546

Анонимен

преди 2 години

Един вече ни подреди, но не му стигнаха както 800 дни така и 4 години. Не разбрахме за колко време Вие ще ни подредите и оправите та да се подготвим за терминал 2.

545

правова държава

преди 2 години

А делата на Бойко Рашков кога ще разгледат?

544

хм

преди 2 години

Ха дано, ама надали.

543

До 561 Иво

преди 2 години

Защо забравяш Р. Овч. Костов, Хр. Иванов, Атанасов, М. Манолова...Все отбор юнаци с десетки години депутатски стаж! А кукловодите им - напр. Прокопиев - кристална душа, унищожил Девня след като за 1 ден стана милионер!

542

Нови?

преди 2 години

Връщат се някои от старите герои или техните деца. Другите избори ще гласуваме за зелени човечета от незнайни планети. Може да е по-оптимистично.

541

Анонимен

преди 2 години

Защо не питате хора, политически активисти, които са разпитвани от злодея Рашков с типичен болшевишки маниер и вясеотдайност за мъчения!

540

Анонимен

преди 2 години

Нинова изяде пердаха за "доброто си дело" - въвеждане в президентството на случайни кариеристи, готови да сринат народ и държава за да останат на власт.

539

Анонимен

преди 2 години

Вие сте по-малката грешка! Голямата грешка е направена! Ястребите Радев и Янев са на командния пост, готови да ни хвърлят във военен конфликт. Нямаме никакви илюзии за пълзящата инфлация, катастрофалното състояние на здравната помощ и образованиято.

538

Анонимен

преди 2 години

До Пак по опорката? ""абе вие на нинова,рашков,и румен гечев,ново поколение ли му викате"? Нов ще бъде моделът на управление. Няма по принцип да се изключва никой, който е готов да работи за просперитета на България, стига да не е участвал в корупционните схеми. Анадънму?" Хихихихи. Ти знаеш ли кой са Гечев, Овчаров и Рашков? Кой от тия не е "участвал в корупционните схеми"?

537

ха ха

преди 2 години

ИДВАТ да на комунистите децата

536

ТЕ НИ ИЗЧИСТВАТ

преди 2 години

КАТО ГЛЕДАМ ЦЕНИ ХРАНИ И ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ, ПЪРВО ЩЕ ИЗЧИСТИТЕ ХОРАТА С НИСКИ ДОХОДИ- ОТВОРИ KAUFLAND.de И ВИЖ ЦЕНИ В ГЕРМАНИЯ- НА БАЗОВИ ХРАНИ ТАМ ПО НИСКИ ОТ ТУК- ТАМ МИН ЗАПЛАТА 1580ЕВРО- 3090ЛВ, ТУК МИН ЗАПЛАТА 650ЛВ.- А КАКВИ ЧУДЕСА ОБЕЩАВАХА НА ЛЕТНИТЕ ПРОТЕСТИ.....ТЕ НИ ИЗЧИСТВАТ УСМИХНАТИ.

535

иво

преди 2 години

Правилно.Трябва яка чистка.Но не само това трябва съд и затвор за 30 годишният геноцид в България.Престъпници като Боко Тиквата,свинята Пеевски,Доган,Станишев,Гоце и т.н..-директно в затвора.Искаме осъдени и вкарани по затворите политици и олигарси.Без това няма се мине.Това трябва да е ясно на всяка власт.

534

Ами, правилно...

преди 2 години

ШЕ ПОДРЕЖДАТЕ, КАКТО ВИ НАРЕДЯТ ОТ ВАШИНГТОН И МАМА ХЕРО МУСТАФА.... ХАХАХААА!

533

Лелее СМЕХ..

преди 2 години

ГОЛЕЕЕЕМО ЧИСТЕНЕ ПАДА, БЕ....ЩОМ ВСИЧКИ ЧИСТАЧКИ, МИЯЧИ НА ЧИНИИ И ЧАЛГАРИ, ВЛЕЗНАХА У ПАРЛАМЕНТА.... ХАХАХААА

532

Истината

преди 2 години

ГЕРБ събирали !!! Събрали са милиарди, ама в чекмеджета и офшорни сметки ...От там е невъзможно да се вземе, така са измислени. Гробарски де.бил.чета вземете се пообразовайте и тогава пишете...

531

Пак по опорката?

преди 2 години

До шопендар: "абе вие на нинова,рашков,и румен гечев,ново поколение ли му викате"? Нов ще бъде моделът на управление. Няма по принцип да се изключва никой, който е готов да работи за просперитета на България, стига да не е участвал в корупционните схеми. Анадънму?

530

П.К. инк.

преди 2 години

И този "спасител" се явява ухилен. Такава аванта не е шега работа...

529

Анонимен

преди 2 години

Вече над 30 години в България пъплят твърде много Експерти - Икономисти, Финансисти, Енергетици, които са далеч от действителния живот. ///// Докога хуманитарници ще "правят" индустрия? ///// Докога местни и чуждестранни Експерти ще унищожават България? ////// Докога?

528

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен: Кажи си направо: надяваш се да се върне пак бат'ти Бойко, но няма да го бъде. Когато сменят Гешев той и още доста след него ще станат клиенти на прокуратурата.

527

Анонимен

преди 2 години

Надяваме се по скоро да въведете еврото ,да дадете още една база ,да закупите още проекти на самолети ,да приемете Истамбулска конвенция и еднополовите бракове ,да въведете *** обучението в училищата и детските градини и най после да се наведете на глупците македонци за да може най после тези които са ви избирали да видят истинското ви лице !