136

Пешо

преди 2 години

Ето един много добър анализ на ПВО -то в източния блок https://youtube/watch?v=XLRbdIHPwLs

135

Анонимен

преди 2 години

Зеленски не спира с цел.Иска да унищожи цялата тази част която иска да се присъедини към Русия.Тогава ще се съгласи на споразумение с Путин.След което ще имигрира в USA ,където ще живее с парите крадени от Украйна.Никави с300ракети не трябва да получи.Носителите на тези ракети могат да носят и ядрени глави с малък заряд.(подменят се главите) Достатъчно е луд да се възползва,и с помощта наUSA да ги използва.След което ще обвини Русия.Всички знаем какъв комедиант и че има тиха шизофрения.*** USA

134

rrrrrrrrr

преди 2 години

Ехоооо приятел не знам колко си грамотен технически,СТАРО Руско оръжие няма, С300 иС400 нямат аналог в световен мащаб.Затова мястото му е тук и никаде другаде.И не мисля че имаме в излишък И НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА РИСК ПРЕДИ ВСИЧКО ЗА НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ така че няма как да помогнем точно с това оръжие,защото твоето умно дупе остава голо....и си помисли кокво те чака.

133

Ал.йо. анонимен

преди 2 години

Нали Украйна печели войната, за какво са им, не мога да разбера

132

Анонимен

преди 2 години

С чужда пита не се прави помен.

131

!!!

преди 2 години

С-300 превъзхожда с много показатели Пейтриът,защо да се лишим от тях?И с какво биха помогнали нашите 10 системи ,като те изгубиха 100 и не им помогнаха?Освен това руснаците казаха ,че наблюдават всички пътища влизащи в Украйна и бидят ли ,че им се изпраща военна помощ ще я ударят веднага.Просто изгубена кауза.

130

Анонимен

преди 2 години

Едно само не мога да схвана: Що армия която побеждава и унищожава хиляди противници, стотици танкове ит.н , проси помощ и всеки ден ОТСТЪПВА??????

129

Анонимен

преди 2 години

До 152 Много точно,но султана ще им покаже среден пръст,защото един път изяде тяхната попара и свали руски изтребител и от там нататъка знаете какво се случи.

128

Анонимен

преди 2 години

Абе какви хора сте, бе? Още малко ще кажете защо България се е била срещу османците, ами не е развяла бялото знаме още като са се появили. Ами тия гла_ванаци Асеневци защото са се вдигнали срещу Византия. Ми тоя диверсант Левски как е посмял да подрива властта на султана? Значи според болните ви промити руски мозъци украинците трябваше да посрещнат вате_нките с хлаб и сол. И откъв зор?

127

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 147 "Пуснете си клипа с хиперзвуковата ракета "Кинжал"" Малиии, викаш да си пуснем нещо от Росфильм, а? :)))) МЕрси, спрях да гледам руски филми още 82ра. :))))

126

Анонимен

преди 2 години

Съгласно написаното в статията, голяма част от което в стил "фейк нюз", само не разбрах, от кога страните в Персийския залив се страхуват повече от Иран, отколкото от Израел?

125

Анонимен

преди 2 години

До А по добре "Колко повече мърдаш по дълбоко ти влиза!!!!" Експерт в областта? :))))

124

Анонимен

преди 2 години

До Иван "Цялата работа е че НАТО казаха ,че ще защитят Украйна по всякакъв начин .Включително и приемане в НАТО" Това е абсолютна лъжа. Цитирай кой и кога е казал такова нещо.

123

Анонимен

преди 2 години

Няма смисъл, ще бъдат унишожени на границата, а държавата, която ги предостави - въвлечена във война.

122

Иван

преди 2 години

Цялата работа е че НАТО казаха ,че ще защитят Украйна по всякакъв начин .Включително и приемане в НАТО.точно преди Русия да нахлуе имаше такова изказване .И разбира се Зеления се върза .Изведнъж си помисли ,че НАТО и САЩ ,ще мачкат яко Русия .Е сега гледайте ,ако утре има конфликт ,колко обещания и колко дела ,ще има от наще съюзници.България трябва да има собствена армия и оръжие .Тия лицемери ,ще ни пожертват при първа възможност

121

А по добре

преди 2 години

Колко повече мърдаш по дълбоко ти влиза!!!! Та и Зелински колкото и да се върти все тоя руския дебеля го чака... И така колкото по рано вдигне белото знаме и даде капитулацията, толкова по малко жертви и разруха ще има... ама дали от него зависи или друг го стиска еди къде си!!!И споко ...от историята се знае, че ПОБЕДИТЕЛЯТ взима всичко, той определя условията за мир, той определя и бъдещето. а загубите се плащат от капитуланта... А война има, но тя е между ФАЩ и Русия... там трябва да има мир и разбирателство!!!!

120

Анонимен

преди 2 години

До 148 Абсолютно точен коментар,пейтриътът на байданчо в пъти е не ефикасен от С-300 и затова иска от нас тези установки С-300.

119

Анонимен

преди 2 години

А защо не искат от Турция С 400?!

118

Шибан народ

преди 2 години

Нелепа държава с малък, но много *** народ...въоръжение от миналия век, което не е ясно дали изобщо работи го пазим, вместо да мислим за ново и съвременно....през това време Боко и Пеевски източиха 20-30млрд ....само преценете това колко батареи ПВО, самолети, нови БТР-и, танкове и фрегати са....

117

Alex

преди 2 години

Пейтриът е друга ракета бе умник :)