11

Nqma Bg kalviatura

преди 2 години

Затвор за малките глупачета. Да им сцепят седалките, и да ѝм дойде акъла. Не съм краен, просто трябват решения вече. Не България, а човечеството е назад с материала.

10

Анонимен

преди 2 години

До честита промяна!!!На 12 ноември 2020 г. На власт си беше Борисов с неговите министри. Ай стига с тоя фигурант.

9

СПОРЕД МЕН,

преди 2 години

ЗАГЛАВИЕТО трябва да бъде "Ученици отиват на съд- пребили с палка човек заради колело."

8

Анонимен

преди 2 години

Много бързо работят тези съдии. Кога беше ноември 2020 година бе. Какъв е бил този че сее оставил на две недорасли да го пребият. Щях да ги бия само в носа докато им влезне в устата.

7

Онлайн

преди 2 години

Грабежът и побоят са достатъчно тежки престъпления, независимо дали става въпрос за колело, телефон или бижута. Би трябвало, след осми девети клас, учениците да имат малко часове и по правна култура.

6

Роза

преди 2 години

До АнонименПо закон само пълнолетните и непълнолетните-от 14 до 18 г.подлежат на наказателна отговорност,като за непълнолетните наказанията са силно занижени.Такъв беше закона и при соца и не е променян оттогава.В цяла Европа за непълнолетни наказанията са по-ниски и ние не можем да сме изключение.Друг е въпроса,че не всички одобряваме това.

5

директор

преди 2 години

ами ученици , кво да ги правиш дечицата , искат да спортуват !

4

честита промяна!!!

преди 2 години

Така е откакто Фигуранта назначи пияница за МВР шеф - само побои, грабежи, убийства

3

Анонимен

преди 2 години

Хахах. Тоя сто процента е мек в китките. Коуеуо за 4 палки? Че това са две голф тройки бе! Как няма да го пребият?!?

2

Анонимен

преди 2 години

С колело за 4 бимбарици в северен парк?? За това се искат дух на завоевател, тяло на олимпийска надежда, и топки от титан. Този очевидно няма и трите. Най-добрия съвет е да смени района, явно има финансови възможности. Там не е за такива като него.

1

Анонимен

преди 2 години

Да се променят законите,да няма...малолетен и не може да се съди...Убиецът си е убиец....не в случая,... без значение дали е малолетен или пълнолетен...