6

Съд

преди 2 години

Призоваването лекарства с рецепта да се вземат профилактично би трябвало да е подсъдно деяние!"Трипъти по веднъж" е гений на авторовата мисъл , българският език също отдавна умря

5

Анонимен

преди 2 години

Глупости на търкалета. Амброксолът го пих за бронхит миналият месец - никакъв ефект. За хората предразположени към тежки реакции в белия дроб, само преднизона и други кортикостероиди намаляват отока и улесняват дишането. И това дори не беше ковид, а най-обикновен бронхит. Не мога да разбера защо всички препоръчват някакви неща, вместо просто да мълчат и да чакат учените да си свършат работата. Ковид води до свръхреакции на имунната система, до инсулти, това не се лекува с бромхексин.

4

Анонимен

преди 2 години

Мале, на този кой му е дал дипломата? Цитидинът е аминокиселина, няма как да се получи от лекарство. Бромхексинът се пие за втечняване на бронхиалния секрет, от него не можеш да се сдобиеш с антитела, но здрав човек може да се скъса да кашля безпричинно. Бромхексин се пие и от пушачи, за да прочистват дробовете си. Изказването на този си е за съд и е толкова нелепо, подобно на онова за белината при краварите.

3

Бay

преди 2 години

как го препоръчва профилактично като се продава с рецепта ...

2

.

преди 2 години

А аз и без да съм академик препоръчвам повече зеленчуци и плодове, най-добре сурови!

1

Анонимен

преди 2 години

Мисля,че АСС_ацетилсистеин е добър вариант също.