105

Етична Комисия

преди 2 години

Събирайте ги изказванията на тия т.н. 'доктори'! Един ден ще им се поиска сметка за лъжите които разправят и им се отнемт дипломите! Те ще са 'захлебили' вече достатъчно - ама поне срамът ще им остане! А и хората които са си отишли незаслужено по вина на лъжите и фалшивото лечение - вечно ще им тежат на съвестта, независимо от кинтите!

104

Анонимен

преди 2 години

В качеството си на какъв се изявява това бостанско плашило?

103

Леша

преди 2 години

Кунчев появи ли се?

102

Анонимен

преди 2 години

Кантарджито в качеството си на какъв зове за затягане на мерките?

101

Анонимен

преди 2 години

А, той и Кунчев е за затягане - на клапата.

100

Анонимен

преди 2 години

Ми да се затваря Кантарджиев, щом му е приятно - на него без друго парите за реклама на вирус и "ваксини" му ги превеждат по сметка и той може да си прави рекламните клипчета и вкъщи. Не му се налага да бачка, както и на десетината платенит р о ла, обикалящи срещу заплащане от ковидмафията форуми и медии. Те могат да си позволят да не работят, понеже го играят реклама. Но останалите ще трябва да продължат да се трудят за насъщния си. Тр о ловете, барабар с тоя, няма да ги обезщетят.

99

До Зита

преди 2 години

Къде бил Кунчо?Ами джвака шнорхела за здраве след поетите трички дози от свещеният Граал!

98

Кунчев Воскресе

преди 2 години

Воистина ли Воскресе?! Какво става, Понеделника Мина - от Кунчев - никаква следа! Познат журналист, дори дебна пред работното му място!! Кажете ни къде е Главният Здравен Инспектор на Република България и как в Смъртоносна Пандемия 2 месеца отсъства от Работа - кой ръководи ПротивоПандемичните Обстановка при отсъствието му , кой за Замества?! Българският Народ, който Му Плаща Заплатата с Данъците си, има Право да Получи Отговор на тези Въпроси!

97

Ха ха!!!

преди 2 години

Най ми хареса четвъртият му страх: 'И четвърто да НЕ причинява по-тежко заболяване"!От гледна точка на правилния Български език - това означава че го е страх омикрона да не протича твърде леко! Дало го е казал от незнание или е така нареченото 'фройдинско изпускане' когато казваш истината без да искаш?

96

Анонимен

преди 2 години

що не кажете за скенерите които улавят сигнала от парамагнитните частици у ваксаните ми се правите на улави че уж тела незнам си ко!

95

ха ха

преди 2 години

Тази статия я четох и преди месец. Единствената новост е думата Омикрон :)))))Смешни напъни да страхуват народа!

94

Зита

преди 2 години

Вече не може да се усети, че идват празници - Безбожници такива! Тамън да отпуснете примката, тамън умрелите незнайно от какво, в моргите наречени болници спаднаха и... бам.. Омикрон! Населението трябва да е стресирано, да се държи на каишка, да става и да ляга с новини за умрели и ваксини. ***, никой не ви се връзва, никой. Кой се набол, набол - ако си мислите, че ще ги накарате отново да се бодат по 10 пъти за омикрон, епсилон, тита и нам си кво не сте познали. Къде е Кунчо с лекия ковид?

93

Анонимен

преди 2 години

Кантарджиев е като затегнал двигател на Голф 2-ка без антифриз: напъва се да направи нещо, ама само пристъргва и сваля акумулатора.

92

Анонимен

преди 2 години

Главния здравен инспектор на ЮАР вчера каза,че този щам не е опасен,той все пак е видял на място за какво става дума. СЗО,и този професор шегаджия,и всички,кото говарят за омрикрона говорят наизуст за нещо,което още не са видели как протича и как се развива. Писна ми от тъпотия.

91

Анонимен

преди 2 години

Бай Шиле,наближава денят когато ще заиграе гьостерицата не само у нас а навсякъде по света,пенсионирани демагози като теб също няма да бъдат пощадени!

90

МЕДАЛИСТА

преди 2 години

ВАЖНОТО Е ЧЕ СИ РАЗДАДОХМЕ МЕДАЛИ!НА ПЪРВО МЯСТО СМЕ В СВЕТА!!!Всеки ден няколко автобуса с починали и претъпкани болници!

89

Анонимен

преди 2 години

браво браво фейк.бг мнгоо добре си изпълнявате квотата, явно нареждането е 70% от новините да съдържат ключова дума омикрон, от 6 водещи новини на първа страница 4 са такива ! добре се справяте в промиването на мозъци, жалко че вече *** не ви се връзва, и не само *** ами и заклетите ваксъри също не ви вярват вече

88

Анонимен

преди 2 години

Чесно казано преди десетина дни, даже дали не беше точно в днес бг имаше статия, че в Африка нямало толкова много коронавирус и даже "учените" се чудели, на какво се дължало това. И БАМ след една седмица, ужас идел нов африкански щам.

87

Анонимен

преди 2 години

Овен кво зовеш бе, баси нещастника, тоя новия е лека хрема тоя опява, Аре бегай.

86

Анонимен

преди 2 години

Дърпай кепенците по границите бре празно плямпало, само паникьосваш хората, правиш едно голямо нищо!