76

Fallschirmspringer

преди 2 години

Забавно е

75

Анонимен

преди 2 години

Пуснал се по меката китка, майка му веднага пита, защо не е при приятелите си и мъжете.

74

Анонимен

преди 2 години

Тази Яна с какво занимаваше зрителите по телевизиите? Не мога да си спомня. Йога ли, хомеопатия ли, фъншуи ли, какво беше?

73

Анонимен

преди 2 години

Сменил е посоката и полосата, пуснал се по женската писта. Веднага вдигнаха джангър за нищо. Минал е под дъгата вече през новата писта. Честита дъщеричка на чалгарския елит.

72

Анонимен

преди 2 години

Често коментарите са много по-интересни и съдържателни от самата новина. Обаче бъдете по-снизходителни към Нелчето - все пак и Рила, и Родопите са в България, при това са съседни планини, и двете започват с една и съща буква. Можеше и по-зле да е. А момчето дори не е знаело, че се е изгубило, освен това на Пампорово не остана гора, навсякъде щъкат хора, в района на "Малина" е по-многолюдно от центъра на малък областен град.

71

Анонимен

преди 2 години

Тази статия да не я е писал Кирчо? Един мост над Дунав, Пампорово в Рила, нещо има много сбъркано. А вие докогае ни занимавате с това министерско отроче. Намерихте го и вече не е нужно да ни облъчвате с тази измислена драма!

70

Да не ти пука

преди 2 години

"15-годишният Алекс, изчезнал в Рила, се спускал по по-лека писта" ... При демокрацията можеш да изчезнеш където си искаш и да се появиш в Пампорово, например, което може да е пък и в Люлин, и в Родопите, и в Сакар даже, защо не - не само по Коледа, но и след Коледа стават чудеса! А аз вярвам на журналистите - те са нон-стоп добронамерени чудотворци. Където и да са намерени ...

69

Анонимен

преди 2 години

Ехааа обикновен човек щяха евентуално да тръгнат да го търсят чак на другия ден. Кок ще плати разноските за нехайството на този младеж? Пак ли има хора и ПО-хора от останалите? Това ли е промяната и новите стандарти???

68

Разбрах сега

преди 2 години

защо дневната карта е толкова поскъпнала, а те удължили пистите чаааак до Рила, да надминем и Алпите по километри писти, благодаря ДНЕС за това разплитане на мистерията

67

Анонимен

преди 2 години

Измислен цирк,за да се покаже на цяла България комплексираната жена на връзкарчето-министър по гелевизията

66

Асан

преди 2 години

Колко долари е почивката у курорта :)))

65

Постановка

преди 2 години

И аз мисля е постановка!

64

Анонимен

преди 2 години

За изгубния младеж на Витоша, трябваше да минат 14 часа от изчезването му за да пуснат спасителите, на министърО хлапето, на 30 мин всички почват да го търсят. Супер, че момчето е живо и здраво, ама тези двойни стандарти ще ви съсипят!

63

Анонимен

преди 2 години

Когато излизаш в планината поне на един човек трябва да кажеш къде си. Това е част от инструкциите за зимни излети. Най-малкото отделяш се от група, кажи поне на един.

62

Анонимен

преди 2 години

Колко още дни ще ни занимавате с тези хора? То цяло реалити станало. Утре ще пишете че хванал хрема, аман от лигльовци, на никому неинтересни.

61

Постановка

преди 2 години

Мама и синчето си спретнали измислено изчезване, за да рабере цяла България коя е новата министерша и кой е изрусеният й син

60

Анонимен

преди 2 години

Слаб 2 по География. Рила и Родопи са 2 РАЗЛИЧНИ планини. Страшно е когато журналистиката е на такова ниво. Но пък плюят по децата в училище колко били неграмотни. Ако това е нивото на интелигенцията, то стъпката до пр()стотията е само милиметър дълга. Ужас.

59

Доколкото разбирам

преди 2 години

"Географ" намеква, че от четене на неточна и невярна информация, полудяването е гарантирано.

58

Анонимен

преди 2 години

Мале къв цирк дигнаха държавата за някакъв пикльовец. Боже боже. А в Триград 3 седмици са откъснати от света нема никой.

57

Анонимен

преди 2 години

Питам се, ако беше наше дете, на обикновени хора, дали щяха да скочатхда го търсят така. Но, живо и здраво да е момчето и да не върши повече простотии.