17

Бат Саали

преди 2 години

"две нови министерства на икономиката и на иновациите и растежа" -- ЕЕ нали щахме да имаме и ние министерство по ромските въпроси, бе бате? Лъжете като дъррти роми!

16

Генерал Дани Ятом

преди 2 години

Мундю;))) е моят подчинен в България. Аз съм генерал-майор от "МОсад", а Муню е просто една фърчилка, затва получава заповедите си от мен, чрез Мустафа. Дори Мустафа е на по-високо ниво от вашият Мунью

15

стойчо КАЦАРЕФ

преди 2 години

ПИН..ОЧЕТ. СЕ ОС.РА .ТОТАЛНО ДА НИ СА ЧЕСТИТИ НОВИТЕ МЪЧЕНИЦИ !АААА?

14

Държавен служител

преди 2 години

До 16. Нас не ни боли, молбата ми за напускане е написана. Но теб ще те заболи, като ти вдигнат цените с 40% и като ти направят метана за таксито 2 лв.

13

Некъф

преди 2 години

Гледам коментарите и установих, че държавните хрантутници които ги чака съкращение по мерките на новото правителство натдава вой и пише здраво коментари. Как е плазмодии, боли ли като трябва да живеете като нормалните хора и няма да има вече ярма на готово на масата ви приготвена от вашия човекобог боко тиквата?

12

Некъф

преди 2 години

Само да попитам, ония туркопитек Карадайъ научи ли се да говори правилно!?

11

Анонимен

преди 2 години

Махайте този военен диктатор и въведете пряка демокрация в България. Не ви трябват тези клоуни и чалгари в парламента, можете да се управлявате и без тях. Децентрализирайте властта и закрийте президентството и парламента.

10

Анонимен

преди 2 години

Радев е президентът, който принизи президентската институция. Той тръгна, заради накърнено его, на лична вендета с Борисов. Нарече ГЕРБ мутри, а мутрите бяха създадени през 90-те години от БСП, на които той дължи избирането си. Кукловодите на мутрите са в БСП, а един от тях е неговият приятел олигархът Гергов. Не симпатизирам на ГЕРБ, но хвърялянето на недоказани обвинения са като приказката за сестрата. Аз като гледам неговата избраница ми прилича на ромска к...ва. Значи ли, че е такава?

9

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами орисникът пак ще си привика калинките, за да им донамести чакрите и стегне обръчите ... !!!

8

оги

преди 2 години

Най- после БСП на власт.САМО БСП

7

Коко Горилата

преди 2 години

Февруари - протест и предсрочни президнетски избори. Долу Фигуранта!

6

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Видях един коментар,който лиготи името на една ур успия ,какъвто е Борисов с това на Тодор Живков. Напомням,че абсурдът за започна с преврата срещу Тодор Живков. Бойко Борисов бе извергът,който го държеше под арест. Не контаминирайте истината!

5

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Видях един коментар,който логото името на една *** ,какъвто е Борисов с това на Тодор Живков. Напомням,че абсурдът за започна с преврата срещу Тодор Живков. Бойко Борисов бе извергът,който го държеше под арест. Не контаминирайте истината!

4

БЪЛГАРИН

преди 2 години

радеф е позор!!!

3

Анонимен

преди 2 години

Служебен кабинет!

2

Ми добре

преди 2 години

Консултации за какво? Губивреме. Той Радев т'ва го умее. Трети път с едни и същи участници... Една от дефинициите на гллупостта е да правиш едни и същи неща и да очакваш различен резултат...

1

Анонимен

преди 2 години

Как ще преживее раздялата си с Копейкин, каква бурна връзка имаха, а сега всичко се обърна.