101

Тръмпчо

преди 2 години

Аз нали извадих страната от СЗО или исках да я извадя?

100

ля ля

преди 2 години

тази частна организация всява повече смут отколкото яснота! много хора за съжаление ви вярват!

99

гост

преди 2 години

МОШЕННИЦИ .

98

Истина

преди 2 години

След втората световна война Големите Германски компани се разделят на по малки за се пречупи силата и финансовата им мощ и влияние. Това трябва да се направи и с големите фармацефтични компании. Те са първоизточника на много проблеми в здравеопазването. Нямат изгода от здраво и свободно население. Те имат нужда от лошо здравеопазване и страх.

97

Алекс

преди 2 години

Тедрос трябва да си подаде оставката заради тежка неграмотност и некадърност.Неадекватните действия на СЗО доведоха до световна пандемия.

96

Реалист

преди 2 години

Тази борба на СЗО ми прилича като на борбата на НАСА с метеоритите. Постоянно се появяват незнайно от къде метеорит след метеорит от опасен по опасен и всеки път НАСА харчи пари със справяне със заплахата. Непрекъснато харчи пари и насажда страх в хората, друг ефект няма.

95

дедо Ташунко

преди 2 години

Как така несигурно бъдеще? Бъдещето на всички ние сигурно, на 2 м. под тревата.

94

Бибо

преди 2 години

Този на снимката сигурно идва от южна Африка, веднага да е под карантина ама ВЕДНАГА !!!!!!!!

93

Кой не скача е...

преди 2 години

Този на снимката май не се е явявал на избори, което не му пречи да командва правителства, крале и президенти. А наивният д-р Желю смяташе, че капитализъм и демокрация са синоними.

92

Омикрон

преди 2 години

СЗО е показател за несигурното ви бъдеще !

91

Кунчо Ангелов

преди 2 години

Днес не отидох на работа, защото пея песни с Елвис и ритам футбол с Марадона!

90

Анонимен

преди 2 години

Ваксините, които всъщност не са, се провалиха тотално. Пълен шовинизъм, комунизъм и фашизъм с неистова пропаганда и терор не могат да прикрият пълната катастрофа.

89

Явор

преди 2 години

До АТАКИСТ Какво го споменаваш плазмодия Ананиев, дето като Бойко го направи финансов министър и го накара да седи на пънче, ония се смееше. Плазмодиите трябва да изчезнат от полезрението.

88

Явор

преди 2 години

До АТАКИСТ Пишеш глупости и споменаваш хора, чиито имена не трябва да се споменават. Досадни сте вече, да ви кажа. Ананиев го няма, което за мене е супер, Ангелов го няма, което за мене е супер, Влади Горанов го нема, което е супер. Искам да не си спомням за слугите на Бойко Престъпника. Кунчев, Мутафчийски и Кантарджиев поне са лекари. *** също изчезна. Това е съдбата на лакеите на Бойко Престъпника.

87

Явор

преди 2 години

Много е прав човекът, но разни *** ще го нахейтят и не го разбират. Расисти също ще се произнасят и няма да получат санкции. Ковид-19 отне живота на много лекари, ама това не е стреснало и засрамило никого. Много лекари и медицински сестри умряха, а живите са на предела на силите си.

86

Анонимен

преди 2 години

Идва края на човечеството... Това е знамението...

85

Маските или ОСТАВКА2

преди 2 години

Министрите са сложени за да ни ПАЗЯТ от ВИРУСИ и чужденци- Нашественици.. Щом има Епидемия от Китайски ВИРУС, министрите трябва да ИЗГОНЯТ всякакви китайци от България и да ЗАТВОРЯТ китайските ресторанти и китайските магазини... След като ги ИЗГОНИМ, Стоките на китайците може да останат за нас, българите.

84

Азимов

преди 2 години

Спрете медиите и ковида ще изчезне на секундата.

83

дядо Омикронледа

преди 2 години

Нова година наближава, ето ви подаръчето, да си го ползвате със здраве цяяяла 2022 година ;)

82

Това е като

преди 2 години

конгрес на БКП - с много приказки се казват малко неща, много бюрокрация (назначени чиновник и чиновник на чиновника).