19

ToPhD

преди 2 години

Линч! Задължително!!!

18

Роза

преди 2 години

Спомням си,че навремето голям процент от германците не одобряваха избора на Ратцингер за папа.Навярно е имало основателни причини за това.А що се отнася до това,че католическата църква е най-лицемерната и най-йезуитска институция-това е отдавна известно.Нашето православие не е по-добро,но поне не се меси толкова в държавната и законотворческата дейност,не налага църковните догми в живота на хората.Докато при католиците държавата и църквата са много обвързани.

17

Анонимен

преди 2 години

Заглавието

16

dv

преди 2 години

Канцлер Палпатин

15

Ха-ха

преди 2 години

Хайде холан, това си е характерно за католиците открай време!

14

Анонимен

преди 2 години

Талибаните от коя религия са питам?А ислямска държава от коя са?

13

Анонимен

преди 2 години

Говорете за исляма там проблемите са много .Не само сексуални а терористични .

12

Т.Шак

преди 2 години

Айде сега Холивуд да се отрече от католическата сърква, а НВО и Netflix да премахнат всички филми с католически свещеници от каталозите си!Или пак ще приложат двойните си стандарти.

11

Бай Димо

преди 2 години

Брадатите са бич божий! Не само в католическата църква, където са перверзни и извратени, но и у нас - където са покварни и корумпирани. В малък български черноморски град, попът направи от църквата хотел и кафене, негов личен. Миряните като отидат да се помолят, и хоп в кафенето, а по празниците и хотел. В друг град и църква - мазето превърнато в цех за еклери! Погребения, кръщенета, сватби, направиха пари, хотели, купиха коли за по 100 бона. Господ много работа има, за да накаже тия иззедници!

10

ескимос

преди 2 години

Хайде, за начало, да не бъркаме различните вероизповедания - католици, лутеранци, англиканци, православни и т.н.! Най-малкото при православните няма деца в манастири, няма изискване за безбрачие и кво ли не още...

9

Анонимен

преди 2 години

Някои неща са описани в едни ОГРОМНИ КНИГИ.....

8

Анонимен

преди 2 години

В Бразилия наскоро имаше случай за педофил(проповедник от някаква църква), се оженил, за жена само заради 5 г. син които тя имала, той насилвал детето, след това го съдиха, а от епархията му го защитиха самите хора, отиващи там на църква, а след това съда го пусна.

7

..

преди 2 години

Хората се молят на свещениците които изнасилват малки деца тцтц *** набожни овце

6

Shshs

преди 2 години

В манастирите по традиция са били изпращани най-безполезните в обществото. Първото момче оставало да се грижи за дома, второто мовче отивало в армията, девойките били разменяни срещу *** и отивали да създават номи семейства, третото момче оставало да помага на баткото в полската работа, а четвъртото момче било толкова излишно, че било изпращано в манастир за да не се пренаселва къщата.

5

В.Узунов

преди 2 години

Да ,ама от друга течност как ги тарънига папапа все едно получават причастие.

4

Shshs

преди 2 години

В България е същото. Цанов показваше клип за Троянския манастир, но никоя медия не го отрази. Попа се оказа лакей на Тиквун и се оказа, че му се дават един куп пари, за да дава интервюта по медиите за да разкрасява имиджа на политическите партии. В случая става дума за оня поп дето пиян по новините разправяше, че всяко семейство варяло по 300 кила ракия на година и било нормално да си варят и да си църкат в манастира. Пълна пародия са тези институции.

3

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Чиста проба сатанисти... Ама като казвам, че ватикана е съвремения содом и гомор, и че трябва да се изпепели хората ме гледат странно. Кажете ми кога ватикана е дал едно пени за благотворителна кауза?!? Или пък БПЦ!?!? Лесно е да говориш за смиреност, когато се возиш в S classe, ама също е лицемерно и греховно. Ще си платят някой ден.

2

Пази, Боже!

преди 2 години

Чудя се дали е богоугодно подобни извращения и педофилски гаври? Изобщо вярващи ли са тези ур'оди в расо? Кой бог би оправдал деянията им? Гнусно и нехуманно житие на угоени, овластени садисти, достойни наследници на Великата Света инквизиция

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

БОЖИЧКО то се знаеше защото в ЦЪРКВАТА има извращения