40

Анонимен

преди 2 години

Ние живеем в сегашният ни апартамент в Младост от 1986 г. Тодор Живков го даде на баща ми, заради 30-годишна вярна служба към БКП, като кмет на нашето село, баща ми отказа да дойде, остана си на село, е само като се разболя, го взехме при нас да го гледаме, ама си умря на село. Докъм 2000 г. беше спокойно в София, после какво стана - всички се пръкнаха тук и много пренаселено е вече.

39

Анонимен

преди 2 години

Изграждането на канализация в кв. Драгалевци и Симеоново ще започне през април месец, миналата година така каза правителството.

38

ЧСИ

преди 2 години

Копирай народе,не остана догодина 3000 еврака в Люлин.После немога да качвам обявите за публична продан.Който е умен чака,който е хитър купува,който е тарикат купува от назе...Аре че трябва да снимам поредният възбранени имот.

37

сокол

преди 2 години

Колко грижи по подръжка на апартамент и къща с двор? Който не е живял в едно и друго-не може да сравнява..Ако ми трябва село-наемаш за лято къща готова,дишай селски въздух,купувай пресни яйца,мляко,зеленчук от селяни-и си добре.Зимата-в градско жилище-ресторанти,театри,кино..И така.Живот не е вечен.

36

Анонимен

преди 2 години

Балона се пука от пет години. Цените обаче растат и растат.София не е България. София ще става все по скъпо и скъпо.Който купил купил.Който има готов кеш да плаща и да взима,но да мислиш,че ще печелиш от наем трудно.Наемите ще падат цените на кв.метър ще летят . Справка всички европейски столици.

35

Питам

преди 2 години

А кога София ще стане като Ню Йорк или Чикаго?! Кога ще заприличаме на град мегаполис международен и европейски, а не на разкрепостено село с тия градинки и дървета?!

34

бай Х

преди 2 години

Да строят колкото си искат , но извън София , място на софийското поле колкото искаш ! А не да застрояват междублоковите пространства и градинки !!

33

Анонимен

преди 2 години

До купувача на парцел:Не ги слушай, тия!Тук в Драгалевци си е супер - чист въздух, близо ти са два парка, планината, супермаркети и развлекателни кътчета. Добре дошъл при нас! Аз също съм в къща, ще се запознаем, ние тук всички си се знаем.

32

българин

преди 2 години

До 32 Честито ! В Драгалевци няма канализация и скоро няма да има ! Ще ти мирише постоянно на -айна !

31

До 33

преди 2 години

До 33 с парцела в Драгалевци.Дано брокера да те е посъветвал да си купиш и хубава маска с филтър против органични изпарения, за всеки случай за през лятото :) А за зимата, повечко витамин Д, че май нещо няма много слънце по тези географски ширини. Вземи си и един снегорин, отново за всеки случай.

30

До СтрУител

преди 2 години

Аз имам друга прогноза за края на годината - много фалити на пишман стУители придошли от дълбоката провинция за да cеpат по Софийския пейзаж. Ще им гледаме недовършените аkита много години, ще има и немалко опарени инвеститори купуващи лед на Антрактида, щото щял да поскъпне.

29

Анонимен

преди 2 години

Вчера си купих една зеленина край Драгалевци, за да си построя къща. Охарчих се, но си струва.

28

Анонимен

преди 2 години

,явно балона ще се пука ското. Жалко за хората инвестирали на зелено. Ще са доста набутани.

27

Анонимен

преди 2 години

Така и не сфанах мерака да живееш в апартамент, че и да го плащаш 30 години.

26

До Брокер

преди 2 години

За теб мойто момченце, всички панелни жилища са тристайни с една северна спалня и гледка към Витоша. На изключително комуникативно място, на 5 минути от метро и градски транспорт. В близост до детски градини и училища. Подходящи както за инвестиция, така и за живеене.

25

Брокер

преди 2 години

Моля хора които живеят в панелки от соца да не коментират.Цял ден пият бира пред блока и се оплакват , че им е скъпо и чакат панелката да стане двеста хиляди евро да я шитнат и бегом на село с парата да има за ракия и сланина.

24

До 22

преди 2 години

Точно изказване, имам познати, които миналия месец купиха една ужасна кутийка в Младост, която 1 година след акт16 никой не иска да я погледне, за несъразмерно много пари. Тъкмо си изплатиха предишния апартамент в ЕПК-то купен в края на 2007-***. Те са ми мерилката за каръщина.

23

баба мара

преди 2 години

и въздуха ни взеха в софия не може да се диша и защо трябва в софия да сестрои наи много не виждате ли че няма място нито за коли нито за хора

22

до Строител

преди 2 години

Пише се "кУпуват"... Ама явно не си учил навремето...

21

Анонимен

преди 2 години

Сега купуват имоти чок тарикатите, като онези, които вземаха кредити в швейцарски франкове на предишния балон. Спомняте ли си колко сълзи и сополи проляха тези хитреци? Даже обвиняваха държавата за финансовите си грешки.