23

Анонимен

преди 2 години

Закривайте държавата

22

до 28 Един от НАРОДА

преди 2 години

Аз пък харча около 1000 литра на ден защото се занимавам с логистика и превозвам храни в хладилни Камиони . Сега ще увелича цената на транспорта двойно за да си покрия разходите за транспорт и охлаждане. Ще ядете храни на още 100% по скъпи от сегашните цени !!!

21

Анонимен

преди 2 години

Ей бойко 1000евро беше направил минималната хем пара за човека хем и от осигуровки пари влизаха в държавата... аа чакай май след 15г начело ни закопа най отзад ...

20

Един от народа

преди 2 години

Харча по 50 литра бензин на месец. Като скочи от 3 лева на 4,50 означава 75 лева отгоре. Ако съм закъсал за 75 лева защо изобщо имам автомобил? Омръзна ми цял живот някой да ме плаши. А щом плашещият ме има професор пред името знам, че този индивид е с тежка диагноза, че е същият като проф. Витанов, дето след ковида сега дава прогнози за войната, тъй като му "говорят за всичко" отгоре, и от Москва и от Киев!

19

ФИНАНСИСТ

преди 2 години

На 28-ми Руската Рубла бе вързана със златото на цена от 5000 рубли за грам и се превърна във първата държава в света която връзва валутата си със златото след всеобщото отхвърляне на златото през 70-те години.Златен валутен борд е страхотно приемущесво за определена валута ако всички останали валути не са обезпечени със злато. Почнат ли масово раличните валути да се обезпечават със злато се получа обратния ефект. Това обаче не виждам как ще стане. С две думи! Инвестирайте в Рубли !!!

18

Анонимен

преди 2 години

4.50 ми се види слабо 10 ми звучи по-добре. И по-кръгло. Тогава улиците на София ще се изчистят от дек та ци с димящи тарал ясници..

17

Анонимен

преди 2 години

Да гербаджи пп и радев са виновни за войната в украйна. Те са вимовни че в цял свят имаИнфлация имза ковид пак те виновни и баце като влезне на топло пак те ще са виновни. Живи и здрави

16

no problemo

преди 2 години

Нищо. Важното е укрите да си развяват знамената по нашите булеварди и да викат нацистките си поздрави, а безродниците да им подгласят. Ще се научим да не ядем, щом това иска ЕС от нас.

15

Анонимен

преди 2 години

Дано станат двадесет лева за литър,та скъсаните джобчета да намалеят малко.

14

Bo

преди 2 години

Русия е виновна,така каза Зеленски

13

Анонимен

преди 2 години

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА

12

Анонимен

преди 2 години

Преди месец, цена от 3.50 лв/л изглеждаше абсурдно. Сега ви казвам, че ще мине 4.50 лятото! Лятото е дълго, професоре! МОже би само в началото му ще се удържа ниво 4.50, а после ще иде повече

11

Анонимен

преди 2 години

така е .. поне петарка ще е горивото.. стягайте каруците атлантици

10

До 8

преди 2 години

Пак ли звездите ти говорят?

9

Асан

преди 2 години

Ами суджука :)))

8

Коментар

преди 2 години

Мафията ни подгрява!Леко по-леко ще ни го нахакат!Държава няма!

7

Состин

преди 2 години

Нали подскачахте за промяна, ето ви промяна. Ще ми ядете дедолеса, с тия зализани и ококолени чочковци. Това си заслужавате, да ви се полиби маменцето недъгавоооо.

6

Ужас

преди 2 години

Да благодарим на сащ и Украйна заради тях всички страдаме...

5

...

преди 2 години

Цените на горивата ще се стабилизират,когато броят на препускащите автомобили по пътищата се намали на половина...

4

Анонимен

преди 2 години

Британският петролен гигант "Шел" (Shell) предупреди днес, че изтеглянето на дейностите му от Русия след инвазията в Украйна ще доведе до обезценяване на активи и разходи на стойност 4 до 5 милиарда долара в резултатите му за първото тримесечие, които ще бъдат публикувани на 5 май, предаде БТА, позовавайки се на Франс прес.