27

Parallax

преди 2 години

КАТАСТРОФА е злополука при сблъскване с две превозни средства. Не случайно в Инглиш лангуидж има две доста различни по същество понятия - incident & accident. Така щото внимавайте със самокатастрофиранията.

26

Анонимен

преди 2 години

Тя и статията се е само написала...

25

Анонимен

преди 2 години

До 24 ГЕРБ си отидоха и веднага започнаха катастрофите по пътищата. Нали не искаш да кажеш, че досега до всеки шофьор е седял по един ангел-пазител от ГЕРБ?

24

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ ги изчегъртахте и стана по-зле! Да ви *** промяната! Тези от А отбора на почтенните с тоопките и CV-тата май не стават за нищо. Втори почтен назначен от Кирчо, са го изхвърлили от като мръсно коте, този път от БКК за няма и месец. Първия почтен на Кирчо изхвърча от ББР. А още не са започнали! Лошото е, че и останалите сме във филма. А щом даказали се експерти от младежите на БСП като Гумен Речев, РОвч и Гагузов са"експертите"шъ цъфнем. нема да ни се размине.

23

Анонимен

преди 2 години

какво ще рече "самокатастрофа4 - че МПС-то само се е ударило ? Значи и северомакедонският автобус е самокатастрофирал ? тези МПС-та не се ли управляват от шофьори или сами си се движат из пътищата ?Срам за БГ журналистиката, а уж жур нал ята учат и български език !

22

Анонимен

преди 2 години

ей, много МПС почнаха да бягат от собствениците си и резултатът е САМОКАТАСТРОФА :)

21

dakotabg

преди 2 години

Стига,бе сам,ли!!!

20

Анонимен

преди 2 години

Провинциалист с МПС = САМОКАТАСТРОФА............Жипката е на 20+ г а шАфьора неграмотен. Резултата............скок в канафката.............П.П. Тоя участък съм го карал преди 25години при 40см сняг на пътя със задно предаване и летни гуми(тогава просто в Бг не се продаваха зимни) без проблем. Пътя беше в коловози и валеше сняг.

19

ТЪПОТО КОПЕЛЕ- ШОПА

преди 2 години

Джипа не е катастрофирал *** прости.Водачът на джипа е катастрофирал и носи отговорност,да си бяхте направили труда да разберете или прикриваме някой,СНИМКИ,ИМЕНААА,КАТО В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ,ДОКАЖЕТЕ ,ЧЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА СТЕ СТРАНА ЧЛЕНКА НА ЕС ИЛИ БАТКО ВИ ПУТИН ЩЕ ВИ ИЗПАПА КАТО КРИМ

18

Анонимен

преди 2 години

"Джип е самокатастрофирал рано тази сутрин" - Че той "Джип-а" какво прави там сам ,кой го е пуснал да ходи сам по пътя ?

17

Анонимен

преди 2 години

Не минава ден без катастрофа на "великите" магистрали в БГ !!! Нещо в тях е свбъркано! Или в Инструкцията им за употреба.... или в Двете!

16

Анонимен

преди 2 години

Пpoкaзaта фигурантска тегне над България!!!!!!!!

15

Алекс

преди 2 години

Катастрофите са заради празни кратуни и некадърност.

14

Анонимен

преди 2 години

Нийо научи българския че се излагаш като кифла. Това "още" в подзаглавието е напълно излишно, освен ако не си дърдорите с комшийката на кафе.

13

Анонимен

преди 2 години

Промяната продължава

12

ФАКТ

преди 2 години

При радеф държавата се разпада!!!

11

Асан

преди 2 години

Каква марка е джипа

10

=

преди 2 години

Направих справка и разбрах, че до македонската катастрофа, по този път смъртен случай или особенно тежки катастрофи не е имало.Само троловете вият,че някой друг е виновен , а не шофьораТе много добре знаят,че пътя не е правен по времето на герб, но с лъжи си вадят хляба,те са като проститутките,пишат това за което им плащат прокопиев и черепа.

9

до ОБЯВА В

преди 2 години

Охо екшъна тепърва започва.Ако тази зима има повечко сняг много рано ще почнете да ревете за ББ.Защото хубав-лош, той вършеше работа.Правителството на президента *** за буре не става, а следващото дето ще е министър на финансите гумен речев може да ви върне в прекрасната зима на 1997 г.Младите не знаят за какво става въпрос, дай боже и да не научат че е страшно.На мен не ми пука,продадох фирмата,пенсионирах се а парите ми са в чужди банки.Младите да му мислят, че на изборите не мислеха

8

баба Ленче

преди 2 години

Нещо на тоя път е зинало за много кръв... Мислете му като пътувате тъдява.