7

Анонимен

преди 2 години

Бойко знае как да управлява държавата. Правителството и Петков се стараят, но не знаят.

6

пълна нула

преди 2 години

За една година съдебна реформа, здравна, корупция, армия успех само в дигането на цените инфлация до гуша избори до дунка. Мечтата на *** македонски космонафт 6 моста на Дунав и 3 тунела под Стара планина

5

Схемата се повтаря

преди 2 години

Днес ще слушаме задълбочени анализи, кой по дяволите им е виновен за собствените им провали и неуспехи! Все някой им е виновен, все, не че те са некадърни, нееее, те са супер, другите са виновни мaмka мy!

4

Чавушоглу

преди 2 години

Кака корни вчера ни изневери с турците ния сме и обидени.

3

Калеко Алеко

преди 2 години

Какви министри бре, кой ги брои тези за живи ... другарката Импексова участвала в криминални РеМеДе схеми и уволнявана за Корупция в предишни правителства да се изживява като министър на икономиката и то когато нейна склерозирала столетница бележи рекорден спад в подкрепата на избори, а тя на два пъти подава оставка / разбира се само на думи /, време е този фарс наречен правителство на Подмяната да се отече в канализацията при Мая Костинбродска и мутрите заедно с всички радеви калинки ... !!!

2

Анонимен

преди 2 години

Грозданов нищо не прави за народа - само лала, Сербезова още по-нищо, даже не лала, ама яко лапат.

1

Анонимен

преди 2 години

Министрите трябва да отговорят на въпроса: Защо правителството се държи високомерно и несириозно спрямо реалната заплаха за спиране на доставките от Русия поради изключително наглата позиция на ЕС и НАТО, с които сме се вързали? Русия си каза, предупреди и се вижда, че действа повече от сериозно. Поддържането на действията на ЕС е наистина поддържане на тероризъм. И като тотално беззаконие, и като разпространение на оръжия, и като игра с населението и унижение и незачитане на на милиони хора.