41

Анонимен

преди 2 години

"килията" му е стая с легло , бюро и телевизор има отделно тоалетна и душ.

40

Мъдрец

преди 2 години

Според нас , трябва да го пуснат ! Ами човекът трябва да продължи делото си, защото щом никой не го екзекутира за масово убийство, то той трябва да продължи , та да изчисти смахнатите в неговата държава.

39

77

преди 2 години

Явно 77 не са достатъчно. Епа, пуснете го, да изтрепе още 77.

38

Нищо за учудване

преди 2 години

Че какво му е , нали може да иска ? Виж , ако има кой да го чуе , е друго ! Че в България да не е друго - един Просто Киро убива ежедневно по 77 души и не му пука на сайдера ! Ходи си на почивка , хили се като умопобъркан в съседната нам държава , върти си частния бизнес , погазва Конституцията на България , прави си цирковете на държавно ниво ....!!! И каво ? Има ли реакция ? НЕ !!! Няма !!! Значи правилно клеца народа човекът !

37

Анонимен

преди 2 години

Тоз ако знаете в какъв затвор е много биха му завидили , все едно е на пансион

36

Сандо

преди 2 години

аре пуснете човека ввееееее

35

Demonaz

преди 2 години

Свобода за Брейвик. Ще му дигат паметници в скандинаския халифат след години. Смърт на антифа.

34

Анонимен

преди 2 години

Какво освобождаване, та той е бил за електрическия стол. Такива хора не се променят. Правят се на хрисими и набожни, но това е само за да успеят да излязат на свобода и после същия ***.

33

Криминалист

преди 2 години

Имам колеги - приятели, които работят в САЩ и в Русия. Всеки ден казват получават сигнали за разчленени човешки трупове, нарязани, изгорени, всякакви ужасии. И най-сложното е да идентифицират следите на убиеца, защото по-опитните убийци умеят да прикриват следите си от местопроизшествието, а ученето за следите е основополагащо в криминалистиката и без него е трудно да се стигна до първоизточника. Така че в тези държави има мнооого по-интересни криминални случаи.

32

Анонимен

преди 2 години

и аз искам много неща ама няма

31

Мара

преди 2 години

Съмнявам се, че човек, който е убил 77 души и не съжалява за това може да се поправи. Не е ясно кога и по какъв повод ще изтрещи и какво ще измисли отново. Той е болен и опасен за околните. По-добре да е под контрол.

30

Анонимен

преди 2 години

Само едно изклю4ително болно общество може да остави един масов убиец да не излежава доживотна присъда!!

29

Ликашенко

преди 2 години

Ако го бяха дали на Беларусь до сега и прах немаше да има от тоя нацяга. Тия джендере в норвегия скоро ще го пуснат, за да направи пак същото.

28

Изумление!

преди 2 години

И този още е жив ????!!!! Има ли нормални там ??? Ти да убиеш 77 ( СЕДЕМДЕСЕТ И СЕДЕМ човека !!!!! ) и да не си екзекутиран ??? Това е геноцид !!! Геноцид срещу гражданите на тази държава в защита на хобито на този изверг да убива !

27

Анонимен

преди 2 години

Списъкът с масовите убийци в Света е безкраен. В САЩ са най-многобройни де, имаше там няколко човека убили по 200-300 човека, жени, мъже, деца, възрастни хора - всички под ножа. И то по брутален начин. Някои са получили смъртни присъди, други доживотни, трети са избягали. И така. Убийства ще се извършват дорде свят светува, напълно нормално е. Както в животинския свят - животно убива животно, така и при нас - човеците.

26

Венци касапина

преди 2 години

Ха ха ха!Де гиди гиди масов уубиец ниеден,бре!Тва иизчадие адово в други 109 страни във Света щеха жив да го оодерат и след туй на ккол да го набучат,бре!А за сите тея ссбърканяци под мене дето го подкрепят-само ЦиклонБ-13 в газовите камери,бре!Ха ха ха!!!

25

Анонимен

преди 2 години

Какъвто е объркан и извратен вече светът ако каже, че е цветнокож или ***.ал ще го пуснат. А иначе какво помилване, какви 10 години. Трябва доживот да е вътре.

24

Анонимен

преди 2 години

А убиеца на Милен Цветков????

23

Джедай Мастър

преди 2 години

Като ги знам какви са толерантни и срамежливи норвежците, нищо чудно да го пуснат. То в Норвегия даже може да не разбереш, че си в затвора.

22

д-р Дрегер

преди 2 години

Няма да го пуснат. С това се изчерпва интригата.