179

Експертин

преди 2 години

Гледай ти и изненада. Парламента не играе по свирката началниците. Иииии излезе кака с пръст да маха, щото тез депутати са много непослушни. Сега няма да им отговорност, но другият път да слушат и следват Председателя с комсумолска неуморност...

178

Анонимен

преди 2 години

Лена има мустака на Филип Тотю.Мома от сой. Хахахаах

177

ХПредполагащ

преди 2 години

Мирише на протести и то мащабниу като 2013 год. 2 седмици обикалях улиците на Варна. Новите да го зная.

176

Анонимен

преди 2 години

Ох на батяаааа, Лена, втвърдяваш ме! Кажете, приятели, какъв е онлифенсът на Лена, плащам двойно, за да поиграя джобен тенис докато Лена се масажира отдолу с голям мораториум! Съскам, пръскам!

175

Анонимен

преди 2 години

ПП са калинка до калинка,

174

Анонимен

преди 2 години

От пръв поглед се вижда,че новите управленци ползват консултанти с дълъг стаж в управлението на кризи,такива,които са направили половината Африка,Държави.И както и да рипат герберските калинки,ще омекнат и клекнат.Колкото по-рано,толкова по добре и за тях.Така ще отърват"тричането"Някой знакови фигури от ГЕРБ вече си посипват главите с пепел и се преориентират.А други от тях си мислят,че това е сън.Да ама Не.И скоро ще го разберат.

173

Зaпознат

преди 2 години

Сега какво излиза, няма да има мораториум, според мен даже ще дигант и цените с повече от колкото предлага КЕВР :)

172

Анонимен

преди 2 години

Анна Каренинова

171

Анонимен

преди 2 години

Леночка от Болшой театр

170

Mногознайко

преди 2 години

До оня ден плюхте Гнойко, сега плюете новите. Вие сте едни недоволни, болни, *** душици. Излизайте да бачкате, стига сте плюли само, че затънахте в плюнки.

169

Към тази На Снимката

преди 2 години

Притвори Очички малко, Разтвори устички Малко!

168

Dinosaurus

преди 2 години

До Deep Zone Обаче Йотова далеч не влиза в тази категория, а нали е ясно, че Радев е пълновластен и едноличен. Всички младежи и девойки са само за заблуда на мечтателите за промяна: вместо цените гледате ц*ц*е. Честита "съвсем различна" България.

167

история

преди 2 години

Историята показва, че когато тока скача , правителството пада.

166

Анонимен

преди 2 години

Лена е най-красивата жена в България. Блазе му на премиера!

165

Deep Zone

преди 2 години

Лена и Калина са страхотни парчета, зверски чук! Радват ме на макс :) Поне малко красота вкараха в политиката, а не като герберите- Фидосова и Цецка Цачева.

164

Анонимен

преди 2 години

Лена ми прилича на студенка на изпит

163

нали ви казах

преди 2 години

още преди 3 месеца,че българите пак ще се измъкнат сухи от водата,не се е родил управник,който да накара българите да плащат ток,само заплатите хвърщат и са най-високи в галактиката,долу българския ботуш от тази планета,искаме свобода(за съжаление не е ирония,края на българското дерибейство не се вижда)

162

Анонимен

преди 2 години

смисловото противоречие е в това, че текстът не беше предложен от Продължаваме Измамата, сега вече всичко е ОК.... всъщност сметките от 1 януари ще дойдат с увеличението, което са си изчислили доставчиците на вода и канал, топло, ток.. пак Народа де се жалва на цар Киро

161

НОвобранец

преди 2 години

Абе тука всички видяхте снимка на някаква жена (момиче) и като някакви новобранци надъ.вени пишете като невидели жени. Айде по - сериозно. Само за това ли мислите наистина, а не конкретно по статията?

160

Отлагането на

преди 2 години

Проблемите без Реални Решения, води само до Задълбочаването им, поради загубено време в Отлагане - Оставка!!