24

българин

преди 2 години

Мда. И американците не винаги са добрите момчета. Случват се такива работи. Иначе казано - Shit happens - типична американска фраза.А сега бъдете така добри да напишете нещичко и за руската паравоенна групировка Вагнер. Да не говорим че те дори не са законни, макар да се ползват с одобрението (и подкрепата) на руското правителство. Като оставим настрана факта, че името Вагнер е вдъхновено от любимия композитор на Хитлер, да убиеш човек като му отрежеш главата подобава на ислямските терористи!

23

Анонимен

преди 2 години

От написаното разбрах, че Пиндостан занижава числото на цивилните жертви на порядък. Загиналите цивилни сирийски граждани са до 13 000, а през това време дихадистите от Идил се чувстваха превъзходно под "ударите" на пиндостанския "Talon Anvil".

22

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Всички терористи са цивилни.Отровната плесен на 21в.Мястото им е при Аллах.

21

до да ама не

преди 2 години

Следователно са същите ***

20

Анонимен

преди 2 години

Че но не само янките, а и самото нато е терористична организация обслужваща частни интереси.Европейците са даже по-лоши от регулярнине янки. Има документирани случаи на убити от холандците 70.цивилви в ситуация в която янките предупреждават да не се извършва атака.

19

BULGARIA EU

преди 2 години

В България е изпълнява СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ

18

САЩ са

преди 2 години

Кой създаде ИД за да свали Асад в Сирия?!кой?

17

Анонимен

преди 2 години

Копитна Наковалня егати името.

16

Факт

преди 2 години

САЩ са държава терорист и агресор,заплаха за земята...

15

Пишете за БГ моля

преди 2 години

Пернишките терористи убиват в България, но тава не е важно! Нали Гешев, ДАНС и Мутрите седят зад тях!

14

Анонимен

преди 2 години

До кУрандет са отишли ужанките само въшки глад и концлагери

13

Чичо

преди 2 години

Те избиха милиони коренни жители на Америка(индианците),та очаквате да не убиват и сега,където им падне по целия свят. Това са убийци по природа.

12

да ама не

преди 2 години

ако ислямистите не се притесняват да взривяват невинни жени и деца и използват цивилни като жив щит .Да ги черпят с кафе и локум ли ? цивилнитезагинали в ветовния търговски център по-малко важни ли са!

11

Край

преди 2 години

Ааа добри са. Сега те ни инсталираха Киро и Къро да ни управляват. Херо Мустафата ще им дърпа конците - ни ще слушаме. Ако каже база в България - база, ако каже ядрени бойни глави - ние трябва да козируваме и да изпълняваме. Ако каже - За бой с Русия. Ние трябва да се хвърлим насреща и да я покорим. За славата на Джордж Вашингтони и неговия пророк - Байдън.

10

кУран

преди 2 години

Дет са отишли краварите, нищо хубаво не е произлязло.

9

УСА

преди 2 години

И като разни пъпчиви пубери с дрона управляван зад монитора ти избият семейството ,като във видеогра какво ти остава ?!! Търсиш начин да убиеш ,колкото можеш повече от техните хора и почват с бомбите по улиците на Европа ...заради военните мизерии го отнасят невинни цивилни и от двете страни.

8

ДДРОнег

преди 2 години

Мда, дори и ЦРУ се отвратило ?! __А ЦРУ не се отвращава лесно, щото и те убиват много безнаказано !!!___А после техните ръководители идват в ЕС и ни учат на толерастия и либерастия , е това ако не е лицемерие, не знам кое е !!!

7

Анонимен

преди 2 години

И после ги джиросваха на Русия.

6

Ken

преди 2 години

Превод от Google Translate. Но поне си направете труда да прочетете това, което се готвите да публикувате. Смисълът се губи тотално. Уж 20 души, пък батальон ?!? "С напредването на годините на боевете" ?!? Всеки ден покорявате нови и нови върхове в неграмотността.

5

ДДРОнег

преди 2 години

А, не, това е фейк, те 'мериканците не извършват убийства на цивили, но дори и да го правят, го извършват много демократични и спазвайки човешкит еправа, особено на чернокожите, ЛГБТ и др. онеправдани от белите християнски мъже !!!