200

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 254 "Проблемът не е в това, проблемът е, че при демокрацията и американското партньорство нищо ново бе беше построено," Абсолютна лъжа. Метрото на София, един огромен проект, беше построен и работи. Бяха построени толкова магистрали, колкото режима преди 89та не беше проектирал и на рисунка. Построиха се газопроводи, пречиствателни станции, заводи за преработване на отпадъци и какво ли още не. Икономиката е по-голяма и по-конкурентоспособна от каквото и да било преди.

199

Нерде Ямбол ....

преди 2 години

До Анонимен 252: Строено е, винаги е строено по нещо. Но каква връзка има това с темата?

198

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 250 Русия е тук и активно ни пречи, но въпреки това досега вървяхме нагоре. Сега след де факто преврата на Фигуранта не съм оптимист какво следва.

197

Господа министри

преди 2 години

Не че съм гадняр ама искам да видя дето се казва к',ви са тия хора, като предишните или променящи нещо! Аз мойте изводи съм си ги направил и ми струваха към 1501 лева и 60 стотинки!Но си представете за да ви спретна този номер трябва да разберете Архтипов и съобщението - аз ви се обаждам в четири минути след полунощ да ви кажа колко е часа - демек има изстреляни четири ядрени торпеда срещу българското образование - две от тях по художественото!

196

Анонимен

преди 2 години

Дали много или малко е построено при Тодор Живков е относително. А и тези времена минаха, и няма да се върнат. Проблемът не е в това, проблемът е, че при демокрацията и американското партньорство нищо ново бе беше построено, а това което беше построено беше унищожено, дори не откраднато да се възползва някой от него, ами съзнателно унищожено, нали се сещате по чие поръчение.

195

Подкрепяме всичко?

преди 2 години

П'родажникът си остава п'родажник. Бойко подкрепя всичко, което поиска НАТО от България. А ние всъщност сме пълноправен член на тази организация и трябва да участваме във вземането на решения. Не сме обслужващо звено, на което му се нарежда какво да върши. Германия например отказва да изпраща оръжия в Украйна въпреки че също е член на НАТО.

194

Анонимен

преди 2 години

До българин "Трябва да кажа че съм съгласен с тебе. Много неща са били построени преди Тодор Живков. Да добавя само гордостта на социалистическата ни индустрия - завода за автобуси "Чавдар" в Ботевград! Този завод е бил частен и е работил при "фашистите"." Българските русфили се правят, че преди Комунистите не е имало НИЩО, а истината е, че през 30те години се е говорело за Българското икономическо чудо. Строели сме включително и САМОЛЕТИ! Подбалканската ЖП линия е строена ОСНОВНО преди 44та!

193

кой

преди 2 години

Абе как може да лъже така нагло тоя? Ние да не сме от вчера .....милиарди сме получавали...

192

Севда ТВ

преди 2 години

На живо от бостана с тикви. Бостанджибажията пак се прави на важен.

191

а не

преди 2 години

Подкрепяте ти и твойта хунта, но не и народа!

190

Михаил

преди 2 години

Къф Тодор Живков, бе? 2022 година сме!!!

189

българин

преди 2 години

До: номер 223 Този факт го цитирах, защото изводът който можем да си направим от него е, че комунистите освен да "работят" като партизани и да обират мандри с мляко и сирене за друго не стават! Затова назначават бившите собственици, капиталисти и "фашисти" на ръководни длъжности - няма кой друг да работи тази работа!

188

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 235 "Кво та и измъчила вековно Русия беше СРЕЩУ българското Съединение, СРЕЩУ българската НЕЗАВИСИМОСТ, че насъска сърбите и румънците да ни ударят в гръб, че отцепи Македония от България и създаде македонизма на базата на анти-българизма, че ни окупира,за да монтира начело на държавата 45 годишен терористичен режим, че ни извиваше ръцете с цената на газа, че продължават да изличават културната ни идентичност включително чрез фалшифициране на историята ни.

187

българин

преди 2 години

До: номер 223 Трябва да кажа че съм съгласен с тебе. Много неща са били построени преди Тодор Живков. Да добавя само гордостта на социалистическата ни индустрия - завода за автобуси "Чавдар" в Ботевград! Този завод е бил частен и е работил при "фашистите". Странно защо обаче, след като (естествено) го национализират, бившия собственик и директор както племенника му не ги вкарват в Белене като "врагове на народа". Вместо това ги назначават пак за директор и ръководител производство!

186

Драгостин

преди 2 години

Боценцето още ли мърда? Дозата да му се увеличи! Едричък е станал, не действат още лекарствата!

185

Видиш ли, видиш ли?

преди 2 години

Гледаш го едно в лице - умно интелигентно грамотно - и на гърба още по-грамотно!Ама не погледнахте на гърба нали? Налице марки по 0.30 стотинки! На гърба марка за ,500 лева и марка за 1000 лева и двете марки щяха да отидат в кофата!Така и едни хора в Страсбург налице конституция и закон читави ама скромно - на гърба подзаконовите актове все едно некой се е изсрааал и си е бърсал гъзаааа с конституция, ЗНЗТ , харта за правата за човека! Кой по читав човек?

184

Анонимен

преди 2 години

До Сатира "А за 500 000 руски туристи по родното Черноморие, забрави ли ? Предателю народен!Колко пари внасят Руснаците всяко лято в страната ?" Хахахаха. Това някаква сатира ли е? Руснаците са на 11то място сред чужденците през сезона. Повечето от тях не идват да харчат пари -живеят си или в собствени жилища, или в руски хотели, които не плащат никакви данъци. Руснаците поначали са бедни, дори когато са истински туристи и са супернагли.

183

Да даде пример

преди 2 години

Баце да покаже солидарност и да се запише доброволец на пьрва линия в украйна не само да ни обльчва с глупости

182

Анонимен

преди 2 години

Тоя пък кой го пита?

181

при Тодор Живков

преди 2 години

Преди комунистите и Тодор Живков България беше бедна селскостопанска страна. За 30 години с Русия България България стана промишлена и космическа държава, сама построи спътник и го изпрати в космоса. А слде 30 години демокрация и американско партньорство България отново се превърна в умираща държава от третия свят.