420

Аз

преди 2 години

Всеки може да намери БВП на Русия и Португалия.Ссмо това е достатъчно да се разбере колко струва статията

419

Джо

преди 2 години

Европа била слаба? Я помислете пак. Русия и да нападне и да не нападне - ще си загине. И сама ще си е виновна. Нищо не са научили руснаците след разпада на СССР. И затова ще повторят същите грешки.

418

Анонимен

преди 2 години

616- ами той отиде и си взе каквото му трябваше. кой го спря? - А ХОХЛИТЕ що не си го върнат а?

417

Анонимен

преди 2 години

до 616-ша отиде тихичко ША ги измъква голи от леглата. КРИМ.

416

Анонимен

преди 2 години

до 618- КРАВАРИТЕ са на дезифектант, кво мляко сънуваш.почему нет дезифектант затем увеличилис заболевшими. нация погибнут скорее.

415

Анонимен

преди 2 години

Статията не е точна. Русия само плаши. Знае , че ще се свие още по вече , ако нападне . От Болшая ще стане очен Малая. И ще пожертва половината си население.

414

Учуден

преди 2 години

А ти Боби,що се правиш на Боби Фишер като си Барис Спаски?!Почему тъй срамиш ся своим имени ТОВАРИЩ БАРИС?!

413

Учуден

преди 2 години

Чудя се всичките балалайки дето фиткат от радост,че джуджето е откачило и си разиграва коня както му дойде,защо не си биете дузпата и към Масква?Какво правите в загниващия,толерантен,хомосексуален ЕС,така лош и толкова гаден?!Не си пращате децата да учат във Владивосток ,например,а ги пращате в Сан Франциско или в Лос Анжелис или по кофти в Ню Йорк?!При краварите,както ги наричате,да пият мляко,а не бояршик?!Купувате си Айфони,карате Мецедеси,Аудита,все скапани вещи от презирания от вас Запад?!

412

Emigrant

преди 2 години

Тая статия май е написана за 85%ви им,бецили?!Америка нямало да помага на Европа?Не ве ,ще помага на ва,тенките?!За локален конфликт в Украйна е достатъчен само един самолетоносач базиран в средиземно море!А пък ако си мислите,че украинците ще са детска градина,където мечката ще се разходи да изяде сладкишите на децата,да се налудува и да си бие пръта в гората,трябва да сте меко казано зле с информацията!Украйна има високо точни супер мощни ракети с далекобойност 200 км и точност до 10 метра?!

411

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 625 --- Отива, отива, ама що не отиде ???!!! Май нещо не му държат памперсите, а и ДНЕС в 21 век ИМА кои да го спрат.

410

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 631 --- E, те съветските войски като ги натириха от ГДР знаеш ли колко шаш и паника и колко фонтанни диарии имаше, но ... Берлинският дувар падна, а с него и цялата прогнила сексуално-комунистическа доктрина - R.I.P.

409

Анонимен

преди 2 години

до 640-нямя зиг няма заг ВОВАТА отива директно и си взима това което му трябва. тихо и неусетно. и ще си взема своето няма кой да го спре.

408

Анонимен

преди 2 години

Нямало кандидати за екипаж за Доналд Кук щот имало много за чистене. Целия бил оакан. И памперсите не помогнали.

407

До Анонимен 639 --- Моля, моля, гледайте внимателно видеорепортажите за свръх-светлинната им земна зиг-заг балистична ракета как я стартират чрез телфон със шайба от началото на 19-то столетие. Голема техника, големи копчета, големи джуджета, големи раздувки.

406

Анонимен

преди 2 години

Близо е деня когато Европата ще осъмне със зелени човечета без да се усетят. Като във Крим. Измъкна ги голи от казармите.

405

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен --- Моля, не обиждайте на "Кузя". Это наш самый лучший паравозь. Кузялникът е ужас за съвременната западна цивилизация и вече изплащи де що има по пътя си - скандинавци, англичани, че даже и французите с техните калпави Мистрали. В момента почива на ДОК за ремонт на овенни кораби, но и там кутсуз - счупи се кранът, падна връз палубата и рани смъртоносно Кузю. Язък ! ;)

404

Анонимен

преди 2 години

до 636- тои ВОВАТА със натискане на КОПЧЕТО може да унищожи когото си поиска където и да се намира по света.не му требе такъв кораб. А за вас джендърите ще пусне само едно СУ да мине над главите ви и ще идете при Доналд Кук.

403

До Анонимен 628 "Армата" е летящ танк и може да каца дори на Луната от тъмната й страна. Затова до ДНЕС са произведени само 20 бройки. Така е и със самальотите им 101-ва генерация с електроника от втората половина на 20 век.

402

Анонимен

преди 2 години

Най-голямата заплаха за България е ако докарат пак недоносача Кузя в Черно море да опуши курортите ни!. Това окончателно ще съсипе туристическия ни бизнес.

401

Анонимен

преди 2 години

631-те сърбете оправят ония *невидимите* съ руско РПГ.