15

не

преди 2 години

може пенсия при 12-15 години стаж ,да бъде по- висока от 40-45 години стаж .Колкото си се осигурявал пенсионно , толкова пенсията ти да е . Какви са тези минимални пенсии ,че и ще се увеличават.

14

Анонимен

преди 2 години

ДБ губи заради Георги Ганев който е изедник за българския народ

13

Киро и Асен

преди 2 години

Продължаваме разрухата. Промяната

12

Анонимен

преди 2 години

Какво прави един популист - ами бави, лъже, маже, отлага, спира ключови проекти. И ето хоп - най-лесното нов осигурителен праг. И ето ви хоп - работещи бедни които освен от данъци заплатат им е изядена и от инфлацията.

11

Анонимен

преди 2 години

При липса на индустрия и стопанство така ще бъде, без скоци! Сюжета на българското мислене, ако има такова, е изключително опростен!

10

до 20 от 19

преди 2 години

Рстьо, Ристьо, застраховката няма нищо общо с пенсионноосигурителната система. Застраховка може да направи всеки, дори на новородено бебе.Понятията *** и мързелив са несъвместими, защото простия блъска като магаре до гроб, а мързеливия без особено да се напъва прави така, че горния да му бачка.

9

Анонимен

преди 2 години

"Трябва хората да получават пенсия въз основа на пенсионноосигурителните си вноски, а не въз основа на някакви социални идеи в държавата"Ми направете пенсионните вноски персонални, т.е. всеки да знае във всеки един момент колко е внесъл по НЕГОВА сметка, а не всичко в кюпа.Що-годе направено от осиг. фондове за втора ?!? пенсия за родените след 1960, но и там не може човек да ги бара, докато не се пенсионира... ако въобще доживее. А за първата, ммм?И с право на наследяване на сумите, ей.

8

Я, па Я

преди 2 години

Имах предвид 2 К- 2,5 К евра

7

Я, па Я

преди 2 години

Ето ви някои цени. Олио 1,5-2 евра. Зехтин 2,5-5 евра. Салами от 2 - 15 евра. Меса от 5 - 40 евра. Сирена от 1,5 до 35 евра. Плодове и зеленчуци всичко по 1 евро за кг. масово. Вина местно производство от 1 до 50 евра. Бензин и дизел от 1,5 до 1,7 евра. LPG 0,9 - 1,2 евра. Хляб от 0,5 - 5 евра и това при масови заплати от 2 - 2,5 евра и нагоре. А къде сме ние ...

6

Я, па Я

преди 2 години

А до края на Януари ще ви баламосват, че ББ и ГЕРБ са виновни. Нищо, че вече изтеглиха 3 млрд. Така и не се разбра къде отидоха 1,5 млрд. отделени за магистралите. Не се разбра и какво стана с около 3 млрд. излишък. И да ви кажа, тук в Италия храната е по евтина от тази в БГ и е истинска. Заплатите, най-ниските са около 1200 евра. Газта и тока се повишиха но не може да става и дума за нива като в БГ. Тук няма такъв инфлационен натиск както в БГ. Нищо, че лева е вързан за еврото.

5

ф

преди 2 години

Вече има избран Парламент . Не е работа на служебните мунчовци да правят бюджет .

4

Я, па Я

преди 2 години

Честито балъци. До Коледа ще ви убедят с широки усмивки, че не сте ги разбрали правилно. А след Нова година ще ви мандръсат финаново за ЧНГ с нови цени на тока, водата, парното и какво ли не + двуцифрена инфлация с тренд нагоре. Самопееваването е висша форма на удоволствие. Лошото е, че ни се случва за 5ти път и ни го прилагат по един и същи начин едни и същи хора. Но сме били най интелигентни в света след евреите. Голям смях, а? Един-два пъти е грешка но 5 пъти си е диагноза, сетете се каква е.

3

Анонимен

преди 2 години

Скок на тока са обсъщдали от 20 години че не могат да се сетят как да си направят ток.

2

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно прав е г-н Ганев! Не може едни цял живот да са си внасяли осигуровки за пенсия, а други не и накрая всички да получават почти изравнени пенсии! Всекиму според труда!

1

Анонимен

преди 2 години

Мошениците от ПП ПРОДУКТОВО позициониране не им пука за пенсионерите. Скоро ще видите, че са измамници.