61

Странна подкрепа

преди 2 години

Първо, убил е десетки деца. Второ, 'арийци' като него признават доста малко хора за нормални човеци и държави като България са втора или трета категория.

60

пияница мистик

преди 2 години

Скоро гледах един датски филм и едното ченге се жалваше на колегата си: Към 17 часа влизат в някой магазин и почват да крадат, ама най-нагло, за да ги хванат. Прибираме ги за 24 часа на топло през зимата и на другия ден пак са вън. И знаят гадовете, че вечерята се раздава в 18 часа, та затова знаят и кога да крадат, за да ги хванем

59

пияница мистик

преди 2 години

Аз направо му се чудя защо иска да излиза. Като гледах в един документален филм какви са им затворите в Норвегия и онемях. Та те са с много, ама много по-добри условия на живот от 50% от българското население. Освен кабелна телевизия имат и интернет. Сам в килия с баня и тоалетна. Топличко ти е, а храната е като в някой от нашите ресторанти по Витошка :)))

58

мандраджиев партизан

преди 2 години

Редно е да оправи поразиите от Мергел в ЕС

57

Господ говори:

преди 2 години

Казал съм, "НЕ съдете, за да не бъдете съдени!" Брейвик е явление в съвременните затъпяващи общности, в които сбърканячеството от ден на ден бележи нови върхове. Брейвик е камбана за събуждане от летаргията на античовеците.

56

Анонимен

преди 2 години

Тцтцт На къде отива тази Европа щом не се зачитат правата на масовите убийци!!! Murder lives mateer !!!!

55

Анонимен

преди 2 години

да го трепят тоя , кво на занимават.

54

Съпортър

преди 2 години

Брейвик е велик, като Ботев, но и двамата не успяха да събудят заспалите племена от генетични мухльовци с измити мозъци. Свобода за Брейвик!

53

Анонимен

преди 2 години

Расовата чистота е пълна глупост, ако е вярвал в това. Това е просто един убиец и садист. Да изгние в затвора. Проблемът е глобализма и джендърството, не расовата принадлежност.

52

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Герой

51

Дедо

преди 2 години

Трябва да го пуснат . Хората не се раждат такива . Ценностите в обществото ги правят такива ! У нащо село наблягане на домашните питиета и домашните мезета ! Никой не помни да сме си имали " Брайвик " . Докато у градо си водят редовна статистика за подобни !

50

Анонимен

преди 2 години

Тука гледам фен клуба на масовия убиец на деца се е събрал. Имате поле за изява, роми в БГ бол, хващайте автоматите и следвайте примера, стига съв коментирали само, дела трябват.

49

Анонимен

преди 2 години

Пуснете го да оправи кашата на Меркел. Ще има работа за години напред.

48

Хайл Брейвик

преди 2 години

Пожертва себе си, за да върнеш свободата на съгражданите си от перверзните тумори в държавата. Бог да ти дава здраве, дълъг живот и още дела и работоспособност. Хайл!

47

Ботев

преди 2 години

Крайнодясна мишка. За нищо не става тоя.

46

Анонимен

преди 2 години

77 убити и 10год затвор хахах тва и в българската каскетура го няма.

45

Леша

преди 2 години

Изтрепа доста млади Кирчовци и Кокорчовци.

44

Майна

преди 2 години

Европа трябва да бъде изчистена веднъж и завинаги от левите лгтб извръ-теняци

43

Тракиец

преди 2 години

Това е велик борец и човек борещ се за свободата чистотата независимоста и самосъхранението на Бяла Европа и европейската раса . Поклон оред тебе Брайвик

42

Феликс

преди 2 години

Имайки в предвид колко освирепели родители го чакат навън, ми е малко странно, че иска да излезе.. Затвора е за него най-безопасното място на планетата.