228

Анонимен

преди 2 години

Дано украинците да не са същите като българите, дето я карат от залата на заплата и ако не минат през магазина след работа - нямат какво да вечерят.

227

Анонимен

преди 2 години

Каквито им колите на руснаците, такива им и оръжията. Украйна само с 2 натовски гранатомета ги направи за смях на целия свят.

226

ЛДНР

преди 2 години

На ред е Харков. След ОТРК, започва работа и тактическата авиация. Всеки, който е в оръжие в ръка и не е в бомбоубежищата е враг и цел. Започна грубата част от играта, в паметта на всички избити от нацистите в Донбас жени и деца, за 8г. геноцид и война. Русия вежливо предупреди и след това действа, илюзиите и хуманизма от първите дни изчезват. Следва и в другите нацистки свърталища. Русия.нама да позволи ядрена Окраина на границите си. Подписът на зеленски ще спре нещастията...

225

Валяка

преди 2 години

Браво ,че падна Херсон ,защото утре ако падне и Одеса за всички българи ще е двоен празник + 3 март просто безценно.Соломон Паси не знам как се чувства ама сигурно е близо до инфаркт защото само джавка като пинчер , а Путин гази наред като 50 тонен валяк нанадолнище .

224

ЩЕ ИМА ПРОЧИСТВАНЕ

преди 2 години

НА РУСУФИЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ

223

До 270

преди 2 години

Ти за борси чувал ли си или у село само пазара в петък знаете, при-мат?

222

7

преди 2 години

Не е новина, освободиха го. Кой ще простираме по дърветата, като станат бензина и нафтата 5лв./л. и газта 4лв./л. Войнолюбци антибългарски, ще получавате посещения, всичко се вижда и разбрахме как сте ни изтъргувани за пушечно месо и територия за война.... Западът отново ни докара до национална катастрофа, не им стигнаха 30г. обезлюдяване и мизерия. Няма да воюваме за н.а.т.о, въоръжаване се и идваме да Ви търсим сметка...Разбрахте, нали. Стига демократичен комунизъм/фашизъм, западни ***

221

До 269

преди 2 години

Да, знаем какво е прочистване. Вече назоваха един брой умрели цивилни..

220

Анонимен

преди 2 години

Накрая всичко ще свърши с храни срещу руски ядрени оръжия.

219

Анонимен

преди 2 години

Превзет е, и от Киев потвърдиха. Но животът продължава. На руснаците в момента не им е до това да се занимават с благоустройство и ред в превзетите градове. Но ги демилитаризират и прочистват. Единственият успешен начин да продължат нататък.

218

до 266

преди 2 години

Начи Кличко като руснаци се бият срещу руската армия. Явно пропагандните ви лидери нямат умствен капацитет да проумеят,че дори собствените ви етнически руснаци се бият срещу вас, смях.

217

До 256

преди 2 години

До Германия достигат поне две тръби през които текат газ. Та по-евтина ли им е газта, ба-цил?

216

Анонимен

преди 2 години

В Германия бензинът е 2 евро. Газ, ток всичко поскъпва. Колко ще стигне, не се знае. Най-хубавото предстои.

215

До 258

преди 2 години

Русия не била вдигала самолети срещу Украйна, а бе вие *** ли сте. Русия вече призна за поне един свален руски изтребител и един товарен самолет. Леле тая руска пропаганда е пълен ***, смяяяхххх

214

Анонимен

преди 2 години

Предайте се, дoлнu ykpoфашунгери! Много отворени бяхте, нали??? Хахахахахххаааахаха!

213

Ххх

преди 2 години

В украйна е ясна работата какво ще правиме с евтините горива и евтиния газ? Днес гледам на бензиностанцията 95 за 3,10лв. На ни ЕС - европейски стандарт с бг заплати. А още не е дошла вълната към БГ! И бъбрека немога да го ипотекирам че на него пък му падна цената! И все пак много добър стимул имат младите семейства да правят деца! Аман от глупостите и на НАТО и ЕС и САЩ, да идва китай да ни дава по купа ориз та да не оставаме гладни поне

212

Анонимен

преди 2 години

Загиналите руснаци до момента са 5800. 5800 млади момчета, трагедия.

211

Пийт Мондриан

преди 2 години

Украинците до сега се справят тактически много добре защото прекъсват логистичната подкрепа на тежката бронирана техника на руснаците и я унищожават приоритетно спрямо ситуацията. Освен това, руснаците използват остаряла техника, която се нуждае от сериозна поддръжка.

210

ТЪЖНА ВЕСТ

преди 2 години

С прискърбие съобщавам на всички роднини, че Руската Империя, СССР, Руската Федерация, и всички нейни производни, след дълго и тежко боледуване, починаха! Русия е политически труп. Въпрос на време е кога ще бъде панихидата и погребението.Днес научих, че восъчна фигура на Путин е била унищожена, заради огромното възмущение на свободния свят срещу руския диктатор. Голямата ирония тук е, че и в момента има восъчна фигура на Адолф Хитлер, друг диктатор когото всички добре познават. И тя е здрава.

209

666

преди 2 години

До До АлексВъпреки пропагандата от *** медии Руската армия я приемат като Освободител. По нашите медии само холивудски "сериали" а реално Зеленски не дава мъже да напускат - това Хитлер не си го е позволявал но Меките!Китки в Брюксел му ръкопляскат - мъжете на Украйна в момента са заложници на Интересите на Шайката на Запада! Европейците тепърва ще гладуват и усетят до къде ги докараха Джендер!астите като УрсулаЛаЙнен!Студ, глад и милиони бежанци!