61

Много опасен

преди 2 години

Как пък за 2 години не го пипнах този страшен вирус, въпреки, че не спазвам никакви мерки, как въпреки, че 3 пъти се заразих с някакъв грип, но тестовете за антила упорито ми твърдят, че нямам ковид? Как!?

60

Фейк нюз

преди 2 години

Пълен нонсенс и фантасмагории.

59

Анонимен

преди 2 години

псевдо медия

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68 - тия над 60 години 98% си преживяват настинката- стига вече истерия и паника!

57

До 68

преди 2 години

Какви нд 50-60 години бе що млади хора на по 30-40си отидоха

56

Овча глАва

преди 2 години

Нема да се плашите, имаме работеща ваксина. Ама работи само от 3 до 6 месеца и после нова...А то и мутации много, какво да се прави. Така казаха учените.

55

Анонимен

преди 2 години

Вирус с вероятност за оцеляване 99,9% в глобален мащаб - най-смъртоносен????? КО? НЕ?

54

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

"ваксинирайте" се като в цивилизована западна Европа за да могат да ви заключат като доби.тък! Вижте те като са умни и се "ваксинираха" и как се оправиха с "пандемията" и сега ще са локдан за Коледа! А после - ще има бустерчета за всички под елхата! Понеже нещо ако не работи два пъти, като го направиш три пъти ще проработи!

53

Анонимен

преди 2 години

Вие внимавайте как с лека ръка прежалвате тези над 50-60 години, че без тях скоро ще останете само функционално неграмотните поколения и тогава жална ви майка.

52

Анонимен

преди 2 години

Не се вглеждаите в богатите хора българи не се взираите толкова гледаите си вас вия да сте добре не гледаите в чужда паница има хора имат акъл надарени са тръгнали от нулата и са се издигнали с годините да не мислите че се става милионер за една две години поколения наред вървът вия такива не ги гонете и не им подражаваите гледаите да сте здрави и да имате хляб на масата това е наи важното имаш ли хляб гладен няма да останеш все пак те не са длъжни да помагат на бедните но някои помагат много.

51

Лайнъл меси

преди 2 години

Абе не знам нагори по скалата ли връвим или надолу

50

Пръкват

преди 2 години

!

49

Всички болести

преди 2 години

Сдoъкват или в Африка или в Китай

48

Анонимен

преди 2 години

Може, ама като сложим в това число инфарктите+инсултите+рак+едно дете, дето загина в катастрофа, но явно с положителен ПСР, може

47

ЖИРАФ

преди 2 години

До до *** Жираф - това в случай че приятелите ми са над 80-90 годишни... И ако ги докопат в болницата да ги уморят с *** "лечения". Смъртността от ковиднастинка под 60 години е НЕСЪЩЕСТВУВАЩА, психопатчета

46

проболедувала

преди 2 години

Моите критерии за "страховита болест" ли са сбъркани, не знам... Все по-често имам чувството, че сънувам, толкова нелепа ми се струва цялата пропагандна кампания, чиито цели вече се поизясниха. А за пандемията от онкологични заболявания, която НАИСТИНА е страховита се мълчи оглушително. Що така, милеещи за здравето ни политици, медици и медии?

45

Анонимен

преди 2 години

Има и богати хора българи една държава не може да съществува без богати в цял свят е така има хора които честно са си постигнали всичко без кражби тръгнали са от нулата проблема е в мошенниците и крадците които всичките доходи са им от кражби защото има и богати хора помагат на бедните много но има и такива които трупат парите си на влог и не дават една стотинка на никои това се казва егоист предател мошенник това е капитализма които го изродихте но природате не прощава тя започва да си отмъщава

44

Анонимен

преди 2 години

Ами малка част са ги преживели. Ако за теб е важно човечеството да оцелее, няма страшното ще го преживее. Но надали то е все едно дали ти и близките ти няма да си отидете без време. Така са преживявали в по-примитивните времена - кой умрял, умрял. В тези времена ли предлагаш да се върнем?

43

Анонимен

преди 2 години

Тия са тотално изперкали. Не ми се захваща, иначе щях да разкостя глупостите, които е написала тази лумпенизирана ***, олицетворена в конкретния случай от *** Василева. Ама то е като радиоточка. Заредили са плочата с "крайно опасната пандемия от ковид" и я въртят до откат. За да са последователни, очаквам следващата статия да е под заглавие "Хремата - едно от най-страховитите заболявания, познати още от зората на човечетвото".

42

Анонимен

преди 2 години

Па страховита си е... Така да ни будалкат всички и да им се връзваме толкова време, а те да си правят каквото си искат с нас! Баш си е страховито.