113

Анонимен

преди 2 години

Ваксините работят, изпълняват целта, за която са създадени. Боцкаш се и се разболяваш хахаха Здраве му пожелавам на този, но не е лошо човек да се покае за грешките си, иначе ще ги прави отново и отново. Ако не се покае, да си бие 4-та доза възможно по-скоро.

112

Джон

преди 2 години

Тук се крие поука. Човека вярва на медийната пропаганда представена като наука лишена от научен дебат и изпълнява внушението подсилено от силни манипулативни техники за създаване на страх, тревожност, несигурност и подтикващи го към слабо, робско себеосъзнаване на човек, който трябва да изпълни това, което му е наредено. Той отива и изпълнява това, което му се казва да направи, той е добър изпълнител, не мисли, страхува се и е покорен, той е добър роб. Бодат го, щастлив е, спасен е, ВСЪЩНОСТ НЕ.

111

Анонимен

преди 2 години

Ами, чудесна реклама за ефекта от ваксинирането :)И така, ако можеше всички болни да бъдат лекувани във ВМА, без протекции, сигурно нямаше да има толкова смъртни случаи от "ковид"!

110

Анонимен

преди 2 години

Този от вярващите в рекламите ли е (опс науката исках да напиша) хахаха Разни олиг_офрени, които не различават реклама от наука ще ми обясняват на мен, че не съм вярвал в науката. Според науката ваксините и лекарствата се тестват години наред, преди да се използват масово, но хора с телевизори на раменете няма как да знаят какво твърди науката. Пожелавам здраве на вярващия в рекламите, но не е лошо да прегледа и какво твърди науката за Ковид-ваксините. Ще остане неприятно изненадан хахаха

109

Анонимен

преди 2 години

До Мангърокретен - Какво за Израел ли? Еми решили са хората, че с ваксина стаден имунитет няма да имат и ще разчитат на масова инфекция. Нещо, което Мангъров разправяше преди повече от година и половина, но разни кре_тени му се смееха. Та какво викаш за набоцкан Израел? Защо нямат имунитет, а ще разчитат на масова инфекция? Защото ваксините са много хубави ли? хахаха ... Силно се надявам ти специално да си биеш не само бустер, но и 4-та доза (стига да издържиш де). Успех с експериментите!

108

Анонимен

преди 2 години

Фейк новина. Ваксинираните не попадат в болница, а за системи не може и да става въпрос. хахаха Дано се оправи де, но и дано му дойде акъла, въпреки че веднъж натровен/белязан си оставаш натровен/белязан за цял живот. Лошото е, че когато пуснат следващия вирус след около година, имунитета на боцнатите вече ще е прецакан, но поне в България никой не ги е задължавал да се боцкат, така че сами ще са си виновни. Пожелавам здраве на всички, а на ваксърите и повече разум в бъдеще!

107

един

преди 2 години

Той е уплашен. 80% от постъпилите в болница са такива. Обаче ако им откажат реват по медиите и адвокати.

106

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам да е тройно ваксиниран, по скоро двойно. Ако си е сложил тройка, не е било преди месец. Освен това трябва много да се е тровил, за да стигне до ВМА. Аз съм тройно ваксиниран с позитивен тест в карантина, но без никакви симптоми. Сигурно съм го хванал в метрото на Фандъкова и ГЕРБ. Пазете се! Бъдете здрави! Тези, които не са ваксинирани и не са го изкарали много да се пазят! Половината може и да не оживеят до средата на месеца, особено ако заложат на ВМА

105

Анонимен

преди 2 години

Пожелавам му да излезе жив и здрав от ВМА

104

Анонимен

преди 2 години

От 80% ненабодени, вирусът как оцели него с три дози? Казват кармата е ***.

103

Вела

преди 2 години

Да оздравява човекът, ама нали тоя същият не само се е ваксинирал, ами и публикуваше в печата нахъсани изказвания срещу неваксинираните си сънародници. Ся, кво? Ще ни убеждава колко леко го кара понеже ваксър?

102

Кристиа Борисов

преди 2 години

Когато си хулил сънародниците си, че са прости, понеже не искат да си инжектират експериментални течности, и изеднъж се окажеш във ВМА, въпреки, че си трикратно надупчен със същите експериментални течности - каква ирония!

101

Анонимен

преди 2 години

Известен френски тенисист се жалва, че 250 пъти е бил положителен след проба, ама иначе нищо му няма на човека.

100

*

преди 2 години

Нищо му няма в защита на ваксините няма да го оставят да гушне букета.Скъпоструващите лекарства са за ушаците, като него.

99

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 117 В Америка ще трябва да плаща и то солено.

98

Анонимен

преди 2 години

Не познавам лицето Ушев но имам ярки спомени как често плюе България през медиите. Сега настанен във ВМА и се ползва със специални грижи. Що не ходи в Америка да се лекува?!

97

Нане

преди 2 години

Искам поименен списък на всички ковидпропагандатори, колко пари са внесли в здравеопазването и какви са им доходите за 2021 година...))) приказката болен здрав носи, чели ли сте я...

96

1-н

преди 2 години

За бай Каиш легло в коридора, за неков ВМА, що бре?

95

Ушев

преди 2 години

Е НАПЪЛНО ВАКСИНИРАН - САМ ГО КАЗВА И РЕКЛАМИРА "ВАКСИНИТЕ"!!!

94

НА 25. О8.

преди 2 години

В 24 часа четете ПРОваксърските ди.во.тии на Ушев! Еми човек сам пати от собствените си гл.у.пости! Жив и здрав все пак да е!