168

Анонимен

преди 2 години

като американците нападаха Сърбия бяха какви ?? освободители...за да откъснат Косово ??

167

Гамен Грипенов Ветов

преди 2 години

Здраствуйте Паляци рублофили!Мъка,свърши са нашта!Целия свят настръхна срещу в,атенките!Само вий,м,урзилките стоите кат балкански бетон и нема мръдъне в това дет и над тялуту ви!Знам колку мразите краварите,но колку обичкате зелени червонци и туй дет са купува с тях!Кат заривът дичата ви за Айфони и мъка,немъка и по два бона фърляти да им ги купити!Кофти са нахънти моя прател Жужу на украинската паламарка!По рану умъгляваши племиту си,чи другити ги заплашвали и убивъли,амъ плочатъ съ отърка век

166

До Осман

преди 2 години

Китай има единствено териториални интереси към русия. Нищо повече. Мощната китайска икономика има нужда от платежни потребители.Обаче парите са на запад. А съюз между Китай, Русия и Индия е невъзможен. Китай и Индия са във война. Напоследък много художествения произведения от кремълски печетари се раздухват из нета.

165

Анонимен

преди 2 години

мисля си що не показваха така как американците бягаха от Афганистан ??

164

АлексСпб

преди 2 години

До 204 "Като чета коментарите разбирам, че България вече е превзета от руснаците"Ами аз като чета комментари като този отдолу, разбирам, че по скоро е превзета от глупаците."Цял свят ще налее пари там както се наляха в Германия след ВСВ, инфраструктурата им ще стане за пример, отбраната ще бъде подсилена...

163

Анти Тяло

преди 2 години

Доста неграмотно написано е заглавието...

162

Анонимен

преди 2 години

Не могат да им наложат нещо, което не искат! Ще има избори, наблюдатели и пак ще спечелят украински партии и даже ще има и омраза към руснаците щото войната води до омраза! Нищо няма да постигнат с война!

161

Анонимен

преди 2 години

В крайна сметка, изходът на войната зависи от народа- на чия страна е той. И отново цитат на Сун Дзъ: Владетелят е като лодка , а народът- като вода. Водата може да носи лодката, но може и да я преобърне. Та, въпросът е, на чия страна е народът на Украйна...

160

1

преди 2 години

Като чета коментарите разбирам, че България вече е превзета от руснаците и то без бой!Срам и позор!

159

Анонимен

преди 2 години

Владолф Путлера след като си отмъсти вече можеш да се прибереш обратно, че народа ти има въпроси за рублата и купонната система.

158

void

преди 2 години

Нещо повече - скоро руснаците ще гледат към Украйна както през соца се гледаше към витрините на Кореком. Цял свят ще налее пари там както се наляха в Германия след ВСВ, инфраструктурата им ще стане за пример, отбраната ще бъде подсилена, а най-хубавото е, че за всичко това ще плати Русия. Няма да плати сметката веднага както в магазин, но това ще бъдат неизбежни и безусловни репарации, без които блокадата няма да се вдигне. Руснаците са велик народ и ми е жал за срама и позора, който ги очаква.

157

Анонимен

преди 2 години

Украйна ще победи!

156

Анонимен

преди 2 години

Защо препредавате руските лъжи? Не ви ли е срам?

155

Анонимен

преди 2 години

Зеленски с вила в маями и банкова сметка с милион долара. Хубаво са го избирали украинците, свършил е някаква работа. Подал в ес молба за приемане по бърза процедура, преди да го изправят пред военен трибунал с обвинение за военни престъпления. Съдът няма да е някакъв фейк европейски.

154

Анонимен

преди 2 години

Китай знае че ако Русия бъде подчинена на запада - те са следващите ..сложно но изборът е само един

153

Анонимен

преди 2 години

*сто победи в сто битки, разбира се.

152

Анонимен

преди 2 години

много е сложна обстановката и много фейк новини има...Зеленски ще остане в историята като най големият разрушител на Окрайна .. продаде душата си за долари... и се крие като мишка по бункери. Русия щади колкото може инфраструктурата на Украйна но ще му падне пердето на Путин и ще стане страшно . Покрай сухото ще изгори и мокрото..жалко ще бъде ..жалко ..но американците подкокоросват украинските фашисти...С вас сме..ама ще помагаме само със съвети и пари...обрекоха ги на смърт ...историята ще

151

Алекс

преди 2 години

В Афганистан се видя,че не винаги танковете и изстребителите печелят войната.Афганистанците победиха и СССР,и САЩ с автомати и РПГ-та.Напълно е възможно Украинците да се справят с нашественика.

150

Анонимен

преди 2 години

"Най-добрата защита е нападението"- рекъл Суворов, цитиран от Ленин ? В изблик на някакъв чудат монархо-болшевизъм?...А от дълбините на времето Сун Дзъ съветвал всички воини и техните пълководци: "Войната обича победата и не обича продължителността. Да спечелиш сто победи в сто победи не е върхът на умението. Върхът на умението е врагът да се подчини без борба." ...Даа.

149

Зеленски

преди 2 години

Чичо Вова, прости ми, че съм такъв дурак, сгреших много, американските ми "приятели" ме изоставиха, ЕС ми праща одеала и 30г. МИГ-ове на хартия. Поне ти бъди малко по-човечен, не ме бий много.