68

до 72

преди 2 години

Не знам какво точно разбирате под "диваци". Но например за прехвалениете немскоезични в областта на класическата музика Панчо Владигеров е много, много труден, даже Чайковски и Прокофиев са извън такта на марша или кънтрито. И в Б-я , след като избухна демокрацията, народът започна поголовно да ходи по улиците, в учебните заведения, на театър, на концерт с анцузи и дънки, което не се позволяваше и за най-бедните селянчета през соца....

67

Бай Гроздан

преди 2 години

Добре,че Русия си е самодостатъчна и може без останалият свят.А е добре,защото ако не бе така и бе застрашено оцеляването това е повод за война според програмата за употреба на ядрено оръжие и светът щеше да се върне в началото.Г-7 като са решили да си самотормозят икономиките тяхна си работа.Вместо да потърсят мир,а бе ........

66

БГ кашик

преди 2 години

Гледайте "Трите дни на кондора "" с Робърт Редфорд. В края на филма шефа на ЦРУ обяснява главната идея за външната политика на САЩ. Има го в Тубата. Филма е сниман преди 40год, но концепцията и до днес си остава същата.

65

Анонимен

преди 2 години

Тия страни, които рекетират подмандантите им територии да им плащат хартиениете самолетчета и допълнителнително да им купуват дълговете, при условие че населението на *** намалява ДРАСТИЧНО?!? Тия ли са Г7?!?

64

Мнение

преди 2 години

Палачинката се обръща.САЩ и ЕС повече няма да са едноличните босове в квартала.Може би това е нормалният ход на нещата. Европа е един музей. В САЩ нищо не се произвежда вече. Някак си не върви вече да си още шеф. Днес обвързаха и рублата със златото. Аз лично бих предпочел вече да имам пари обезпечени със злато пред просто хартийки пък били те и евро или долар.Да може да се казват рубла, но златото вече стои зад тях. 5000 рубли са равни на един грам злато и не е шега.

63

Анонимен

преди 2 години

Ако трябва ще стискаме зъби няколко години, но руската имперска политика ще бъде унищожена. В 21 век сме, няма място за диваци.

62

fgg

преди 2 години

Джуджето нещо много се е оклюмало... Да не са му потънали гемиите???

61

Анонимен

преди 2 години

Е няма как да не ги виждате руснаците те са навсякъде.По българското черноморие са много изкупили са и доста имоти.Освен това руските туристи всяко лято носят големи доходи за туризма.По въпроса дали са бедни отидете някое лято на Златни пясъци и ще ги видите колко са бедни и как харчат.

60

Анонимен

преди 2 години

До Кличко. Държава като Украйна вече НЯМА,има само някакво образование на командно дишане което зависи основно от помощите дадени му от западните лицемери!

59

Анонимен

преди 2 години

Г7 , ..тва какво беше? Седемте страни с най голям дълг?!?

58

Анонимен

преди 2 години

В българските медии почти нищо не се споменава за света извън САЩ и някои в Европа, освен ако не е станало природно бедствие, коляма катастрофа или преврат Ние нито се интересуваме, нито знаем за 3/4 от света, а сме с претенции, за висше общество. На практика обаче ВСИЧКИ ние живеем, изплзвайки ДЕТСКИЯ ТРУД на хиляди от Африка и Лат . Америка, откъдето идват СУРОВИНИТЕ за микрочиповете. ЕС е на само лицемерен, а съзнателно изопачава отношенията, промива мозъците...

57

европеец

преди 2 години

До 60. Ама да си пият газ колкото искат, да си ядат житото и да ходят, ако искат, на почивка в Китай. Просто не искаме да ги виждаме до себе си.

56

Анонимен

преди 2 години

Незнам къде ще му излезе краят,ама това да си накажеш собственото население играейки по свирката на задокенската метрополия и марионетката и Украйна,означава че ЕС няма никакво собствено мнение и политика!

55

до 59

преди 2 години

мечката като остане без полезен ход - после ще я вържат на синджир , ще и свирят на гъдулка и тя ще танцува . Тоеа е което следва за проскубаната сибирска мечка .

54

Кличко

преди 2 години

До 58. Дал е на Русия 35 милиарда, а на Украйна един милиард, ама украинците й разкатаха фамилията на въшливата руска армия. Месец и половина не са завзели повече от 20% от Украйна, а щяха да я взимат цялата за 5 дена. Жалки сибирски пиянгури.

53

Бачо Миро

преди 2 години

Сега рушкофончетата ше гледате ли световното по футбол или ще го бойкотирате заради това че рашките не ги пускат на такива форуми. Целия свят ще се забавлява, а руските мужици ше се надяват на евразийската лига с КНДР и кой още?

52

До номер 60

преди 2 години

Руснаците няма да обеднеят, те отдавна са бедни!

51

Анонимен

преди 2 години

Нещо ме съмнява че тези санкции ще имат очаквания ефект.Да руснаците може и да обеднеят малко но гладни няма да останат.Освен това основният стокооборот на Русия е с Китай.И с какво Европа ще компенсира руският газ не е ясно.В Италия и Германия почти всеки дом е на газ за разлика от България доста са зависими.

50

анонимен

преди 2 години

Скоро Европа няма да е място а живеене, всичко върви към световна война. Когато притиснеш мечката и тя няма полезен ход и е отчаяна, сещате се какво следва.

49

Анонимен

преди 2 години

Смях,от началото на конфликта ЕС е платил над 35 милиарда Евро за горива на Русия,в същият момент е дал помощ на Украйна за около Един милиард Евро!