8

Анонимен

преди 2 години

Да видим след месец дали ще е така. Англия се отказа от зеления сертификат, Израел онзи ден обявиха, че и те се отказват. Ваксинираните се разболявали от Омикрон наравно с неваксинираните беше тяхното становище. Кириакиду остава без задатлантически доходи :)

7

Анонимен

преди 2 години

Заразоносителите - да пъплят свободно по целия европейски съюз... хахаха. Еваларката!

6

Анонимен

преди 2 години

Кириакиду, Мицотакис са представители на Шмайзер, ако някой не знае

5

Европейски човек

преди 2 години

Който критикува ЕС - трябва да му се отнеме правото на защита на човешките права, както и правото на свободно преминаване в ЕС, както беше при СССР - който критикува СССР доживот болка и унижение. Не стига че ЕС ни храни, ами отгоре на всичко и критики. Храни куче, та да те лае! Неблагодарници.

4

Фашистимръсни

преди 2 години

А ЕС защо ограничава правата и свободите на нормалните здрави хора?Защо?Фашисти!

3

Веско

преди 2 години

Наличието на повече от 1,2 милиарда издадени сертификата свидетелства за успеха на този инструмент !? Туй не го схванах. Тя и застраховката ГО е много успешен инструмент.

2

Анонимен

преди 2 години

Искам да обърна внимание на хората четящи само заглавия, че това е препоръка, която нито една държава няма намерение да следва. Всяка държава и до сега изисква тест при влизане и PLF или карантина за всички влизащи без значение дали имаш зелена или жълта книжка! Това важи И за България!

1

Анонимен

преди 2 години

Целта е да няма свободно движение и измислиха уханската кихавица и биляшките срещу нея,получавани срещу набучване с отрови. Някои даже и децата си скопяват, толкова са загубени.