156

Патриот

преди 2 години

Нищо да не се дава защото в противен случай сме Обречени на гибел...

155

Нип

преди 2 години

Да дадем на Украйна 300 защото те защитават световната цивилизация от Путиновата фашизирана ***

154

Анонимен

преди 2 години

Никакви оръжия и да се приключва с войната и жертвите! А България трябва да стои настрана от тази работа..

153

Анонимен

преди 2 години

Никакви оръжейни системи за украинските нацисти, даже пиратки!!! Може да им изпратим да пият по една студена бутилирана минерална вода, като хуманитарна помощ :)

152

dimitrov1991

преди 2 години

До младенРаботата е там, че, както пише и в статията, армията на Украйна няма да може да борави с Patriot, тъй като са прекалено сложно за тях оръжие, затова искат класически C300, с които имат опит, понеже са руска техника.

151

Хмм

преди 2 години

До L. : И на мен не ми излиза твоята сметка. Явно С 300 не е система за ПВО с ракети "земя - въздух", ами е предназначена да поразява наземни цели. Иначе не разбирам "твърденията на Пентагона" за 1200 изстреляни ракети от този тип. Замалко да допусна, че украинските ВВС летят в небето на РФ и руснаците отчаяно ги използват за да се защитят.

150

Анонимен

преди 2 години

България ще даде 10 системи C300 всяка с по 12 ракети !

149

Анонимен

преди 2 години

Реално, никой на никого не е длъжен. Всеки сам носи отговорност за решенията и действията си. И пожар с бензин не се гаси. И затова на отговорни държавни позиции стоят политици,а не актьори. Това в Украйна се превърна в риалити шоу,за съжаление обаче с реални жертви.Никакви оръжия не трябва да се изпращат,а Украйна и САЩ да направят отстъпки и да се спре войната.

148

анонимен

преди 2 години

украйна ще получи от БЪЛГАРИЯ хуманитарна помощ и нищо повече.

147

Анонимен

преди 2 години

Тази война взе да става все по-нелепа.Зеленски вместо да реве всеки ден да му изпратят оръжие,да вземе да направи компромиси и да спре жертвите на народа си.В края на краищата длъжен ли е цял свят да помага на Украйна и да влиза в конфликт с Русия?Да не говорим,че скапаха световната икономика със санкциите,които наложиха.Отказвам цял свят да плаща,заради това,че всякаква политика и дипломация на Украйна се провали и изобщо допуснаха тази война.Сега-нека я спрат на всяка цена.

146

ВЪПРОСЧЕ ?

преди 2 години

Някои от Вас как си представя внасянето в Киев на С - 300 или Пейтриът ?? Още първите дни руснаците унищожиха всички летища, магистрали , пътища , а тези които са оставили за хуманитарна помощ се проверяват !! Освен това руски изтребители патрулират денонощно над Украйна !

145

ПРАКТИКАТА

преди 2 години

Показа, че пейтриът не можаха да хванат нито една от старите ракети скът от 60-те години, които изстеляха срещу С.Арабия от Йордания и така удариха петролните заводи. Превъзхпдството и на С 300 и на С 400 и на С 500 е огромно-факт, каквото и да ломотят нашите ***.

144

САТАНАТА

преди 2 години

Да не се осигурява военна помощ за Украйна !!!

143

младен

преди 2 години

Ама аз нещо не вдявам. Защо искат точно C300 ами не американците да им дадът техните пайтриът? C300 са по-добри ли...искат да си бомбят те населението и да кажат че е Русия ли....какво?

142

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 160 - Разликата с османците е че Руснаците не искат да превземат украйна, просто не искат те да са в НАТО ЕС

141

Анонимен

преди 2 години

Те са безполезни, само вчера са унищожили 4 броя, който си даде оръжието буквално го губи...

140

Да

преди 2 години

Като си но предвид че не бяха дадени безвъзмездно на времето от руснаците не ще трябва да ги питаме дали може да им ги върнем по въздух

139

Байдън Джо байдън

преди 2 години

И аз искам боко-тиквата да ми прехвърли 300 милиона ама той се прави на луд

138

мдаааа

преди 2 години

НАТО и байизкукуригал заявиха, че ще защитят Окрайна и ще се бият до ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНЕЦ!!!

137

КАПИТУЛАЦИЯ

преди 2 години

Колко повече мърдаш по дълбоко ти влиза!!!! Та и Зелински колкото и да се върти все тоя руския дебеля го чака... И така колкото по рано вдигне белото знаме и даде капитулацията, толкова по малко жертви и разруха ще има... ама дали от него зависи или друг го стиска еди къде си!!!И споко ...от историята се знае, че ПОБЕДИТЕЛЯТ взима всичко, той определя условията за мир, той определя и бъдещето. а загубите се плащат от капитуланта... А война има, но тя е между ФАЩ и Русия... там трябва да има мир и разбирателство!!!!