38

Баце ви Билчо

преди 2 години

До 38 Шведа:Кажи на твойте шведи и швепси,че ги пързалят.АКО ВИРУСА ПОВТАРЯ И ПОТРЕТВА.....ЗАЩО ТОГАВА УЧЕНИТЕ ИЗЛЯЗОХА С ВАКСИНА.Самото действие показва,че щом търсиш намиране на ваксина,ТО ИМУНИТЕТ КЪМ ТАЯ БОЛЕСТ СЪЩЕСТВУВА.ТОВА Е ОСНОВНАТА ИСТИНА КОЯТО УСПЕШНО Я СКРИВАТ ОТ 80% ОТ ХОРАТА.

37

отСиднейАвстралия

преди 2 години

Другите щати са по назад. Възможно е в Куинсланд още да важат зелени сертификати, ваксинирани, неваксинирани... В моя щат Ню Саут Уелс от Декември 2021 НЯМА зелени серификати, Имам неваксинирани колеги и приятели. Жена ми не е ваксинирана. Няма никаква разлика. Никъде вече не са валидни сертификатите, нито важат, нито се изискват. А за долния скот живял в Америка ясно колко е прокопсал щом са го изритали. И какво виждал тук? Че кадърните преуспяват и се развиват и интетгрират, ама не и той хахах

36

До oтСиднейАавстрали

преди 2 години

Хахаха, точно обратното пише в сайта на Куинсланд примерно, че ако си неваксиниран практически нищо не можеш да правиш навън и то от 17 декември 2021 е така. При теб наистина не се изиксват вече сертификати, но това не е навсякъде в Австралия. Австралия не е само New South Wales.

35

Швед

преди 2 години

В Швеция имаме днес над 50 000 случая. Мерки има и маски има. И в интензивните лежат предимно неваксинирани. Вече и децата знаят тука, че вирусът повтаря. Затова има опашка за трета доза. Тези с бустер са защитени.

34

Анонимен

преди 2 години

До епидемиолог- Дори има вече официални данни, за това че неваксинирани но изкарали вируса и ваксинирани изкарали вируса са еднаква и най-малка хоспитализация. А само ваксинирани без да са хващали вируса с двойна хоспитализация. Тъй че ваксините са излишни за деца и здрави хора а и дори допълнителен риск. Остава въпроса само за бъдещето на "ваксинираните"????

33

епидемиолог

преди 2 години

До Анонимен 35= Не се връзвайте на плоски манипулации на провалилата се ковид мафия. Болниците са празни не заради броя на 'ваксинирани', а затова че най-накрая вируса премина през почти всички хора въпреки опитите да бъде спрян с локдауни, мерки и затваряне на училища. Силнозаразния Омикрон без тежко протичане свърши работа накрая. Щвеция никога не са имали локдауни и маски затуй и не са имали проблеми с ковид тъй като най-бързо изградиха имунитет. Други държави със 100% и локдауни сега почват

32

Сюлейман

преди 2 години

Не можах да превзема Виена, но ето че австрийците сами въвеждат шериата! Аллах е велик!

31

Анонимен

преди 2 години

В Дания падат всички мерки от понеделник, защото са ваксинирани 90% над 11 години и 65% са с трета доза. Болниците им са празни, независимо от големия брой позитивни.

30

Анонимен

преди 2 години

Като се ваксинирате и вие като хората в цивилизацията, ще ви паднат мерките. Лесно е! Кой както си е постлал.

29

Германец

преди 2 години

"tuka e pulna smrad" -- Да си учил. За образованите хора животът винаги е бил прекрасен в една хубава и уредена страна като Австрия или Германия.

28

11

преди 2 години

То става дума за Австрия, ама Сидниту сай развихрил, май е перкулясал от ваксата.

27

Анонимен

преди 2 години

Стабилизирала се ситуацията, *** боцането под строй от началото на другия месец си остава. Променило се - дръжки.

26

Анонимен

преди 2 години

До 25 Абе ***, колко човека които са се установили да живеят в Австрия са се върнали в България в последните месеци А? Пий си пърцуцата и не се напъвай.

25

oтСиднейАавстралия

преди 2 години

До 25, до кога ще ръсиш лъжи? Повтарям. Няма зелени Сертификато от Декември 2021. Никъде не важат вече. Безсмислени са. Няма разлика кой е ваксиниран или ме. Еднакво е за всички. Никой и никъде вече не се интересува нито колко ваксини имаш, нито колко сертификата. Зеления сертификат не служи за никъде вече. Това е още от Декември 2021. Остана само маски ако се изискват. Алоооо ал6ански реотаниии сменете си радиоточката ве 406 ан

24

Анонимен

преди 2 години

Ооо, пак някой от дежурните *** се обади - Мяу, Албанеца и Багериста. Къде е Слънчевият панел само се чудя, че нещо ми е залипсвал :)))

23

Анонимен

преди 2 години

Австрия вече се прояви достатъчно със своя фашистки уклон. Само Австралия е преди нея. Никога не съм предполагал, че ще настъпи време, когато българи от България ще зоват своите сънародници от западни страни с пожеланието "Върнете се в България!". Ама стана. С пропагандни кьорфишеци правителството на Австрия няма да ме впечатли. Фашистите са си винаги фашисти и толкова. По делата им ще ги познаеш, а не по лозунгите. Дори психопатът Путин не се появи до такава степен относно Коко 19.

22

Анонимен

преди 2 години

От 1 февруари влиза в сила задължителна ваксинация.

21

отАвстралия,Сиднейй

преди 2 години

Повтарям. Няма зелени Сертификато от Декември 2021. Никъде не важат вече. Безсмислени са. Няма разлика кой е ваксиниран или ме. Еднакво е за всички. Никой и никъде вече не се интересува нито колко ваксини имаш, нито колко сертификата. Зеления сертификат не служи за никъде вече. Това е още от Декември 2021. Остана само маски ако се изискват. Алоооо ал6ански реотаниии сменете си радиоточката ве...

20

отСиднейАавстралия

преди 2 години

Смени си радиоточката. Какви карантини то гонят бе момче. Това го няма от 1 година. А от Декември 2021 отпаднаха зелените сертификати. Никъде не се изискват вече, обезсмислиха се. Не важат за никъде. За пътуване в чужбина единствено имат смисъл за сега. Истанаха само маски при нужда да се носят. Имам приятели и колеги неваксинирани. Вече няма никаква разлика ваксиниран ли си или не. Еднакво е за всички. Земи се образовай в това затънтено село радиоточката сменете

19

ha ha До отСиднейАав

преди 2 години

А кат се върнеш от Фиджи - колко плащаш за карантинния затвор в който трябва да седиш? Че без него не може. Няколко надници ще ти отидат, нали така? Или не си в Сидни а в Симитли и тези неща не ги знаеш?