110

Анонимен

преди 2 години

Това, че в Англия не се печелили пари са глупости. Тук в София една жена взимаше 500 лв. на месец нето (минималната) и отиде в Англия и от 5 г. е там. Печели по 2000 евро на месец, като квартирата и храната са поети от работодателя. Вече мисли да си купува жилище в чужбина. И въобще не познавам някой да е отишъл да работи на Запад и да е останал недоволен.

109

БПФ

преди 2 години

Стига с вашата жалка пропаганда !!! През ВСВ укpoпите са извършвали такива чудовищни изтезания и издевателства над евреи (също руснаци и поляци), че дори SS-овците са били отвратени и ужасени !!! В нередки случаи те дори са бързали да убият пленниците, за да ги спасят от зверствата на укpoпите.

108

Анонимен

преди 2 години

А мармота с тях ли беше?

107

Анонимен

преди 2 години

До АлексиВече познаваме 2ма евреи-Пасито/майната му на Православието/ ,и външния министър.Не сме очаровани.

106

Анонимен

преди 2 години

И пре 2100 година пак ще има оцелели от холокоста.Просто той е една голяма опашата еврейска лъжа

105

Анонимен

преди 2 години

Пyтлep е убиец и лъжльо то на века

104

кошмар

преди 2 години

Евреите никога няма да простят на Хитлер ,че ги накара да работят!

103

Анонимен

преди 2 години

ваймарска република. това е истината за холокоста

102

Алекси

преди 2 години

Тези които ги пишат тези коментари още ли си вярват че Холокоста не се е случил или просто са си ***. Ни един евреин не познават, ни един Гей , ама ги мразят , ей така , защото трябва да мразят накого . И си отивайте да си живеете в Русия като е толкова по напред от Европа и България . По- малко Необразовани катили с промити мозъци да са в България .

101

Незавсисим

преди 2 години

Това не са независими новини.Това са внушения на определена група хора искащи да правят много пари за сметка на други хора.

100

Анонимен

преди 2 години

Холо-какво?

99

до 109

преди 2 години

Бе тя заплатата е 300 евро, ама отива половината за комунални услуги. Другата половина за лекарства. Докато в Русия заплатата е по-ниска, но комуналните услуги и здравеопазването са на символични цени. А и всеки има дача и за храна не се охарчва.

98

Анонимен

преди 2 години

Айде пак извадихте торбата с лъжите. Иска им се на еврейките да поживеят наготово на запад. Там ще ги настанят в хубави старчески домове, ще ги хранят обилно, ще ги лекуват безплатно. Бяга ли те от агресия-не бе идат да им сменяте памперсите и да ги дондуркате. Където евреин-там далавера. Знаят си интереса тия. Чо не бягат към Израел? Щото там няма шаш-баш.

97

Истински ценител

преди 2 години

Хора, които съвсем умишлено настройват други хора против мен, така е защото някои хора искат аз да не се оправя в този живот !Искат да живея зле цял живот !Точно заради това настройват хора против мен !Тези хора са истински и алчни демони !Те нарочно твърдят, че аз съм болен, за да не ме искат хората!Всъщност не съм болен !

96

Пешо

преди 2 години

Айде, бе, че и оцелели от 45 година намерихте. От тогава са минали 77 години, бе. Научете се поне да събирате.

95

Анонимен

преди 2 години

Война се води само на 1/10 от огромната територия на Украйна. Интересно защо не ги приютят сънародниците в Родината им, а са тръгнали из Европа. Това са си 100% икономически емигранти. Да не забравяме все пак, е в Украйна средната заплата е около 300 евро.

94

Теодоро

преди 2 години

МАЗЕН ПАСКВИЛ!!! СЛАВА НА РУСИЯ.

93

Врач

преди 2 години

Волжка България ке пребиде коги падне Русия от братски меч.Ще възкръсне като жар птица.

92

Анонимен

преди 2 години

Oцелели от Холокоста ... 1945 година ако са били 5-6 годишни да .... амаМного фейк

91

До 102

преди 2 години

Сульаоо,за Путин Шаломов ли говориш? Дано ти нацели блока с някой кинжал, ако са му останали