113

Запозната

преди 2 години

Браво на Меркел! Кадърните хора в политиката си личат- тя и г-н Борисов! Кеф,кеф! Всички неваксинирани под карантина. А сега да им се връща кат ме изгониха новите от работа и на антиваксърите. Ще си пия кафенце,молчета ,а те да слушат радио заключени вкъщи. Хахх.

112

Анонимен

преди 2 години

Това е незаконно. Карантина се налага на болен човек а не на НЕваксиниран. Дори трябва да сложат информационна лепенка "Този дом е под карантина", стига един или няколко човека в него да са болни от болест, която налага карантинирането.

111

Анонимен

преди 2 години

Ако не бяха Сащ едва ли тази средно голяма държава наречена германия изобщо щеше да е някакъв фактор в нещо.

110

Защо препотихте

преди 2 години

Моя Методи да се разправя с простаците ... Все едно майката казва - с простаците е безмислено да се спори ...Тук не става на въпрос дали Бойко Методиев Борисов е Методи, той не е Методи, и даже аз не съм Методи и много вероятно и Методи да е не е Методи , но само ще ти кажа, че толкова глупости и простотии да се наложи да преживее един народ не е случвало никъде и цяла България да ви се смее с онази тънка усмивка в стил: И след твойте глупости оцелях ...

109

Абе ти разбираш ли?

преди 2 години

Колко много сте се идеали и как трябва да оправите насищането си, че ще сте проклети до живот! Земята българска ви е проклела еничарииии....

108

Анонимен

преди 2 години

Брей голям зор да инжектират хората. Статистиката си е за грип. Кво лъжат за тоя ковид?

107

Ми нема да стане:

преди 2 години

Те така те оказа се, че сме имали повече изкуство през "комунизма" , отколкото през "демокрацията" ... Това Крум Дамянов не работеше за мутри и кво ви не харесва в НДК?

106

Приказки!

преди 2 години

Тука има прекрасна природа, прекрасна планина, айде бе нали искате да сте европейци, айде бе къде има условия за планински туризъм -фабрики нема, има цимент , айде бе напук на всичко едно училище, само приказки - вие не може да разберете, че трябва да обърнете тоя процес иначе нищо няма смисъл, виж разбрах че на един дето е свил пари много от МОН му били теглили клечката и май ще върнат парите - та к'ви са ти оправданията. Не е сега времето, имам популизъм да правя и феодалнарелигиозност

105

Анонимен

преди 2 години

Аз мразя Евро -г е й ския съюз ! А на тази бабичка ,която буквално унищожи България и пожелавам скорощна кончина.

104

Тия неща:

преди 2 години

Се правят с оборудване, техника, пари, знание , модернизации, реновация , свобода за творчество - налей още 4 милиона в ръчичките на БПЦ и остави децата на вълците да ги харизват! Да им носят на корем всяка година да ядат и да пият ...харизани, кво па значи това.По-скоро изоставени!

103

US Motherfucker

преди 2 години

Германците са велика нация. Имат опит от времето на Австриеца и когато се появят псевдодемократи, като Меркелица, след нея задължително идва Фюрер. Не си мислете за немците, като за отпусната и безтегловна нация - ще сгрешите. Знаят как да решават всички проблеми, но както казах им трябва само една искра - ФЮРЕР и Той задължително ще се появи много скоро.

102

Аз ще млъкна:

преди 2 години

Нали разбрах аз съм ходжата,дервиша дето пръднал на сватбата и трябва да си ходя.Въпреки, че не знам как точно аз съм се изложил!Константин Величков имаше политика за изкуство, Пенчо Славейков имаше политика за изкуство, Стамболов, Матев, Живкова - има член в конституцията за това. вие 30 години нямате и ми се пазарите за дребни пари за... и допускате учителите по изкуства и природни науки роби. Усещаш ли ме как ти се усмихвам!Ходи гледай Айн Ранд Изворът-После си ми дай парите да си ходя!

101

Не бе аз се чудим:

преди 2 години

Откъде да крадна пак бучки захар. Господин министър - чували ли сте лицето Густав Климт - един сифилитик... Та той град Виена му осигурява ателие, модели, бои, пари за храна ...само и само да работи да рисува и откупват. Сто години по-късно град Виена ежегодно все още прави пари от Густав Климт ... Календари за туристи, чаши, сувенири, сервизи за кафе.Квото се сетите.Май е било готина инвестиция. Ама Климт е един от още хиляда като него и училища в един град пет шест! Ама Виена е едно равно поле

100

То е до манталитет

преди 2 години

Господин министър ... И после защо процъфтяват всякакви субкултури като чалгатааа, попфолка?То алтернатива има ли? В смисъл те трябва да са алтернативата - на за момичетата на Митьо Пайнера се харчат десет пъти повече пари отколкото държавата е похарчила за изкуство и бази и ателиета за последните 14 години!

99

Господин министър:

преди 2 години

Отивате там на запад и гледате навсякъде красиво, навсякъде изкуство това са учущишища у всеки по-голям град с вековни традиции и школи и те натрупвания през времето господин министър. Питам без заплатите колко пари даде МОН за художествено и дизайнерско образование , създаване на бази за последните 14 години? В средното образование. Има три бази за графика за цялата държава НХА, Търново, Бургас за членове, Ами двете гимназии София Казлък и вие искате да затворите най-младата такава школа и още

98

Мюмюн Карахусев

преди 2 години

А нещо кат рак нема ли да получи отгоре за мъчителен завършек на дните си?

97

Натовеца

преди 2 години

До колегата по-долу конц лагерите всъщност са английско и американско изобретение с първите концлагери са държали африканци и индианци,даже една от защитната линия на нацисите на приоцеса в Нюрмберг е била че че не са правили нищо по-различно от това което Великобритания и ФАщ са правили с местното населени в техните колонии!

96

Анонимен

преди 2 години

Много добър и обмислен ход.

95

А в България кагда

преди 2 години

.

94

Честито на помаците

преди 2 години

в Германия.