 не беше са качвал над 140 долара, рекорд при започването на войната. Миналата година беше от порядъка на 70-80

80

Анонимен

преди 2 години

Малко след началото на войната, румънците веднага назначиха проверки на техния Лукойл и ги удариха солидни глоби, тук Хасан ги пази в изявления по телевизията.

79

104 до 106

преди 2 години

Момче, сигурен съм, че качеството ти на живот не надвишава моето. Но както съм добре материално, така започвам да се плаша, защото виждам как се отразяват нещата на хората с доходи под 2000 лева, пък и на другите. Що се отнася до теб, може и да не те притеснява цената на горивото, защото нямаш автомобил. Хранят те мама и тате, и кесиш по цял ден по форумите за някой цент. За трева и дискотека. И аз не се чувствам потиснат при комуникация с платени писачи:))

78

Къде

преди 2 години

Не вярвайте като казват, че инфлацията е навсякъде. Била световен проблем. Вчера в Турция седнахме на хубаво заведение. Ядохме три супи, най-скъпия им кебап, две води, две еспресо кафета, кюнефе и два айрана за 16 лв. Дизелът е 20 лири, т.е. 2.40, а бензинът е 18 лири. Допреди години винаги горивото там е било по-скъпо. Газът е в пъти по-евтин. И те нямат като нас нито петрол, нито газ. Всичко е по-евтино. Всичко абсолютно. Това ли ви е промяната?

77

Бай Иван

преди 2 години

Цените трябва да са около 2,40 другото е спекула

76

Ханонимен

преди 2 години

ГЕРБ = 10 години Стабилност!!! Плащайте сега 6лв. олио превратаджии радеви!!!

75

Анонимен

преди 2 години

Нали санкциите бяха за Русия, бе? Защо стана така, че ние плащаме за облачните мозъци на европейските "ръководители"? А??

74

Е и

преди 2 години

Мен ми е евтино. Щом не можете да плащате - ходите пеша.

73

Анонимен

преди 2 години

Защо не пишете че затваряме пристанищата за руски кораби много ясно че горивата ще са нагоре

72

Анонимен

преди 2 години

Докога ще търпим картела? Има нещо сбъркано, или по- скоро шизофренично! Цената на петрол, сорт Брент е вече $104 за барел Цената на петрол, сорт Уралс се срина до нива от $60 за барел. Рафинерият в Бургас, работи с 80% руски нефт. За съжаление, единствено КЗК може да даде отговор на простичкия въпрос: Защо се получават тези (меко казано), несъответствия?Е, нужна е и политическа воля за подобно нещо...

71

до таня

преди 2 години

к. .. бол,пари нема хахаха

70

Анонимен

преди 2 години

Миналата година барел нефт 180 -195 долара, цената не минаваше 2.50. Тази година основно внасяният руски петрол у нас е 40-60 долара та барел, цената на бензиностанциите е над 3 лева. После ми говорете, че нямало картел, а КЗК спи и гледа само да прибира тлъсти комисиони, заплати и облаги

69

Таня

преди 2 години

Нямаш пари. Харесай си някоя махленка там с плетени терлици и се обичайте.

68

до таня

преди 2 години

айде чао,довиждане ,лека нощ,мерси

67

Живко от Варна

преди 2 години

Човек за да бъде ТВЪРДЕ ПРИЯТЕН и да бъде себе си, значи трябва да мине през трансформация !Трябва да се отрака !Любовта е ценност !На човек му трябва спокойствие, щастие, любов, жена, деца, лични пари и като цяло смислен живот !

66

Анонимен

преди 2 години

Скачат и още как! Също кат' Ленчето връз Кире...

65

Таня

преди 2 години

Ето ги поредните интернет бабаити. Излизам навън да видя дали са на площада и все ги няма. Страхливички, милички, с оскубани веждички и тънки крачета. Явно и бунта ще трябва жените да ви го свършим.

64

Анонимен

преди 2 години

Дано си купят свещи с тия пари от алчност !

63

Анонимен

преди 2 години

колата вече в краен случай се пали, предимно колело и автобус,кой иска да се прави на турбо га зар да го рекетират на 3 и отгоре литъра

62

Диляна

преди 2 години

Да сте мислили. Аз се омъжих за богат човек, със собствени бизнеси и имоти. С вашите любовни истории сега си бройте стотинките и си гледайте тюфлеците, дето сте взели.