13

Анонимен

преди 2 години

Преди дни на срещата в Москва на Орбан и Путин риският президент каза на пресконференцията, че Русия доставя газ на Унгария на цени 5 пъти по ниски от пазарните в ЕС. Енда от целите на Орбан при посещението в Москва беше да договори увеличаване на доставките на газ по дългосрочния договор който Унгария сключи в края на миналата с Газпром.

12

къде повиши цените?

преди 2 години

Владимир Путин потвърди, че цената на газта за Белорусия ще се запази и за 2022 година на същите нива от 128.5$.

11

Анонимен

преди 2 години

До 8Преди дни в Москва се срещнаха Путин и Орбан. Путин се обърна към Орбан на "ти"////Те са си интимни, не знаеш ли, че Орбан е активният.

10

Анонимен

преди 2 години

Западът няма енергиоизточници, затова цената на енергията ще расте при всички случаи.

9

Възраждане на СССР

преди 2 години

Криталина Георгиева е роб на Джордж Сорос и Илюминатите!! Те целят нов световен ред където обикновения човек ще е просто батерия,!! Трябва да спрем атаката на световните кукловодит срещ човечеството!!

8

Анонимен

преди 2 години

Щом тази ТеКеЗеСарка е по върховете на световните финанси, значи този свят е тръгнал на пропадлък!

7

Анонимен

преди 2 години

Преди дни в Москва се срещнаха Путин и Орбан. Путин се обърна към Орбан на "ти" с думите "Уважеми премиер министър, скъпи Виктор, радвам се днес отново да те видя, не сме се виждали от 2019г"

6

Анонимен

преди 2 години

Проблемът е изчерпването на ресурсите, не само на енергията, които преди бяха лесно достъпни - ресурси в изобилие има само Русия, и вече не са достъпни. А също така и моралната и интелектувалната деградация на населението на Запад. Западът все още държи някои ключови производствени технологии, но без ресурси те са безполезни и скоро ще ги загуби. А слугите като България ще страдат най-много.

5

Анонимен

преди 2 години

Сталинка е био робот

4

и с Украйна

преди 2 години

и без Украйна, и с конфликти и без конфликти - Европа е енергийно нища. Цената на енергията постоянно ще расте. Енергии има в изобилие в Русия. Русия освен изобилие от енергия и ресурси има и Циркон, Сармат, Булава, Авангард, Кинжал, С-400, С-500, С-550.

3

Просталина

преди 2 години

"Напрежението" около Украйна или милиардите напечатани долари и евро за ковид ваксини, както и зелените енергии, зелените сертификати, зелените хайвери и зелените банани.

2

Анонимен

преди 2 години

А какво каза Сталинка в Давос за САЩ преди няколко дни за САЩ и вдигането на лихвения процент от Федералния резерв? Защо медиите мълчат! Впрочем Сталинка е учила политиконимия, дори е правила дисертация по политикономия, и може би само тя е няасно какво става в момента.

1

Анонимен

преди 2 години

Седми дирек.