70

Анонимен

преди 2 години

До КакКак е в мазето на козяк. Дават ли стотиники и по някоя кока кола хахха. Вие наистина сте много зле. И знаеш ли, *** сте. Това е, просто сте ***, и номерата ви са ***, и на хората им писна вече от тях.

69

Как

преди 2 години

Как да се спре истината? Истината е че за седмица Путин армията изгради концлагер и изби хора. За сега без газови камери, но се очаква и това да стане. Българските *** търсеха 40 години тук фашисти, а фашистите били в тяхната любима русия. Е, сега вече знаят къде да ги търсят. Колкото повече се пъчат и отричат, повече ни приближават до истината. Комунистите са праотците на фашизма и фанатизма.

68

Анонимен

преди 2 години

Абе, ей озаптете тази пропаганда поне малко! Не виждате ли кой спечели на изборите в Унгария и Сърбия снощи? Познайте от първия път дали ПП, ДБ и Славчо ще минат заедно 4% на следващите избори. Не правете зорлем Костадинов министър-председател!

67

В.

преди 2 години

Истинският Германец се страхува от Руснаците, мрази в червата си Американците и се надсмива над Евреите. ДВ е американска медия. Директно подчинена на Байдън. Кефят и се само слагачите в България.

66

АБСУРДНО!!!

преди 2 години

Цялата българска преса и техните американски платци/поръчители работят много здраво за предсрочни избори и спечелването им от Възраждане.

65

Анонимен

преди 2 години

Агресия та агресия. Като изнасилваха деца и старици в донбас 8 години всичко беше шеги и закачки, сега олеле помощ.

64

рр

преди 2 години

До антиукронацист -- ще ги убиват я, смърт за окуптаторите! Между другото тука *** от агитките са готови за нов Азов в БГ само да се случи нещо подобно като в Украйна. Дали е ок Държавата да спонсорира екстремистки групировки в случая? За мен - ДА! Руснаците пратиха зелени човечета... Дали могат да прерастнат в нещо повече - винаги е възможно. Но обикновени екстремистите не са повече от 2-3% от населението на една държава...

63

Гобелс

преди 2 години

Днес, добре заработвате. Продажните журналисти са точно толкова виновни за войните, колкото продажните политици.

62

Пак

преди 2 години

Наци пропаганда...

61

Анонимен

преди 2 години

Днес пак са публикувани кадри за зверствата на украински военни, които стрелят във вързани пленени руски войници!

60

антиукронацист

преди 2 години

Обаче не беше абсурдно, когато през 2014 г. укронацистите изгориха десетки мирни жители в Одеса. Сега да не мислите, че правят нещо различно?

59

Анонимен

преди 2 години

Ето, как един руски пcиxoпат в Кремъл успя да объркаживота на милиони украинци... Обаче българските,подлеци русофили се радват на нещастието, коетосполетя тези хора...

58

Анонимен

преди 2 години

До Z Z ZЗащото Путин ще прати полицаите си да ги арестуват, когато излезат да протестират срещу войната.

57

Ето и Германия

преди 2 години

"Изображенията от Буча свидетелстват за невероятна бруталност от страна на руското ръководство и тези, които следват неговата пропаганда. Затова федералното правителство реши днес да обяви за нежелани значителен брой членове на руското посолство, които са работили тук в Германия всеки ден срещу нашата свобода, срещу сплотеността на нашето общество" - всички ЛЪЖАТ освен Путтлер!! Да, ама разбира се!

56

Анонимен

преди 2 години

Хората бягат от руския фашизъм. Z=SS

55

з

преди 2 години

Не е тайна, че Сталин е убил повече евреи дори от Хитлер. Истински приятелчета са били двамцата. Вижте само по време на СССР колко ГУЛАГА е имало на територията... бедна ви е фантазията

54

Анонимен

преди 2 години

Мишоците се крият където намерят.....

53

Анонимен

преди 2 години

Защо не могат да повярват, след като отдава е доказано, че комунистическия кървав режим е братче на хитлеристкия, с тази разлика, че е избил много повече хора? Сегашния геноцид над украинците далеч не е първия на руските сатрапи. Не е дори първия случай на геноцид на руските сатрапи над украинци. Първия е на Сталин през 30те години на 20 век. Пууутлер *** продъжава идеологическия курс на предшествениците си.

52

Z Z Z

преди 2 години

Защо не избягат в Русия там никой няма да ги закача , искат да мързелуват в Германия да си живуркат от социални помощи

51

Анонимен

преди 2 години

Рашизмът е последна и най-висша фаза на фашизма!