90

...

преди 2 години

Много хора забравят, че втората световна война Германия не я почна сама, почнаха я в съюз със СССР. Комунистите и СССР не са били кой знае колко различни в зверствата си от нацистка Германия. Трябваше след войната, когато американците единствени имаха ядрена бомба до 1949, да изчистят и другата империя на злото, но уви пощадиха ги и сега още им търпим империализма. Пощадиха ги и 1991г. когато трябваше да ги оставят да умрат от глад. Надявам се тоя път запада да си е научил урока.

89

Анонимен

преди 2 години

Глупости

88

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Не само Хитлер,а цяло Гестапо бе една еврейска кървава мафия. Това обяснява всичко. Да живее Владимир Владимирович Путин! Да живее Русия!

87

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен,стига с тоя Азов, чебуурациии. Азов съществува откакто Мордор откъсна Крим от Украйна. И е доста тъжно да си вярвате, че мордорските командоси не могат да се справят с 50-100 човека, който цар Путин е нарочил да гушнат букета. Та затова разбираш ли, нападана цялата страна. Истината е, че пуууткин иска да граби още и още, да сътвори СеСеСеРе2 и да бъде като батюшката му изззрода сталин.

86

Анонимен

преди 2 години

Така, така. Прекалено дълго време мина (няколко дни) от последната пропагандна статийка за "холокоста". На гоите следва постоянно да им се напомня колко са виновни. От два месеца пропагандата е под нова форма - украинците са най-добрите и най-праведните, а руснаците - най-лошите и най-чудовищните. Но все пак не забравяйте кои са господарите ви и си спомняйте за холокоста, за колониалистите, за Джордж Флойд, за ЛГБТ и всички останали добре режисирани и успешно манипулативни промивки.

85

Умен луд

преди 2 години

Той Путляр същия като Хитлер само че много по-***, горките хора на стари години още един уррод трябва да изтърпят. Руската империя ще се разпадне и Волжка България ще се върне при нас!

84

Атанас Велмазов

преди 2 години

ПЪЛНА И КАТЕГОРИЧНА ПОДКРЕПА ЗА ГОСПОДИН ПУТИН И БРАТСКА РУСИЯ ! ОПЕРАЦИЯТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ДО ЕЛИМИНИРАНЕТО И НА ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНСКИ НАЦИСТ !!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ВАС ГОСПОДИН ПУТИН ! БЪДЕТЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН !

83

ИZродът

преди 2 години

Путин опозори Русия за векове напред !

82

5то

преди 2 години

другата па 5 годишна бягала

81

5то

преди 2 години

2022-1945 = 77 години, тя 90 годишна, аха-аха 13 годишна лекарка била. Бе може. Вярвам. (Пак фантастики, както винаги)

80

msm

преди 2 години

До До msm - Лъжеш! - Фашистите си личат по време на война.

79

До msm

преди 2 години

Напротив - сигнали, жалби, колкото искаш, но това не са грантаджиите от НПО-та, че да им се обръща внимание! Колко дела в Хага си видял за истинските ЖЕРТВИ в Сирия, Ирак, Белград, Либия...

78

До msm - Лъжеш!

преди 2 години

Намери и послушай бг новини от 2014г. по Канал 1, БТВ, Нова. В Интернет има документални филми, няколко българи също снимаха, френска журналистка скоро направи филм. Има много материали...стига човек да иска да научи истината.

77

Анонимен

преди 2 години

Путин обосрался.

76

Анонимен

преди 2 години

Колко ви плащат за да пишете тези глупости? На това ли ще учите децата си - лъжи и измами за жълти стотинки!

75

Стамат

преди 2 години

DW,ае у лево!

74

msm

преди 2 години

До антиукронацист никой не потвърждава подобни сведения, няма заведени жалби и сигнали в международните органи за защита на правата на човека. ООН, съда в Хага, многократно потвърдиха че при тях няма информация за подобни геноцидни действия в Донбас, Луганск и други части на Украйна! Това, което твърдиш са безпочвени теории на жестоката руска агресия, на империалистично-фашизираните руснаци

73

Анонимен

преди 2 години

това е голям парадокс, но факт :(

72

Много сте ограничени

преди 2 години

Една лъжа като хората не може да измислите! Като нямате акъл за 5 лв, платете на някой на ви дава идеи!!!

71

Анонимен

преди 2 години

Какво правят оцелели от холокоста в Украйна? Путин каза че Бандера и отряда Азов са най големите нацисти ,трябваше отдавна да са умрели .