49

Анонимен

преди 2 години

Така...Европа е с над 70% ваксинирано население и е епицентър на заразата. Какво говори това? Африка с 6% ваксинирани си джитка спокойно. Европа е в колапс на епидемията. Ами ако спрете нано натравянето по въздух може и да спре пандемията ви. Също ако спрете да интоксикирате хора с графен оксид с т.нар. ваксини - също. Само казвам. Бялата раса е презадоволена и явно не става за вашия рисет, но с необразовани маймуни не се прави нов световен ред. Скоро ще разберете защо, но ще е късно.

48

Дим

преди 2 години

Реално в момента един тестван е много по безопасен от един ваксиниран през пролетта!В Европа масово над 50% от новите случаи и постъпилите в болница са от първите ваксинирани!А продължава да има превилегии на база ваксина!Ваксините са за лична защита,не паспорт за превилегии!Мерки за ограничаване на разпространението трябва да има за всички. В момента ваксинираните разпространяват най-много вируса!

47

Анонимен

преди 2 години

заради процента на ваксинирани, това е продължението на заглавието.....

46

ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ

преди 2 години

Всяка година ваксината за грип е със съставки подходящи за очакващите се нови щамове -- за да имат ефективност ваксините против короната трябва да са зредени за новия щам иначе процентите на защитимост на първите ваксини сигурно вече клонят към под 30 % .Мангъров казва ,че по време на пандемия масови ваксинации не се правят именно заради мутациите ,сегашните го оплюха той се скри човека ,ама вируса не се скри и точно това прави нови мутации и ваксинацията не може да го спре .

45

Гййкккии

преди 2 години

Разболяваме се от ваксинирането Ваксините дават много странични реакции

44

Леша

преди 2 години

Битката отново е за Европа. Има ли още наивници, които вярват, че става въпрос за някакъв вирус? Половината от биомасата от ***, метиси и страхливци в западна Европа се инжектира, защото се уплашиха от несъществуващ вирус, другата половина се инжектира със спринцовките за отложена смърт за да ходят по ресторанти. Сега ще евтанизират и децата си, за да освободят неплодородните си земи на по достойни нации от преселници. За нас нищо не се променя, центъра винаги е статичен.

43

Гйккххйй

преди 2 години

Престанете да всявате психоза сред хората

42

Анонимен

преди 2 години

При тия е дошъл африканският вариант и никаква ваксина неможе да ги спаси. Молете се и се кръстете и при нас да не дойде африкнският че ще я втасаме. Както сме вързали цъфнали направо ще родиме круши. Особено сега когато ще ни управляват канадеца и кокорчо с наследството от Банкянския тарикат.

41

Глад за ваксини

преди 2 години

"Още през 2019 г. Световната здравна организация определи отхвърлянето на ваксините като една от 10-те най-големи заплахи за здравеопазването в глобален план." _________Доколкото знам, една от най-големите заплахи за здравето на хората в глобален мащаб е гладът. Значи ли това, че ако откажа да ме тъпчат с ваксини, съм застрашена от смърт, тъй като организмът ми е лишен от жизнено важните съставки на ваксината?

40

Fghhjhhfhy

преди 2 години

Европа стана като театър с тази пандемия Света също Голяма част от даните са измислени а другите са с заболявания от рода на инсулт инфаркт и др. Но не и от този прословут ковид

39

Коприва

преди 2 години

"Много страни, особено в Азия, се учат да живеят с коронавируса, очаквайки епидемията да стане ендемична." - И как е при тях?

38

Анонимен

преди 2 години

Ми европейците явно са калпави. Я в Африка колко добре се справят.

37

ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ

преди 2 години

Делтата имал 16 мутации на шипчето и ти дори да си ваксиниран той успява да ти заобиколи ваксинирания имунитет ,а новия щам от Африка имал 32 мутации на шипчето учените се усетили ,че имало нещо след като болните изведнъж започнали да скачат двойно във африканската държава .Затова илюзията как си биеш ваксините и започваш нов живот до тук търпят пълно фиаско-- който не го изкарал по естествен път май ще яде иглата постоянно само със увъртане. че ще го изкара по леко--ама надали е така .

36

ъъъ

преди 2 години

Да, да, и аз смятам, че имат нужда от една Каца. Ние вече сме на оправяне, трябва да помогнем, братя европейци сме.

35

Анонимен

преди 2 години

А, как се обяснява факта, че има много мъртви ваксинирани от вируса?

34

Анонимен

преди 2 години

Някой вижда ли логика в това да няма никаква разлика от миналата година при заразените?

33

Анонимен

преди 2 години

Емиии да са се ваксинирали.

32

ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ

преди 2 години

И клакто си и очаквах идва нов щам от Африка ,а не от неваксинирана България ! И вместо да слушаме разни бледи евро--комисарчета ,че ние ще заразим света трябва здраво да си залостим вратата за да не допуснем тая нова гадост тука .а тя непременно ще дойде от ЕС във България затова братя затваряйте няма за българи работещи там няма за никой затваряите вратата --който дойде минимум 14 дена наблюдение при неспазване пандиз иначе без пари сме загинали !!!

31

Данъкоплатец

преди 2 години

Кунчев какво каза по въпроса?

30

Анонимен

преди 2 години

Германия отново отложи сертифицирането на оператора на Северен поток 2 - швейцарската дъщерна компания на Газпром докато не прехвърли активите си на територията на ЕС. Газпром ще спазва немското и европейското законодателство и ще изпълни изискаванията, но е нужно време, Газпром се нуждае от няколко месеца. До тогава Северен поток 2 ще стои празен. А според решението на Съда в Стокхолм, дългосрочните договори след 3 месеца трябва да се предоговорят и актуализират по пазарните цени, което ще доведе до 30%-50% увеличение на цената на газта. Закони, какво да правиш, Газпром ще изпълнява.