18

няма

преди 2 години

място и за тестове и компромиси вечесатанинските правила си ги дрьжте

17

Анонимен

преди 2 години

Яжте, спете, обичайте партията. Е няма ли да пием бре комунисти? Или забранихте производството на алкохол. Това е най-святото нещо на китайския българин.))))

16

няма

преди 2 години

място за китаици сори

15

Анонимен

преди 2 години

Комитрагедия...

14

Анонимен

преди 2 години

В продължение на 40 години китайците живеят по-добре почти всеки ден, отколкото вчера, и са свикнали твърдо да вярват, че утре ще живеят още по-добре. От 10 години в ЕС живеят по-зле всеки ден, и в бъдеще ще всеки ден ще живят много по-зле от вчера.

13

Костя

преди 2 години

Обичайте Партията, дори когато ви прави деца! ХА ХА ХА ХА!

12

Анонимен

преди 2 години

Честито Иванов ден, обичайте се! Не мразете! Нека най-добри приятели да са ви любовта, здравето и късмета!

11

Анонимен

преди 2 години

Тия ще завладеят света някой ден ;) Тиквата да вземе да приеме някаква декларация против комунизма и американски бази . Нали се сещате че това слага край на българските стоки и в Китай и в Русия . А в ЕС всичко се субсидира . Това означава край на бг експортен бизнес а не ресторанти и хотели . Това ще унищожи България . От една страна западно-субсидирана икономика а от другата герберасо американско базисни бариери за износа . Това е края на България.

10

Анонимен

преди 2 години

Наш *** удари в земята по комунизъм и Китай, и Путин, и Северната Корея - общото е наше, а нашето си е моичко! Прос..так-фат...мак, дребно заядливо и завистливо посредствено човече ви изработи отвсякъде, за осем месеца ви хвърли в глад, студ, мизерия и ЛЪЖИ, а вие му се кланяте на яловата комплексарщина на ниво десиславо-просташка селяндурщина!

9

Анонимен

преди 2 години

Възпитанието, ако ставаше със закони, пишем едни красиви закони и всичко е шес! Но не става така. За възпитанието са нужни условия. За да могат родителите да са занимават с децата си, самите родители трябва да живеят поне прилично добре и да разполагат с необходимото време за децата. Всеки нормален родител го иска това!Точно в Китай, където толкова работещи работят по 12 чАса на ден с един ден почивка и не малко се самоубиват от отчаяние... тези изисквания са гавра с хората!

8

Анонимен

преди 2 години

Китай като си върне Тайван естествено ще започне морска блокада на Китай. Тогава целия газ в ЕС от Русия ще се насочи в Китай, с ЕС е свършено, остава на американска газ по 2000$. А Китай не може повече да си позволи да не си върне Тайван.

7

В.

преди 2 години

Само заменете партията с ЕС и НАТО и всичко пасва. Без култа към Урсула не може да се мине.

6

Анонимен

преди 2 години

Световната картина много бързо се промени. 2021г стана окончателно ясно абсолютното стратегическо и военно превъзходство на Русия пред САЩ. Съюзът между Русия и Китай е по силен иконономически и военно от запада. Русия и Китай са новите световни лидери. За първи път от 18 век насам западът губи световната си доминация. Завърши епохата на глобален свят управляван от САЩ с помоща на техните васали от източна Европа.

5

Эврапэйскый Союз

преди 2 години

Никой не Обича Повече Партиято от нас в Брюксел, господарю Жи!

4

С други думи

преди 2 години

... биологичен материал програмиран да слуша Китайската комунистическа партия.

3

Анонимен

преди 2 години

Яжти, пиити, партията черпи.

2

Анонимен

преди 2 години

Китай трябва да изчезне от картата на света!

1

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Комунизма на Леннин , ряппа да ядете....