107

мдааааа

преди 5 месеца

леко полеко започва да си признава Комитова ,но зора беше предизборно да се спрат отсечките ,дето Борисов ги прави ,а тази на Станишев ,не е интересна,сега да каже защо мантинелите на Владая бяха надценени за 600 000 лв.,а след 3 месеца тя плати 900 000лв.,предлагам да си ги извади от джоба или пък Рашков с имотите за 20 милиона,да бе вярно ,бяха на жена му,нотариус да си в днешно време!!!

106

Анонимен

преди 5 месеца

Без АКТ 16 е от пускането и от 2007 година строена от 2002 год

105

+++

преди 5 месеца

До нафърфорий 103Точно шиптър отваря завода.Направил парите с перални 2-ра употреба.

104

Анонимен

преди 5 месеца

До Нафърфорий "Кога отваря врати завода за ел. автомобили на Кирчо?" Когато слънцето изгрее от Запад.

103

Това държава ли е

преди 5 месеца

Трябваше 45 човека да изгорят живи че да проверим дали тая магистрала е законна?

102

+++

преди 5 месеца

Ей по *** парчета от българите няма.Жалко за загиналите.Когато се случи катастрофата, всички мисирки започнаха да крякат,та маркировката била виновна,после асфалта,сега пък нямала акт 16 и др.Много специалисти се навъдиха бе.Когато загинаха нашите деца в р.Лин случайно да чухте македонците да обвиняват държавата,пътищата или да плескат глупости като нас? Случва се,дали човешка грешка или техн.неизправност само специалистите ще кажат.Това са водачи които минават по този маршрут почти ежедневно.

101

Алко

преди 5 месеца

То не било магистрала! Даже скоростен път не било ..... а ремонтира А79Това ми звучи като: то не било компютри, ами компоти!Също като "медицинската помощ" от ОАЕ под формата на ...................... фурми!!!И те така в нащо БГ

100

Анонимен

преди 5 месеца

Отскоро се разсм ърдя за тази магистрала,след катастрофата.Нали щяха да правят тунел в кресненското дефиле,където става най-голямо джаскане.20 г дъра бъра.И все пак,тази магистрала е по-добра за минаване от Тракия.Там е истински ужас.Не знам каква настилка са слагали,но колата се тресе.Шосето е двулентово и в дясното карат с 20 км.ч,а у лево със 120. Има нещо сбъркано и 30г нищо не се прави по въпроса,освен да се краде.

99

бай Тъпчо

преди 5 месеца

Едно време още, кога бях млад войник, за сефте бях дневален и пазя помещението на ротата.Иде един подполковник да проверява, аз му козирувам както си е ред а той вика: Дай описа на спалнята! Търся аз опис-няма! Чудя се какво да кажа, та да не погне после старшината, че тоз ни е спукана вече работата, и бодро заявих: Вчера го взеха да го подновят, че бяха го наплюли мухите! Пък той ме изглида и вико: А бе как може да спите в стая без опис бе! Викам: Ами хубаво си спим, и тъй отнесох първия арест.

98

Нафърфорий

преди 5 месеца

Кога отваря врати завода за ел. автомобили на Кирчо?

97

Анонимен

преди 5 месеца

Абе Бойко Борисов е дебнел там с туба бензин, разлял е гориво и драснал клечката точно преди да премине автобуса.

96

Анонимен

преди 5 месеца

Сега очаквам другарката Десислава Атанасова да поеме политическа отговорност (както призова миналата седмица) и да си подаде оставката като дупетатка...Също така очаквам и други от гробарската партия, които са заемали постове в АПИ, МРРБ и т.н. и са се занимавали с пътища и строителство на опасни строежи да направят същото!!!

95

Анонимен

преди 5 месеца

ТРЯБВАШЕ РАДЕВ ДА ИЗГОРИ ВМЕСТО ХОРАТА

94

Ван Бастен

преди 5 месеца

Кой назначи тая лелка на такъв важен пост?

93

Анонимен

преди 5 месеца

БСП е партия столетница с "голем и по-големи" опит в строенето на "светло бъдеще" и акт 16 не й требва! Той даже не е бил измислен по онова време!

92

Гузната Комитова

преди 5 месеца

Защо бе Комитова ?! Какво правиш 8 месеца като министърка - само констатираш и то със задна дата !

91

Пешев

преди 5 месеца

Тая тетка е мега пр.ста ... Е , няма и сега какво праЙм? Нали е правена по време на другаря Станишев? То и твоята работа е клатена, ама ***... Май само тази не е разбрала , че няма Акт 16 , защото земите не са отчуждени ... Това са подобни административни глупости както при Боко. Само че за новите пътища надигнаха такъв вой че ги чуха чак на Луната. Нищо сега и 1 метър път няма да направят дори и с Акт 16.

90

1280

преди 5 месеца

И пак недоумявам, държавата възлага строеж на магистрала, път, трасе, улица, каквото и да е. Държавата актува построеното след като го приеме. Как същата тази държава е приела и пуснала пътя в експлоатация без акт 16? И това ни се натяква колко е лошо от същата тази държава, дето не си е свършила работата. Кой да го извади този акт 16? Ползвателите на пътя или строителите му? Външен клозет в двора си да строиш ти искат 2 тома документи за 10 000 лева, а за магистрала акт 16 няма кой да извади???

89

Анонимен

преди 5 месеца

Хубаво беше, като се правеше магистралката ... СДС-ри станахмеа НДСВ-ари ... разпределиха се имоти, оговори се всички ... 3 годипредврително се знаеше откъде ще минава магистралта, преди публично да го обявят. После станахме ГЕРБ-ари. Сега и ПуПари ще стаи, ако трябва.

88

Анонимен

преди 5 месеца

До Филип Тотю "Още лятото Ви казах, че тая лелка Комитова за две стотинки работа няма да свърши, ама Вие и мечка ще назначите, само да не е ГЕРБ." Не мечка, магаре .....