90

Боц

преди 2 години

Дайте справка колко ваксинани влизат в болница всеки ден. Дайте статистика колко ваксинирани са интубирани и си отиват всеки ден. Или не искате да плашите хората колко опасни да ваксините...

89

Германец

преди 2 години

Най-вероятно възрастни хора послушали децата си да не се ваксинират. Българин с достъп до интернет е като шимпaнзe с АК47. Резултатите са налице.

88

така е в България

преди 2 години

само в бг и дърйави всели кредит(подкуп) от ес са така...в нормалните ваксинираните умират повече..колеги: 1 ваксиниран искара по тежко от не ваксиниран...който само 2 дена на терафлу беше

87

Анонимен

преди 2 години

Напълно прав се оказа мангъра- оказа се, че какъвто и да е вируса, дори този , дето толкоз пък чак не го знаят какъв е- си върви по едни и същи закони. Вселената е естествена, независимо какво изкуствено слагаме в нея и законите й също са естествени, не може да се рита срещу тях, уважаеми почитатели на изкуствените работи.

86

до 101 от славянин

преди 2 години

На мен пък въобще не ми е жал за нарковаксърите и феновете на д.билифатите!

85

Анонимен

преди 2 години

До 102/То голям интелект имаш като си приемаш елексира. Само следи за гънките си след време...

84

Анонимен

преди 2 години

И в кое не е прав Мангъра? Какво се промени за 2 години. Страни с 90% ваксувани пак се затварят. Въвеждаха КПП-та, излизане със СМС, забрана за напускане на дома, коридори, къртене на пейки, измислици-премислици...Имаш ли късмет минаваш през ситото, ако не-към светлото бъдеще.

83

Анонимен

преди 2 години

Жал ми е за антиваксърите, природата не ги е дарила с инетелект, но все пак не заслужават такава нелепа смърт :(

82

Анонимен

преди 2 години

Хора осъзнайте се. Имало е бъг във чипа и Бил Гейтс не е могъл да ги изключва. Хората му работят по отстраняването на бъга. Моля свалете си веднага последна версия. Хората със станиолени шапки против 5Г да ги свалят временно за да се свали ъпгрейда.

81

Анонимен

преди 2 години

Така си е, през уикенда бройката е по-малка, както и на починали. Вирусчето и то си почива. Има график-едене, пиене през празниците. След уикенда почва се пак-старата статистика на нов глас. И така до края на света. Измишльотини...

80

Анонимен

преди 2 години

Колко от тях са с първа игла или втора без да е изтекъл 14 днесвния срок на валсинацията?

79

Зозо

преди 2 години

Зелен чорап - зелен сертификат... За братчедите тъмнозелен сертификат :))))))))))))))))

78

Анонимен

преди 2 години

Преди 2020 само мразех ваксините, сега ги ненавиждам!

77

Анонимен

преди 2 години

Докато си броим и си говорим за вируси невидимото правителство на паричната мощ си изпълнява пъкления план.

76

Анонимен

преди 2 години

Защо знака на гугъл е с пица? Днес в България се празнува Никулден трябва да е с риба?

75

Анонимен

преди 2 години

В понеделник винаги са повече. Така им се спускат бройките от СЗО, така ги пишат нашите журналисти.

74

Анонимен

преди 2 години

Аз съм 83, това е моят пост, но към него е прибавено не отпред за да промени изцяло поста! ДАМИ И ГОСПОДА, това означава че в този сайт преработват постовете ви и ги пускат моделирани по начина по който им е платено. Днес бг, току що ме превърнахте във ваш враг. Но пък ви благодарим, че ни показахте как ще управляват новите, с пълна манипулация, лъжа и измама. Благодаря. Дано осъзнавате последиците от това, което направихте, както за вас, така и за партията, която обслужвате!

73

Живков

преди 2 години

До сега нито една болница не е получила такива пари от държавата. Става въпрос за много пари. Някой директори на болниците и майките ще запишат че са починали от к 19.Това го знаят много лекуващи лекари но си мълчат. Толкова ли е евтин живота на българския народ.

72

Анонимен

преди 2 години

Добрата новина е, че спадът продължава. При новозаразените спадът е след 29 октомври, а при починалите след 14 ноември.

71

въй

преди 2 години

какъв е тоя вирус? 70 хиляди са болни повече от 2 седмици, а само 385 от тях са се излекували вчера?! Останатлите 70 тествахте ли ги или ще си ги влачите в статистиката за болни вовеки?